Περί Ποδοσφαίρου...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

jimp

Member
Μηνύματα
5.013
Likes
6.395
του ακυρωθηκε ενα μαλλον κανονικο γκολ και χαρισε ο διαιτητης τοσες κάρτες στου Σουηδούς
Στο γκολ ο εποπτης βλέπει τον ένα παίκτη που είναι οφσαιτ να κάνει κίνηση προς την μπάλα και ορθώς σηκώνει τη σημαία, οπότε δεν υπάρχει κανονικό γκολ.

Όλα τα μαρκαρίσματα εναντίον του ολυμπιακού δεν σημαίνει πως είναι αυτόματα κάρτες και μάλιστα σε αντίστοιχα δικά σας μαρκαρίσματα, στο πρώτο ημίχρονο, δεν έδωσε ούτε σε εσάς κάρτες.
Δεν γίνεται όποιος παίζει δυνατά τον ολυμπιακο να τρώει κάρτες επειδή αυτό ισχύει στην Ελλάδα και έχετε μάθει με τέτοια αντιμετώπιση από τη διαιτησία.

Οι ολυμπιακοί ας ασχοληθούν με τον πρόεδρό τους που άφησε την ομάδα χωρίς στόπερ, εξτρεμ και επιθετικό ενώ είχε τόσα κέρδη από το τσ. λιγκ και από τις πωλήσεις παικτών. Τουλάχιστον χθες αυτό φάνηκε ξεκάθαρα.

Οι στόπερ είχαν πρόβλημα στο ανοιχτό γήπεδο, το οποίο δεν φάνηκε με την αθλέτικο γιατί έπαιξε κλειστά και δεν είχαν να κάνουν τρεξίματα και κόντρες σε ανοιχτούς χώρους.
Εξτρεμ γιατί χθες που χρειάστηκε να πάρουν προσωπικές προσπάθειες και να περάσουν τον προσωπικό αντίπαλο μιας κάποιας μάλμε, ο Κασάμι έπαιζε σε μία θέση ξένη προς αυτόν(τι όνειρο είδε ο Μίτσελ) και ο Ντουρμάζ που μπήκε αλλαγή έκοβε αριστερά και αμέσως σέντρα και πέρα από αυτό μηδέν.
Για τον Μήτρογλου δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα, το βλέπουμε όλοι μας, ούτε για την αξία του Διαμαντάκου.
 
  • Like
Reactions: GTS

Panos_65

Member
Μηνύματα
506
Likes
1.170
Μαλιστα τωρα που δεν δοθηκε πεναλτι στον Ολυμπιακο και του ακυρωθηκε ενα μαλλον κανονικο γκολ και χαρισε ο διαιτητης τοσες κάρτες στου Σουηδούς δεν έγινε τιποτα και πρεπει να μιλησουμε μονο για τα λαθη του Μποτια κλπ.
Αχ! αυτή η διαιτησία... πάλι αδίκησε τον Ολυμπιακό...
Γρήγορα ο Πρόεδρος να διαμαρτυριθεί στην UEFA.
 

tsolias1979

Member
Μηνύματα
419
Likes
189
Επόμενο Ταξίδι
Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ
Παλι καλα που υπαρχει και αστερας και περνουμε κανενα βαθμο.
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.337
Likes
14.199
Αυτήν την αγωνιστική του CL δεν θα πώ τίποτα για τον Ολυμπιακό για να μην στεναχωρήσω και άλλο τους φίλους συμφορουμίτες/Ολυμπιακούς:(
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Λοιπον για να ξεκαθαρισω. Η αμυνα μας ηταν τραγικη, ο Μποτια δεν εχει τα χαρακτηριστικα αμυντικου που να ταιριαζει στο στιλ παιχνιδιού του Μιτσελ. Ηταν λαθος επιλογή. Τον πρόεδρο μας τον εχω κραξει πολλες φορές.
Ο μητρογλου ειναι βαρυς και προχθές ηταν κακοι και ο Αφελαι Μανιατης αλλα φασεις βγαλαμε και θα μπορούσαμε να σκοραρουμε.
Αυτα ομως δεν αλλαζουν οτι ο διαιτητής ηταν κακος
Το πεναλτι ηταν 100% βγαζοντας δε καρτα έδειξε εμπαθεια.
Το γκολ το εχω δει πολλες φορες. Σφυριξε νωρις αλλα δεν υπάρχει οφσάιντ ουτε στον Εντινγκα ουτε στον Μποτια.
Υπηρχαν δε τουλαχιστον 3 πολυ σκληρα μαρκαρισματα εναντιον μας με κιτρινη κάρτα.
Οποιος δεν τα ειδε ολα αυτα δικαιωμα του αλλα η πραγματικοτητα δεν αλλαζει. Αν ο πονος σας κανει να τα βλεπετε ολα αντιολυμπιακα παλι δικαιωμα σας.
Παντως και στην πατρίδα του στην Ρωσια τον εκραξαν και τον ειπαν ανικανο.
Εσεις τα ειδατε ολα καλα αλλά αν στο Καραισκακη γινουν εις βαρος σας τα ιδια θα μιλατε για παραγκες κλπ για να καλυψετε τις υπερομαδες σας που χάνουν απο την ουραγο της Γαλλιας και καποια Εστοριλ που μαζευει 20000 κοσμο και δεν εχει ξανακερδισει στην ευρωπαικη ιστορία της.
 

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
για μια ακομα φορα εξωαγωνιστικά με τα χρωματα της ομαδας ΟΛΟΙ οι φιλαθλοι οχι μαυρα κλπ οπως εδω- οικογενειες- μια φωνη ολοι- ομορφα πραματα

για μια φορα ακόμα ευχάριστω την Ryanair που μου δίνη οικονομικές λύσης σε τέτοιους καιρούς που για μενα για ακομα μια φορα ήταν ξανά άψογη αναχώρηση- άφιξη στα πάντα-
 

Attachments

jimp

Member
Μηνύματα
5.013
Likes
6.395
Τελικά τόσα χρόνια που στο καραισκάκης γίνονται αυτά(βασικά μακάρι να γινόντουσαν τόσα λίγα) και χειρότερα σε όλες τις ομάδες υπάρχει παράγκα ναι ή όχι;

Γιατί όταν τα γράφουμε οι ολυμπιακοί λέτε '' κάντε καλύτερη ομάδα να νικάτε'' και τώρα υπάρχει οργανωμένο σχέδιο εναντίον του ολυμπιακου στο παιχνίδι με τον ατρόμητο για ένα φάουλ που έκανε ο ταυλαρίδης!
Ένα πέναλτυ λάθος δεν έδωσε ο διαιτητής και έγινε ανίκανος και αδικήθηκε ο ολυμπιακός και έχει γίνει όλος αυτός ο κακός χαμός; Τρία σκληρά μαρκαρίσματα που σας έκαναν όπως λες και άλλα τόσα δικά σας που πάλι δεν έδωσε στο πρώτο ημίχρονο αλλά αυτά δεν τα λέμε γιατί ο διαιτητής άφησε να παιχτεί ποδόσφαιρο όχι όπως στην Ελλάδα που σας προστατεύουν οι διαιτητές και στο παραμικρό σπρώξιμο.
Τόσα χρόνια στην Ελλάδα τόσοι ανίκανοι διαιτητές που δίνουν υπέρ σας και δεν δίνουν κατά δεν είδα να φεύγει κανένας αλλά να ζουν και να βασιλεύουν.

Α και γω που σου τα γράφω αυτά δεν είμαι ούτε αεκ/παοκ/παναθηναικός
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Bρε jimp δεν σου επιτιθεμαι επί προσωπικού και ξερω ότι εισαι βυσσινι θύελλα, αλλά το γενικό κλίμα είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν αδικήθηκε και μονο στη φαση του πεναλτι ορισμενοι ριχνουν δίκιο.
Δεν μιλησα όμως ουτε για παράγκα ουτε για οργανωμένο σχέδιο της ουεφα, τον δε διαιτητη στην πατριδα του τον χαρακτηρίζουν ανικανο γιατι έχει ανάλογα σφυριγματα και στην χωρα του. Ψαξε λίγο στο ιντερνετ.
Κατα τα αλλα για τα λάθη της ομάδας μου εγραψα.
Τέλος για μενα ο σχολιασμός του ματσ και της διαιτησίας.
Πάμε τωρα για το ματς με την Γιούβε που νομιζω ότι εχουμε καλές πιθανότητες να την κερδίσουμε.
Αλλιως πάμε για την τρίτη θέση που μονο αποτυχία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σε εναν τετοιο όμιλο.
Πάντως η Λουντογκορετς είναι η ομάδ εκπληξη.
 

jimp

Member
Μηνύματα
5.013
Likes
6.395
Πότε νόμιζα πως μου επιτίθεσαι; Συζήτηση κάνουμε.

Εσύ μπορεί να μην μιλάς για οργανωμένο έγκλημα αλλά ο επίσημος ολυμπιακός μέσω τον εκπροσώπων του αυτά λέει.
 

dik-7

Member
Μηνύματα
1.527
Likes
2.043
Επόμενο Ταξίδι
Θα δειξει!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νησια μπορα μπορα
Καλά ο Θεοδωρίδης εχει ξεμωρανει, ο δε Καραπαπάς είναι ο κοκκινος Γκόντζος που ειχε την derby.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.786
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom