Γαλλία "Παρίσι! Η ωραιότερη πόλη του κόοσμου αστράφτει..."

Matryoshka

Member
Μηνύματα
8
Likes
3
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία/ Υπερσιβηρικός
Πριν ένα μήνα περίπου γύρισα από το Παρίσι.Σαν σήμερα αυτή ακριβώς τη στιγμή που γράφω βρισκόμουν με τις φίλες μου στο Μουσείο του Ροντέν. Ήταν βέβαια μόνο για πέντε μέρες αλλά η εμπειρία αυτού του ταξιδιού ήταν μοναδική για εμένα.
Ήθελα με αυτό το μήνυμα να γράψω κάποια πράγματα που μπορεί να βοηθήσουν όσους επιθυμούν να πάνε Παρίσι, όπως βοηθήθηκα και εγώ αντιστοίχως...

Το ξενοδοχείο Beasejour Montmartre:
Επειδή είμαστε φοιτήτριες ψάχναμε ένα ξενοδοχείο φτηνό και καλό. Καθώς θα τριγυρίζαμε όλη μέρα στους δρόμους, αυτό που επί της ουσίας θέλαμε ήταν ένα δωμάτιο για να κοιμηθούμε, καθαρό και όσο γίνεται πιο άνετο. Κλείσαμε λοιπόν μετά από ψάξιμο ένα τρίκλινο στο Beasejour Montmartre... στην Μονμάρτρη! :D Για τέσσερα βράδια πληρώσαμε η καθεμιά μας περίπου 180 ευρώ, μια τιμή σχετικά καλή για τα δεδομένα μας. Βέβαια, τονίζω πως εμείς τα κλείσαμε από την booking.com τέλη καλοκαιριού για Δεκέμβριο, ίσως, δεν ξέρω, να είχε μια κάπως καλύτερη προσφορά. Συνιστώ όποιον ενδιαφερθεί να το κοιτάξει. Εκ πρώτης όψεως ίσως να μη γεμίσει το μάτι, το προτείνω όμως ανεπιφύλακτα. Αν κάποιος θέλει να κλείσει κάπου σύμφωνα με τους παράγοντες με τους οποίους κρίναμε και εμείς είναι μια καλή επιλογή.
Το τρίκλινο μας ήταν άνετο, καθαριζόταν καθημερινά, είχε τηλεόραση για τις βαρετές ώρες πριν τον ύπνο :D και καλή θέρμανση. Ήταν στον τέταρτο όροφο, αλλά το ξενοδοχείο διαθέτει ανελκυστήρα και φασαρία από το δρόμο δεν υπήρχε. Για να είμαι ειλικρινής επειδή το ξενοδοχείο ήταν σε στενό δε νομίζω να είχε φασαρία από έξω ούτε στους πρώτους ορόφους (για όσους μπορεί να ενοχλούνται). Γενικά δεν είχε πολύ καλή ηχομόνωση και που και που ακουγόντουσαν θόρυβοι από διπλανά δωμάτια, αλλά δεν ήταν ενοχλητικό και οι γείτονές μας ήταν ήσυχοι, σχεδόν ανύπαρκτοι :D.
Πρωινό βέβαια πληρώνεις εξτρά και εμείς δεν δοκιμάσαμε, ούτε από το μπαρ πήραμε τίποτα οπότε δεν μπορώ να πω. Για πρωινό όμως εύκολα μπορεί να φάει κανείς κάτι από κάποιο καφέ ή αν έχει εντοπίσει να βρει από κανένα φούρνο να φάει. Επίσης στη ρεσεψιόν ήταν πολύ εξυπηρετικοί και μπορείς να συνεννοηθείς στα αγγλικά.

Η Place de clichy και τριγύρω :D- Μετρό:
Σχετικά με την περιοχή, το ξενοδοχείο βρισκόταν πολύ κοντά στο μετρό. Ο σταθμός βρισκόταν στην πλατεία Place de clichy. Γενικά επειδή εκεί ήταν κεντρικός δρόμος και στην Μονμάρτρη κυκλοφορεί πάντα πολύς κόσμος η περιοχή ήταν ασφαλής. Ακόμα και έτσι βέβαια εμείς αποφεύγαμε να κυκλοφορούμε πολύ αργά αλλά συγκεκριμένα αποφεύγαμε το μετρό ακόμα και τις πρώτες βραδινές ώρες καθώς το γαλλικό μετρό δεν φημίζεται για την ασφάλεια του και επειδή είναι ιδιαιτέρως αχανές, σε κανέναν δεν θα πρότεινα να ψάχνεται αργά το βράδυ για το που να πάει.
Εμείς κυκλοφορούσαμε μόνο με μετρό και κάποιες φορές ήταν δύσκολο, έτσι πως έχουν ένα εκατομμύριο γραμμές, αλλά εν τέλει πιστεύω είναι πιο βολικό και συγκεκριμένο όσο να ναι από το να χάνεσαι με λεωφορεία και ταξί που είναι και ακριβά. Επίσης οι μηχανές του μετρό που βγάζουν εισιτήρια δεν παίρνουν χαρτονομίσματα, φροντίστε να έχετε ψιλά και είναι αρκετά μπερδεψιάρικο σαν διαδικασία γιατί έχουν διάφορα είδη εισιτηρίων και δεν ξέρεις πιο συμφέρει να επιλέξεις. Εμείς νομίζω παίρναμε τα απλά εισιτήρια σε 10δες. Μπορείτε βέβαια να ρωτήσετε στο κιόσκι αλλά εμείς δεν εντοπίζαμε πολύ συχνά...;)
Όταν εμείς ρωτούσαμε για την Μονμάρτρη ακούγαμε διάφορα. Πολλοί λένε ότι δεν είναι από τις καλύτερες περιοχές, εγώ για να πω την αλήθεια δεν συμφωνώ. Ίσως έχει να κάνει με που στην Μονμάρτρη μένεις. Εκεί που μέναμε εμείς όμως όπως προανέφερα έχει κίνηση, κάτι στο οποίο ως Ελληνίδες είμαστε πολύ συνηθισμένες και έχει διάφορα εστιατόρια και καφέ. Από το ξενοδοχείο ήταν πολύ εύκολο να πάει κανείς στο Moulin Rouge και από κει να χωθεί σε μικρότερους δρόμους της Μονμάρτρης όπου θα βρει ωραία bistro, το καφέ της Amelie και σουπερμάρκετ. Επειδή δεν έχουν περίπτερα, όποιος θέλει νερό να μην πάρει από μαγαζί γιατί είναι πολύ πιο ακριβό από το δικό μας. Εμείς παίρναμε εξάδες από το σουπερμάρκετ και έρχεται πολύ πιο φτηνά.

Φαγητό!:
Γενικά με το φαΐ τα πράγματα ήταν πολύ πιο εύκολα από ότι περίμενα, διότι δεν θέλαμε να φάμε κάτι πολύ γαλλικό ή άλλα εθνικά φαγητά που ίσως ήταν λίγο περίεργα και σκεφτόμασταν μήπως δεν βρίσκαμε κάτι απλό. Υπάρχουν τα Quick που είναι αλυσίδα φαστ- φουντ σαν τα δικά μας Goodys, μπορεί να φάει κανείς αλλά οφείλω να ομολογήσω δεν είναι τόσο γευστικά όσο τα δικά μας, περί ορέξεως βέβαια :).
Στην Place de clichy υπάρχει ένα μικρό γωνιακό μαγαζάκι που πουλάει κρέπες, να δοκιμάσετε, η γλυκιά κρέπα ήταν υπέροχη! Ακόμα στην πλατεία μπορεί να δείτε και ένα εστιατόριο Roman restaurant νομίζω λεγόταν το οποίο είναι κάπως σαν ιταλικό, οπότε για πίτσες και για μακαρόνια είναι μια χαρά. Η πίτσα νομίζω πρέπει να ήταν κάπου στα 8- 10 ευρώ δεν θυμάμαι ακριβώς. Επίσης... για όσους βρεθούν κέντρο, στο μουσείο Orsay για φαγητό συνιστώ να στρίψουν στην Rue du Bac, δέκα βηματάκια υπάρχει ένα εστιατόριο, όπου οι τιμές είναι αρκετά καλές, οι σερβιτόροι φιλικοί και οι μερίδες φαγητού μεγάλες, νόστιμες και χορταστικές, ειδικά το κοτόπουλο με πατάτες, όπου το κοτόπουλο ήταν σαν σπιτικό. Το πιάτο θα ήταν κάπου στα 12,50 ευρώ. Υπενθυμίζω γιατί την πάτησα πως τα μπιφτέκια δεν τα πολύ- ψήνουν και αν παραγγείλετε πουθενά καρμπονάρα και σας την φέρουν με έναν ωμό κρόκο αυγού κοτσαρισμένο πάνω πάνω, μην παραξενευτείτε. ;)
Γενικά μου έκανε εντύπωση, μπορείς να συνεννοηθείς στα αγγλικά, κάποιοι Γάλλοι μπορεί να στραβωμουτσουνιάσουν ή να φανούν απρόθυμοι, αλλά τελικώς θα μιλήσουν. Γενικά επειδή είναι νομίζω αρκετά τυπικοί, χρειάζεται να ακούσουν πρώτα κανένα bonjour ή bonsoir κ.λ.π

Δεν μου έρχεται κάτι άλλο αυτή τη στιγμή... ελπίζω όσα έγραψα να βοηθήσουν όσο μπορούν. Όποιος θέλει να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο πάνω σε αυτά που γράφω ή και γενικά θα χαρώ πολύ να βοηθήσω!!!:D
Χαιρετισμούς, Matryoshka
 

taver

Member
Μηνύματα
12.490
Likes
29.006
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλησπέρα,

Ακριβώς πριν ένα μήνα και κάτι ψιλά ήμουν κι εγώ, για πολλοστή φορά, στο Παρίσι (στο Rodin ήμουν σαν προχτές). Ρε μπας και συναντηθήκαμε πουθενά?

Μερικές επισημάνσεις...

? 135.00 για τρίκλινο χωρίς πρωινό στη Μοντμάρτρη δεν το λές προσφορά. Μια μέτρια τιμή. Το ξενοδοχείο (δεν το ξέρω) δηλώνει 4 αστέρων, και αυτά που περιγράφεις (καθημερινά καθαρίστρια, ασανσέρ, τηλεόραση, θέρμανση, ηχομόνωση, Αγγλικά στη reception) είναι standard στα 3 και πλην της TV και στα 2 αστέρια (κι εκεί έχει επίσης καμιά φορά και TV). Θα μπορούσατε να είχατε μείνει και πολύ φτηνότερα, ακόμα και με τα μισά λεφτά....

Το μετρό δεν είναι επικίνδυνο, σε καμία ώρα της ημέρας/νύκτας, εκτός από πολύ συγκεκριμένους σταθμούς. Και προσωπικά βρίσκω τα αυτόματα μηχανήματα της RATP (& του RER επίσης ιδιέταιρα εύχρηστα) - από χαρτονομίσματα δεν ξέρω, χρησιμοποιώ πάντα πιστωτική για ευκολία/ταχύτητα.

Από τα quick δεν έχω εμπειρία (υπάρχουν κάτι άλλοι εδώ που τα ξέρουν καλά :) ), αλλά βρε παιδιά, δώσατε τόσα χρήματα στο ξενοδοχείο, για να πηγαίνετε στην πόλη της υψηλής μαγειρικής, της γαλλικής και της παγκόσμιας κουζίνας, για να τρώτε σε fast food? Ανεπίτρεπτο, πρέπει να επαναλάβετε το ταξίδι και μόνο για λόγους φαγητού :):):). Ανοιχτείτε στις νέες εμπειρίες, όπως αυτή του μη καμμένου κρέατος (και της καρμπονάρας με αυγό, αλλά αυτή είναι από άλλη χώρα), και ανακαλύψτε το καλό φαγητό...
 

Matryoshka

Member
Μηνύματα
8
Likes
3
Ταξίδι-Όνειρο
Ρωσία/ Υπερσιβηρικός
Α, δεν ξέρω αν συναντηθήκαμε, εξάλλου ήταν τόσος κόσμος στο μουσείο!
Το ξενοδοχείο που αναφέρω είναι 2 αστέρων, τουλάχιστον έτσι γράφει το booking.com και μας βγήκε κάπου στα 45 τη νύχτα στην καθεμιά μας. Προφανώς θα μπορούσαμε να είχαμε βρει και φθηνότερο, απλά σε πολλά άλλα ξενοδοχεία όπως ψάχναμε δεν είχαν καν τρίκλινο ή όσα είχαν ήταν αρκετά πιο ακριβά από αυτό που κλείσαμε.
Το μετρό ούτε εμένα μου φάνηκε ιδιαίτερα επικίνδυνο αν και να σου πω την αλήθεια, δε θα ρίσκαρα να μάθω :D. Οι περισσότεροι πάντως αυτό μου έλεγαν. Ο κύριος λόγος για τον οποίο το αποφεύγαμε ήταν επειδή είναι τεράστιο και δε θέλαμε να χαθούμε βραδινές ώρες. Εμείς δεν είχαμε τη δυνατότητα της πιστωτικής και πολλές φορές βρεθήκαμε σε δύσκολη θέση επειδή δεν είχαμε τα απαραίτητα ψιλά για να πάρουμε τα εισιτήρια μας... γενικά το μετρό τους είναι πολύ περίπλοκο και λόγω παλαιότητας και όταν έχεις συνηθίσει από την Ελλάδα που είναι 3 γραμμές όλες και όλες... Γενικά εμένα με κούρασε το μετρό τους... ;)
Όσο για φαγητό, πέντε μέρες είναι λίγος καιρός και θέλαμε να τρώμε κάτι πολύ απλό και συνηθισμένο. Ακόμα και αν ξοδέψαμε κάποια παραπάνω στο ξενοδοχείο, δεν είχαμε την πολυτέλεια να ξοδέψουμε εξίσου και για το φαΐ. Εγώ ειδικά δεν είμαι πολύ των διαφορετικών γεύσεων, ούτε και πολύ μερακλού, από την άλλη έχω την ατυχία να μην έχω και το καλύτερο στομάχι του κόσμου, άρα βλέπεις, δεν με συμφέρει να ρισκάρω και πολύ...:D
Καταλαβαίνω βέβαια γιατί το λες, η γαλλική κουζίνα είναι όντως πολύ διάσημη! (βλ. Ratatouille- disney!:D) αλλά πρότεινα ξέρεις και για κάποιον που δεν τον ενδιαφέρει και ιδιαίτερα. Εξάλλου και εμείς στα quick φάγαμε μόνο τη μέρα που φτάσαμε και επειδή ήμασταν κουρασμένες δεν ψάξαμε πολύ...απλά σκέφτηκα να τα αναφέρω και αυτά.
Μου έδωσες την εντύπωση πως είχες μείνει κάμποσο στο Παρίσι. Εγώ πέντε μέρες ήμουν πραγματικά σε μια διαρκή σύγχυση του να προλάβω να δω πράματα και τι να κάνω...
Όπως και να χει, ευελπιστώ να ξαναπάω... ίσως τότε αντέξω και τον ωμό κρόκο στην καρμπονάρα, δεν ξέρω! :D
 

black mamba

Member
Μηνύματα
297
Likes
84
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Δεν πειράζει Μatryoshka! Τώρα που άρχισες, φαντάζομαι θα ακολουθήσουν κι άλλες επισκέψεις στο Παρίσι όπου θα έχεις την ευκαιρία να πειραματιστεις με την περίφημη Γαλλική κουζίνα και πιθανώς να την εκτιμήσεις. Όπως επίσης μπορεί να συνηθίσεις και το μετρό ή να την ψάξεις περισσότερο με ξενοδοχείο. Όπως και να 'χει πήρες το βάπτισμα του πυρός και με το καλό ησυνέχεια!
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.195
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Από τα quick δεν έχω εμπειρία (υπάρχουν κάτι άλλοι εδώ που τα ξέρουν καλά :) ), αλλά βρε παιδιά, δώσατε τόσα χρήματα στο ξενοδοχείο, για να πηγαίνετε στην πόλη της υψηλής μαγειρικής, της γαλλικής και της παγκόσμιας κουζίνας, για να τρώτε σε fast food? Ανεπίτρεπτο, πρέπει να επαναλάβετε το ταξίδι και μόνο για λόγους φαγητού :):):). Ανοιχτείτε στις νέες εμπειρίες, όπως αυτή του μη καμμένου κρέατος (και της καρμπονάρας με αυγό, αλλά αυτή είναι από άλλη χώρα), και ανακαλύψτε το καλό φαγητό...[/quote]

Ασε τα κορίτσι taver,μια χαρά τα λένε,θα συμφωνήσω μαζί τους,περί ορέξεως κολοκυθόπιττα την οποία παρεπιπτόντως τη βάζω πιο πάνω:haha: καί από τα κρεατικά και κάτι θαλασσινά ωμά..τί νέες εμπειρίες μου λές:bleh:όλα καλά του Παρισιού!!αλλά όσες φορές πάω πιο αδύνατη γυρνάω..στο τέλος αόρατη θα γίνω,άς είναι καλά τα στάνταρ ιταλικά:haha:και τα στάνταρ σάντουιτς...
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αν σας αρεσουν τα πουλερικα προτεινω την επομενη φορα να δοκιμασετε ως πρωτο πιατο φρεσκο foie gras συνοδευομενο απο ενα ποτηρι γλυκο κρασι Sauternes και στη συνεχεια ενα πιατο magret du canard: Προκειται για στηθος παπιας πολυ τρυφερο, κομμενο σε λεπτες φετες το οποιο αποχωριζεται ευκολα απο την πετσα του και απο το λιπος του. Το μαγειρευουν συνηθως στη σχαρα και το περιχυνουν με διαφορες σως ειτε βινεγκρετ μπαλσαμικου, ειτε πιπεριου, ειτε μελιου. Εκει αλλωστε ειναι και η τεχνη του μαγειρα. Μπορειτε να τελειωσετε με ενα γευστικο mille feuille η με crepes suzette. Φυσικα και δεν ειναι φθηνα πιατα (αλλωστε ουτε οι πρωτες υλες ειναι φθηνες) αλλα ειναι μια πρωτη μυηση στη γαλλικη κουζινα.
 

black mamba

Member
Μηνύματα
297
Likes
84
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Αν σας αρεσουν τα πουλερικα προτεινω την επομενη φορα να δοκιμασετε ως πρωτο πιατο φρεσκο foie gras συνοδευομενο απο ενα ποτηρι γλυκο κρασι Sauternes και στη συνεχεια ενα πιατο magret du canard: Προκειται για στηθος παπιας πολυ τρυφερο, κομμενο σε λεπτες φετες το οποιο αποχωριζεται ευκολα απο την πετσα του και απο το λιπος του. Το μαγειρευουν συνηθως στη σχαρα και το περιχυνουν με διαφορες σως ειτε βινεγκρετ μπαλσαμικου, ειτε πιπεριου, ειτε μελιου. Εκει αλλωστε ειναι και η τεχνη του μαγειρα. Μπορειτε να τελειωσετε με ενα γευστικο mille feuille η με crepes suzette. Φυσικα και δεν ειναι φθηνα πιατα (αλλωστε ουτε οι πρωτες υλες ειναι φθηνες) αλλα ειναι μια πρωτη μυηση στη γαλλικη κουζινα.
Eρση, για να μας βοηθήσεις να κάνουμε ολοκληρωμένα το έγκλημα, πες μας και που θα τα φάμε όλα αυτά:rolleyes::):):D
 

Dafni

Member
Μηνύματα
984
Likes
598
Αν σας αρεσουν τα πουλερικα προτεινω την επομενη φορα να δοκιμασετε ως πρωτο πιατο φρεσκο foie gras συνοδευομενο απο ενα ποτηρι γλυκο κρασι Sauternes και στη συνεχεια ενα πιατο magret du canard: Προκειται για στηθος παπιας πολυ τρυφερο, κομμενο σε λεπτες φετες το οποιο αποχωριζεται ευκολα απο την πετσα του και απο το λιπος του. Το μαγειρευουν συνηθως στη σχαρα και το περιχυνουν με διαφορες σως ειτε βινεγκρετ μπαλσαμικου, ειτε πιπεριου, ειτε μελιου. Εκει αλλωστε ειναι και η τεχνη του μαγειρα. Μπορειτε να τελειωσετε με ενα γευστικο mille feuille η με crepes suzette. Φυσικα και δεν ειναι φθηνα πιατα (αλλωστε ουτε οι πρωτες υλες ειναι φθηνες) αλλα ειναι μια πρωτη μυηση στη γαλλικη κουζινα.
Καλά βρε Ερση μου,μπροστά ήσουνα? περιέγραψες το μενου που πήραμε την παραμονή της πρωτοχρονιάς στο Παρίσι.Για πρώτο πιάτο διαλέξαμε foie gras που μας το σέρβιραν με ψημένα ψωμάκια και καραμελωμένα κρεμμύδια.Εγώ για κύριο πιάτο πήρα αυτο ακριβώς που περιγράφεις ,την πάπια σε λεπτά φιλετάκια με μια σως με μέλι και δεν ξέρω τι άλλο.Ο leon00 πήρε ένα πιάτο με μοσχάρι ,δε θυμάμαι ακριβώς τι αλλά ήταν και αυτό πολύ καλό ...Αυτά στο Saint Germain στο cafe restaurant :
CAFE LATIN -BAR-RESTURANT
30, Rue Saint Andre des Arts, Paris, France
Μας άρεσε πολύκαι το περιβάλλον και το φαγητό(αν και γενικά η γαλλική κουζίνα δεν μας αρέσει και πολύ ,εκεί φάγαμε ωραίο φαγητό)
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Προκειται για κλασικο γαλλικο πιατο. Το σερβιρουν λιγο η πολυ τα περισσοτερα γαλλικα εστιατορια. Δεν εχουν βεβαια συνεχως φρεσκο foie gras, σιγουρα παραμονη πρωτοχρονιας θα ειχαν, γιατι το προιον αυτο πρεπει να καταναλωνεται μερικες μερες μετα απο τη σφαγη του ζωου, αλλα ακομη και αν δεν υπαρχει φρεσκο ειναι πολυ καλο και σε οποια αλλη μορφη τυχει να το βρει κανεις. Η αληθεια ειναι οτι εχω πολυ καιρο να παω στο Παρισι (α ναι να θυμηθω να το ξαναβαλλω πανω πανω στην ταξιδιωτικη μου λιστα) οποτε δεν εχω να προσθεσω καποια προσφατη διευθυνση.
 

black mamba

Member
Μηνύματα
297
Likes
84
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα (!!!)
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Η αληθεια ειναι οτι εχω πολυ καιρο να παω στο Παρισι (α ναι να θυμηθω να το ξαναβαλλω πανω πανω στην ταξιδιωτικη μου λιστα) οποτε δεν εχω να προσθεσω καποια προσφατη διευθυνση.
Δεν πειράζει Έρση! Είμαι σίγουρη ότι αφού θα το βάλεις στην λίστα σου θα πας και θα μας πεις τα καλύτερα με το νι και με το σίγμα (όπως πάντα).
 

apostolos-doc

Member
Μηνύματα
11
Likes
8
Πάω σε 3 εβδομάδες στο Παρίσι και εχω κλείσει αεροπορικά εισητήρια (106 ευρώ) με Easy Jet και ξενοδοχείο (Hotel Concorde Monparnasse- 122 με πρωινό 4* δίκλινο) μεσω hotelier365 και gtahotels (το hotelier365 μάλλον είναι το καλύτερο γιατι ψάχνει σε όλες τις μηχανές αναζήτησης και μετα πας στην αντιστοιχη μηχανή με την καλύτερη τιμή). Οτι πληροφορία μπορεί να προσφέρει ο καθένας για φαγητό (του στυλ φάγαμε εκεί και στοίχισε τόσο) είναι ευπρόσδεκτη. Ψάχνω για κατι απλό και οικονομικό θέλοντας να αποφύγω τα fastfood τύπου Quick και ΜακΝτόναλντς. Πληροφορίες για το που θα πάω και τι θα δω έχω αρκετές απο έναν καλό οδηγό, αλλά οποιαδήποτε πληροφορία απο προσωπικές εμπειρίες χρειάζεται...Ειδικά ο Taver που έχει πάει τόσες πολλές φορές!!:D
 

erminathess

Member
Μηνύματα
566
Likes
321
Ταξίδι-Όνειρο
αργεντινη,μεξικο
Να επισκεφτεις οπωσδηποτε ενα bistro Romain,
Bistro Romain concept,
δες το χαρτη και διαλεξε περιοχη,
εχει στο Mαρε, στα Ηλυσια Πεδια, στην Οπερα κλπ
ιταλικο,οικονομικο, με πολυ καλη παστα και τελεια επιδορπια..καλη ορεξη
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

No members online now.

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.839
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom