Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.680
Likes
50.537
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
ΚΑλή η συμπαθεια στην Ατλέτικο (όχι από μένα, είναι η μόνη ομάδα της οποίας τα φασιστοειδή είναι χειρότερα κι από τους ουρακοτάγκους της Ρεάλ), αλλά η αλήθεια είναι αυτή που έγραψε ο GTS: η Ατλέτικο πήγε να το πάρει με αντιποδόσφαιρο και στο τέλος το πήρε η καλύτερη ομάδα. Η Κριστίνα Ρονάλντο είναι μεγάλος παίκτης αλλά μικρότερος άνθρωπος κι από τον μεταφραστή της πλάκας.
 

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
Όμως, σύμφωνα με την πορτογαλική τηλεόραση, μέλη των σκληροπυρηνικών οπαδών της Ρεάλ, των Ultras Sur, απεικονίζονται σε βίντεο της πορτογαλικής τηλεόρασης να φωνάζουν συνθήματα ναζιστικού περιεχομένου στους δρόμους της Λισσαβώνας, πριν τον τελικό.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.680
Likes
50.537
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
E, καλά σοκαρίστηκε κανείς; Υπάρχει ένα εξαιρετικό βιβλίο του Σάλας, το "diario de un skin" που αποτελεί την προσωπική του μαρτυρία όταν επί μήνες υποδύθηκε τον σκινχεντ για να παρεισφρύσει στους Ultras Sur και να γίνει αυτήκοος μάρτυρας ακόμη και δολοφονιών μαύρων στο μετρό της Μαδρίτης. Για τα ζώα της Ατλέτικο (Blood and Honor) τι να πει κανείς, μέχρι και δολοφονίες ζητιάνων , τοξικομανών και Κινέζων έχουν κάνει "για να καθαρίσει η πόλη", με την κάλυψη διαφόρων πολιτικών πάντα. Έχει κι αλλού ζώα, δεν έχει μόνο η Αθήνα τετράποδα.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.428
Αντικειμενικά και μόνο το πως στάθηκαν στον αγώνα οι δύο ομάδες το άξιζε η ΡΕΑΛ αλλά απο την άλλη όταν θες 50 " ακόμη για να στεφθείς πρωταθλητής Ευρώπης και ισοφαρίζεσαι ε τότε νοιώθεις μια μεγάλη πίκρα ....αλλά είπαμε έτσι είναι το ποδόσφαιρο....
Τώρα για το "αντιποδόσφαιρο" που λένε οι περισσότεροι θέλω να πω ότι αυτό είναι τακτική και ο καθένας παίζει με τα όπλα που διαθέτει ....ένας αγώνας είναι μιά μάχη με άμυνα και επίθεση...μπορεί να μας θέλγουν τα τακουνάκια, οι ωραίες τρίπλες και τα ζογκλερικά αλλά πολλοί προπονητές (βγάζουν μπιμπίκια με αυτά γιατί πολλές φορές είναι ανούσια) θέλουν τρεξίματα, πρέσσινγκ, σωστές πάσες, όχι πουλήματα μπάλλας και τακτικές τέτοιες που θα τους φέρουν αποτέλεσμα ...και μετά πρέπει να έχεις και παιχταράδες για να τα κάνουν αυτά..
Στο EURO 2004 την καλύτερη ομάδα την είχε, κατα γενική ομολογία, η Τσεχία αλλά τελικά την κούπα την πήραμε εμείς ( οεοεοε:xalara::xalara: οεοεοε:xalara::xalara:) και καθόλου δεν με πείραξε αυτό.
Συμπληρώθηκαν και δέκα χρόνια απο εκείνη την εποποιία παρεπιπτόντως ...
 

a_nikos

Member
Μηνύματα
907
Likes
226
Ταξίδι-Όνειρο
Βορεια Αμερικη
Τι παει να πει αντιποδοσφαιρο; Ειναι μια λεξη που βγηκε απο οπαδους της Μπαρτσελονα για οσες ομαδες τολμουσαν να παιξουν αμυντικα και να παρουν αποτελεσμα. Απαγορευεται η αμυντικη τακτικη στο ποδοσφαιρο; Η Ατλετικο ειναι σκασμενη ολη τη χρονια, φτανει τελικο ΤσΛ να νικαει 1-0 και να μενουν 20', εχει καψει ηδη μια αλλαγη με τον Κοστα, δηλαδη τι να κανει; Να παιξει φουλ επιθεση με ξαφνικες αμυνες; Το αμυντικο στησιμο της Ατλετικο ηταν εξαιρετικο αλλα ειναι ενα συστημα που απαιτει πολλη πιεση στη μπαλα και οσο περνουσε η ωρα και ξεμενε απο δυναμεις η Ρεαλ πατουσε πιο πολυ περιοχη. Ο Σιμεονε κατεβηκε για να παει το ματς στα πεναλτι, εβαλε ενα αντικειμενικα κωλοφαρδο γκολ και πηγε να το παρει στην κανονικη διαρκεια. Αντικειμενικα το δικαιο αποτελεσμα στα 90' ηταν το Χ. Στην παραταση η Ρεαλ ειχε βενζινη, η Ατλετικο περιμενε τα πεναλτι. Και βγαζω το καπελο στην Ατλετικο και για τον τελικο αλλα και για ολη τη χρονια παροτι ειμαι υποστηρικτης της Ρεαλ και χαρηκα πολυ με την 10η κουπα.
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.428
allez les bleus :xalara::xalara::xalara: όχι οι Γάλλοι αλλά οι άλλοι
Νίκη ολέ, τα βλέπω όλα μπλε! :xalara::xalara::xalara:
μετά απο 48 χρόνια σταα μεγάλα σαλόνια η Νίκη και μπράβο της....
Ένας χαμός εδώ στη Ν. Ιωνία Βόλου....... οι καμπάνες χτυπάνε χαρμόσυνα ....
ο κόσμος τρελαμένος ...
Και ο Ολυμπιακός Βόλο στο μπαράζ με Ξάνθη.....αν γίνει.....
 

chrisbd

Member
Μηνύματα
2.675
Likes
16.428
Πρεμιέρα αύριο στο ΠΠΚ και διάθεση γιόκ... Ένα ΠΠΚ που η ΦΙΦΑ ο Μπλάτερ και η Βραζιλιάνικη κυβέρνηση τα κάνανε .......(ακριβώς αυτό) ...Η συμφωνία ήταν να συνδράμουν οι χορηγοί ένα μεγάλο μέρος για την κατασκευή ανακατασκευή γηπέδων πράγμα που δεν έγινε και αναγκάστηκε η Βραζιλία να αναλάβει το συνολικό κόστος των περίπου 14 δις ντόλαρς νομίζω... Τώρα θα μου πει κάποιος και αν δεν έδινε τόσα λεφτά και έδινε 1/5 ας πούμε θα εξαφανίζονταν οι φαβέλες;; όχι, πάντα θα υπάρχουν και κανένας π....στης απο αυτούς που μπορούν δεν ασχολείται σοβαρά με την εξαθλίωση των ανθρώπων....Κάτι δεν πάει καλά ....πάντα δεν πήγαινε .....απο τη μια τα δις ντόλαρς για το κλωτσοσκούφι απο την άλλη η δυστυχία...απο την μια τα στημένα παιχνίδια (ναι στο ΠΠΚ) και απο την άλλη οι στυμένοι άνθρωποι... Αυτή η απίθανη εμπορευματοποίηση του ποδοσφαίρου, του ΠΠΚ αλλά και άλλων αθλημάτων, Ολυμπιακών αγώνων κλ έχει ξεφύγει τελείως .... Τελικά ποιος κερδίζει ...μα η ΦΙΦΑ και οι γύρω απο αυτή αλλά και τα γραφεία στοιχημάτων...


Καθότι μου άρεσε πάντα το ποδόσφαιρο ειδικά τα μεγάλα γεγονότα CL, EURO, ΠΠΚ είχα μια προσδοκία για το τι θα δούμε....τώρα αυτή δεν υπάρχει και τόσο... εντάξει φταίει και η κακή μου διάθεση τον τελευταίο καιρό που προσπαθώ να την φτιάξω αλλά τίποτα...

Τεσπα πρεμιέρα αύριο με Βραζιλία Κροατία και ο θεός βοηθός....
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.793
Likes
18.397
Το Μουντιάλ, με τα παράξενα ζευγάρια ομάδων, τις πολύχρωμες σημαίες, φανέλες, φάτσες, αποτελεί την επιτομή του ταξιδιάρικου αθλητικού event. Ακόμα και να μην είσαι ο πολύ φανατικός της στρογγυλής θεάς (όπως εγώ), ματς όπως το αυριανό Μεξικό-Καμερούν αποτελούν highlight μόνο και μόνο για τις ομάδες, τις χώρες και δημιουργούν ταξιδιωτικούς συνειρμούς στους απανταχού ταξιδιάρηδες.
 

Panos84

Member
Μηνύματα
185
Likes
68
Ταξίδι-Όνειρο
Los Santos, San Andreas
Μόνο εγώ βλέπω ότι αυτή η Βραζιλία είναι φαβορί ΜΟΝΟ λόγω έδρας; Μπάλα αλάνας, χωρίς πλάνο, απλά όλοι μπροστά κατά κύματα να βάλουμε το γκολ. Α, να το βάλει ο junior, μήπως και αναδειχθεί εθνικός ήρωας.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.839
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom