Ryanair Παραδοτέες αποσκευές Ryanair

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Ευχαριστώ παρα πολυ.
Αρα μπορει να ειναι μέχρι 81cm x 119cm x 119cm.
Μια. Χαρα!!
την ιδια απορια ειχα κ εγω μεχρι προχθεςπου ταξιδεψα..οπως το πες, 81*119*119!!

GiannisAr

Member
20kg βαλίτσα ειναι στο ονομα φιλου ο οποιος τελικα δεν θα ταξιδεψει, να την θεωρησω χαμενη εφοσον δε βγαζω ακρη με την εταιρεια η να δοκιμασω στο τηλ. κεντρο ;

Ritaki8

Member
Καλησπερα,ερωτηση.Η 10κιλη παραδοτεα αποσκευη ειναι των διαστασεων που λενε για να μπορεις να την παρεις στην καμπινα(55*40*20) η ανευ συγκεκριμενων διαστασεων?Εχω μπερδευτει.

rea

Member
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για τις αποσκευές στη ryanair;Έχω κλείσει την απλή φτηνή τιμή με τις διαστάσεις 49,20,25.
Θέλω να προσθέσω την επόμενη κατηγορία για βαλίτσα έως 10 κιλά.Ποσο στοιχίζει και αν κατάλαβα καλά είναι και τσάντα χειρός μαζί σωστά;

connosp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Να ρωτήσω κι εγώ κάτι για τις αποσκευές στη ryanair;Έχω κλείσει την απλή φτηνή τιμή με τις διαστάσεις 49,20,25.
Θέλω να προσθέσω την επόμενη κατηγορία για βαλίτσα έως 10 κιλά.Ποσο στοιχίζει και αν κατάλαβα καλά είναι και τσάντα χειρός μαζί σωστά;
Οι διαστάσεις είναι 40χ30χ20. Το πόσο στοιχίζει στο βγάζει αν μπεις στην κράτηση σου

• Like
Reactions: rea

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Μπορεί να είναι λέει από 13 ευρώ έως και 30.Εαν έχεις τσάντα χειρός τι χρέωση έχει ξέρουμε;
Να ξεκαθαρίσουμε τα βασικά.
Εάν αγοράσατε τον βασικό ναύλο με την πιο φθηνή τιμή τότε δικαιούστε μόνο ένα σακίδιο πλάτης 40x30x20 εκατ. ή μια γυναικεία τσάντα που να χωράει κάτω από το κάθισμα. Όχι 2 αντικείμενα!!
Εάν θέλετε να πάρετε μαζί σας και βαλίτσα καμπίνας 10 kg τότε θα πάτε στην διαχείριση κράτησης και θα προσθέσετε την "Προτεραιότητα Επιβίβασης" και στις 2 πτήσεις.
Το κόστος εξαρτάται από τον προορισμό της πτήσης και από την διαθεσιμότητα αγοράς.
Μπορεί στην μία πτήση να κοστίζει π.χ. 15€ και στην πτήση επιστροφής να κοστίζει 25 €.
Μπορεί βέβαια να έχουν εξαντληθεί και να μην μπορείτε καν να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να προσθέσετε μικρή παραδοτέα βαλίτσα 10 kg ή 20kg.

rea

Member
Να ξεκαθαρίσουμε τα βασικά.
Εάν αγοράσατε τον βασικό ναύλο με την πιο φθηνή τιμή τότε δικαιούστε μόνο ένα σακίδιο πλάτης 40x30x20 εκατ. ή μια γυναικεία τσάντα που να χωράει κάτω από το κάθισμα. Όχι 2 αντικείμενα!!
Εάν θέλετε να πάρετε μαζί σας και βαλίτσα καμπίνας 10 kg τότε θα πάτε στην διαχείριση κράτησης και θα προσθέσετε την "Προτεραιότητα Επιβίβασης" και στις 2 πτήσεις.
Το κόστος εξαρτάται από τον προορισμό της πτήσης και από την διαθεσιμότητα αγοράς.
Μπορεί στην μία πτήση να κοστίζει π.χ. 15€ και στην πτήση επιστροφής να κοστίζει 25 €.
Μπορεί βέβαια να έχουν εξαντληθεί και να μην μπορείτε καν να αγοράσετε προτεραιότητα επιβίβασης. Σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να προσθέσετε μικρή παραδοτέα βαλίτσα 10 kg ή 20kg.
Ευχαριστώ πολύ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.273
Μέλη
39.959
Νεότερο μέλος
δεσποινα 3