vana23kara
Member
Ας πούμε ότι βρίσκω
Θεωρείται καλο να κλείσω μη επιστρεψιμη κ χαμηλή ή λίγο πιο ακριβή κ ευέλικτη;
Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να σου το απαντήσει κανείς. Αν έχεις ταξιδιωτική ασφάλιση που σου καλύπτει τα έξοδα για τυχόν έκτακτη ακύρωση κλείνεις τη μη επιστρέψιμη. Διαφορετικά αποφασίζεις ανάλογα τα οικονομικά σου.Ας πούμε ότι βρίσκω
Εγώ έκλεισα στοΑς πούμε ότι βρίσκω
880 σε μένα βγαινειΕγώ έκλεισα στο
Hôtel Aida Opéra · 11 Rue Richer, 75009 Paris
αρχές Μαΐου (4ημέρες-589 με πρωινό) αλλά πολύ μακριά από το ποσό που αναφέρεις πιο πάνω και πάντα με ακύρωση.
Genius3 από 29/4-3/5880 σε μένα βγαινει
Άποψη μου, ψάξε κλείσε ένα με ακύρωση και συνέχισε να κοιτάς, άλλα παίζει η περιοχή, έχε στο μυαλό σου ότι οι ολυμπιακοί έχουν εκτοξεύσει τις τιμές.Εγώ genius 1 είμαι. 1-5 Ιουνίου
Κλεινεις με ακυρωση για να μπορεις να αλλαξεις κιολας αν βρεις κατι καλυτερο. Καποιες φορες βρισκεις καλυτερες τιμες πιο κοντα στις ημερομηνιες σου, αν τυχον υπαρξουν αρκετες ακυρωσεις.Ας πούμε ότι βρίσκω
Ωραιο φαινεται. Εχω κλεισει σε παρομοια τιμη το Hotel d espagne που ειναι ενα τετραγωνο πιο κατω (και φαινεται να εχει παρομοια ratings) αλλα μαλλον θα το αλλαξω με αυτο γιατι αυτο φαινεται να εχει λιγο πιο ευρυχωρα δωματια.Εγώ έκλεισα στο
Hôtel Aida Opéra · 11 Rue Richer, 75009 Paris
αρχές Μαΐου (4ημέρες-589 με πρωινό) αλλά πολύ μακριά από το ποσό που αναφέρεις πιο πάνω και πάντα με ακύρωση.
Χαίρομαι όταν υπάρχει αλληλοβοήθεια-ενημέρωση ανάμεσα στα μέλη!!!!!!!!!!(εσύ πότε θα πας?)Ωραιο φαινεται. Εχω κλεισει σε παρομοια τιμη το Hotel d espagne που ειναι ενα τετραγωνο πιο κατω (και φαινεται να εχει παρομοια ratings) αλλα μαλλον θα το αλλαξω με αυτο γιατι αυτο φαινεται να εχει λιγο πιο ευρυχωρα δωματια.
14-18 Μαρτιου. Ειναι ελαφρως οικονομικοτερα τοτε απο την περιοδο μετα το ΜαιοΧαίρομαι όταν υπάρχει αλληλοβοήθεια-ενημέρωση ανάμεσα στα μέλη!!!!!!!!!!(εσύ πότε θα πας?)