rethimno
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λεσβος
- Ταξίδι-Όνειρο
- Γύρος του κοσμου
H Φλωρεντια στη λιστα διπλα με την Αθηνα ??? ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!...τους έστειλαν εξορία στην Μακρόνησο, για αυτό και δεν κατάφεραν να ψηφίσουν!![]()
H Φλωρεντια στη λιστα διπλα με την Αθηνα ??? ΗΜΑΡΤΟΝ !!!!...τους έστειλαν εξορία στην Μακρόνησο, για αυτό και δεν κατάφεραν να ψηφίσουν!![]()
E ναιΕυχαριστούμε elenara. Είχες ώρες για σκότωμα σήμερα ε?![]()
Πες τα βρε GTS! Μάλλον στα Travel Wars κάποιοι έφτιαξαν πολλά προφίλ για να μπουν να ψηφίσουν ξανά και ξανά το ΠαρίσιΠρώτο το Glorious, δεύτερη η Αιώνια Πόλη. Πολύ πίσω η ΝΥ, πίσω και το Παρίσι. Τα travel wars αποδείχτηκαν κενά περιεχομένου μετά από αυτό το λαϊκό δημοψήφισμα. Λονδίνο vs ΝΥ και Ρώμη vs Παρίσι σημειώσατε 1 και πάλι 1. Ο λαός μίλησε...
Αφού είναι έτσι, λύστε μου την απορία γιατί στο war είμαστε 88 -53?:roll:Πες τα βρε GTS! Μάλλον στα Travel Wars κάποιοι έφτιαξαν πολλά προφίλ για να μπουν να ψηφίσουν ξανά και ξανά το Παρίσι![]()
Βία και νοθεία αγαπητή μου, βία και νοθεία. Ενώ σε ανοικτή ψηφοφορία, χωρίς τις σκοπιμότητες και τα πάθη που επιφέρει αναγκαστικά ένα travel war, βγήκε στην επιφάνεια η πραγματική βούληση του λαού. Ο λαός εψήφισε και έστειλε στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας τους λακέδες, τους υπονομευτές και τους δωσίλογους-απατεώνες. Το ποτάμι δε γυρίζει πίσω, εκτός αν μπουν κατά δεκάδες πλέον οι γνωστοί-άγνωστοι και αρχίζουν να δίνουν με ψεύτικα nicknames λίστες με τη 5άδα αγαπημένων πόλεων περίπου ως εξής:Αφού είναι έτσι, λύστε μου την απορία γιατί στο war είμαστε 88 -53?:roll: