Παραλιες νομου Αργολιδας

elenla

New Member
Καλημερα σας,ειμαι νεο μελος στο forum!!θα ηθελα να σας ρωτησω..σκοπευω να ταξιδεψω για 3 μερες στο Ναυπλιο κ θα ηθελα να μου προτεινετε ομορφες παραλιες προς Επιδαυρο η προς Πορτο Χελι η αν γνωριζετε αν υπαρχουν εκδρομες απο Ναυπλιο με σκαφος προς Σπετσες.Εχω ξαναεπισκεφτει το Ναυπλιο εχοντας παει στις τριγυρω παραλιες.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!

cool_alex

Member
Καλημερα σας,ειμαι νεο μελος στο forum!!θα ηθελα να σας ρωτησω..σκοπευω να ταξιδεψω για 3 μερες στο Ναυπλιο κ θα ηθελα να μου προτεινετε ομορφες παραλιες προς Επιδαυρο η προς Πορτο Χελι η αν γνωριζετε αν υπαρχουν εκδρομες απο Ναυπλιο με σκαφος προς Σπετσες.Εχω ξαναεπισκεφτει το Ναυπλιο εχοντας παει στις τριγυρω παραλιες.
Σας ευχαριστω εκ των προτερων!!
Παρόλο που Ναύπλιο και Πόρτο Χέλι (Ερμιονίδα γενικότερα) βρίσκονται στον ίδιο νομό, δεν θα πρότεινα ημερήσια εκδρομή. Η Ερμιονίδα είναι περιοχή για να πας μόνο εκεί (δεδομένου ότι έχεις 3 μέρες μόνο). Ο δρόμος είναι 1+ ώρα και με μπόλικες στροφές.
Για εκδρομές από Ναύπλιο προς Σπέτσες δεν ξέρω. Ο συνήθης τρόπος είναι από την Κόστα.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Kαλησπερα Elenla εχοντας παει απειρες φορες απο Ναυπλιο δεν εχω ακουσει ποτε οτι παει Σπετσες μπορει να κανω λαθος, ο πιο γρηγορος και σιγουρος τροπος ειναι απο Κοστα οπως σου ειπαν που ανα 10λεπτα τις ωρες αιχμης γεμιζει και ξαναερχεται καραβακι και η αποσταση ειναι 5 λεπτα με κοστος 1-2ευρω .Το θαλασσιο ταξι κοστιζει περισσοτερο.Αντιστοιχα Υδρα πας απο Ερμιονη.

Κοιταξε και για Επιδαυρο πολυ ωραια παραλια ειναι το Καλαμακι πουβρισκεται στην περιοχη της Επιδαυρου ,ανοργανωτη αλλα μες το πρασινο.

Προς Πορτο Χελι κοιτα για παραλιες οπως Αγιος Αιμιλιανος,Χηνιτσα

elenla

New Member
Παρόλο που Ναύπλιο και Πόρτο Χέλι (Ερμιονίδα γενικότερα) βρίσκονται στον ίδιο νομό, δεν θα πρότεινα ημερήσια εκδρομή. Η Ερμιονίδα είναι περιοχή για να πας μόνο εκεί (δεδομένου ότι έχεις 3 μέρες μόνο). Ο δρόμος είναι 1+ ώρα και με μπόλικες στροφές.
Για εκδρομές από Ναύπλιο προς Σπέτσες δεν ξέρω. Ο συνήθης τρόπος είναι από την Κόστα.
Ευχατιστω πολυ για την απαντηση!!Γνωριζετε αν η διαδρομη για Πορο ειναι συντομοτερη;;Η αν αξιζει τον κοπο για ημερησια;;

Kαλησπερα Elenla εχοντας παει απειρες φορες απο Ναυπλιο δεν εχω ακουσει ποτε οτι παει Σπετσες μπορει να κανω λαθος, ο πιο γρηγορος και σιγουρος τροπος ειναι απο Κοστα οπως σου ειπαν που ανα 10λεπτα τις ωρες αιχμης γεμιζει και ξαναερχεται καραβακι και η αποσταση ειναι 5 λεπτα με κοστος 1-2ευρω .Το θαλασσιο ταξι κοστιζει περισσοτερο.Αντιστοιχα Υδρα πας απο Ερμιονη.

Κοιταξε και για Επιδαυρο πολυ ωραια παραλια ειναι το Καλαμακι πουβρισκεται στην περιοχη της Επιδαυρου ,ανοργανωτη αλλα μες το πρασινο.

Προς Πορτο Χελι κοιτα για παραλιες οπως Αγιος Αιμιλιανος,Χηνιτσα
Ευχαριστώ παρα πολυ!!Ναι αυτο ειδα.Η διαδρομη ειναι απο Κοστα και ειναι αρκετη η αποσταση. Θα κοιταξω την παραλια που μου προτεινες!!

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Ευχατιστω πολυ για την απαντηση!!Γνωριζετε αν η διαδρομη για Πορο ειναι συντομοτερη;;Η αν αξιζει τον κοπο για ημερησια;;
Για Πορο πας οδικως απο Γαλατα.Δες αποσταση

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Μολις ειδα!!Απο Ναυπλιο ειναι 1h και 10min εως τον Γαλατα!!Αυτοκινητο μπορεις να χρησιμοποιησεις στον Πορο;;Σ ευχαριστω παρα πολυ!!!
Εννοειται μπορεις το περνας απεναντι ανα μιση ωρα πηγαινοερχεται ,5 λεπτα ειναι η διαδρομη

Evi_Stav

Member
Φεύγουμε παρασκευοσαββατοκυριακο για κάμπινγκ στην Ίρια (μεταξύ Τολό και Πόρτο Χέλι).

Που έχει πιο ωραίες παραλίες αλλά και πιο ωραία τοπία; Φαντάζομαι προς Ερμιονίδα και Πόρτο Χέλι!

Έχετε να προτείνετε κάτι συγκεκριμένο;

Αξίζει να περάσουμε είτε Μέθανα είτε Πόρο είτε Σπέτσες; Δεν μας πειράζει να οδηγήσουμε και 1μισι ώρα για παράδειγμα προκειμένου να πάμε κάπου όμορφα

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Aν και λατρευω το Ναυπλιο,απο πλευρας παραλιες Ερμιονιδα Πορτο Χελι δαγκωτο.
Τα τοπια ειναι επισης πολυ πιο ομορφα
Αγιος Αιμιλιανος,Χινιτσα ,Κουνουπι ειναι μονο μερικες απο αυτες.
Να επισκεφτεις στα Διδυμα Αργολιδας τα Σπηλαια ειναι μοναδικο εξωγηινο τοπιο ,ειναι πολυ εντυπωσιακο ,δμιουργηθηκε μαλλον ασπο κρατηρα ,googlare το και θα καταλαβεις.
Επισης πολυ καλη παραλιες ειναι στο Σαλαντι ειναι ανοργανωτη ,ειν;αι ενα πολυ μικρο κολπακι ,πιθανως θα σται και μονοι σας και τα νερα θα ναι του ονειρου.

Πορος ειναι ολιγον πιο μακρυα διπλα σας ειναι οι Σπετσες και η αρχοντικη Υδρα,
Υδρα πας απο Ερμιονη,Σπετσες απο Κοστα.

Εαν σας ενδιαφερει να μεινετε καπου που να εχει ζωη το βραδυ Πορτο Χελι και Ερμιονη.Εμενα μου αρεσει ενα κλικ παραπανω το Πορτο Χελι με τα σκαφακια του και τα λοιπα.

Το Ναυπλιο ειναι πανεμορφο αλλα μπορεις να το επισκεφτεις ολες τις εποχες του χρονου,Εχει μια καλουτσικη παραλια τον Καραθωνα αλλα ως εκει.Το Τολο μην το σκεφτεσαι καν σε επιλογη διαμονης εκτος και αν ειστε Γερμανοι συνταξιουχοι.Η παραλια ειναι τεραστια αλλα το λιγοτερο που μπορω να πω ειναι ο ενας πανω στον αλλον.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.083
Μέλη
39.829
Νεότερο μέλος
stella2193

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom