Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

joss

Member
Μηνύματα
524
Likes
155
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Δεν ξέρω πώς το ξέχασα κι αν βρει κάποιος το βιντεάκι ας το βάλει... ".
Εδω εισαι...

Ντόρα: Τα λένε λίγο ?κωλομπαριστικα¨ στο ΣΥΡΙΖΑ ...[Βίντεο] - ntora ta lene ligo kolobaristika sto syriza vinteo

Απ οτι εχει καταλαβει και ο πιο ασχετος, η Ντορουλα "τρεχει" το μπλε μαγαζι γιατι προφανως ο Αντωνακης απο λεγειν ειναι αστα να πανε.
 

maltakias

Member
Μηνύματα
2.538
Likes
3.226
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Απ οτι εχει καταλαβει και ο πιο ασχετος, η Ντορουλα "τρεχει" το μπλε μαγαζι γιατι προφανως ο Αντωνακης απο λεγειν ειναι αστα να πανε.
Αν μιλάνε έτσι στο "μπλε μαγαζί" ας βάλουν και κανένα φωτάκι απ'έξω.
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.691
Likes
50.589
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Λοιπόν εγώ μιλάω για άλλο βίντεο, σε εκπομπή με τη Στάη, όπου είπε την ίδια ακριβώς έκφραση, απευθυνόμενη στον Παπαδημούλη. Προφανώς δηλαδή πρόκειται για επιλεγμένη έκφραση, δεν της ξέφυγε. Τρελή επικοινωνιακή πολιτική η ΝΔ.
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.405
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Δύο άτομα θέλω να γνωρίσω στη ζωή μου. Τον επικοινωνιολόγο της ν.δ. σε αυτές τις εκλογές και τον μάνατζερ του γιούρκα σειταρίδη.
 

DEPPY

Member
Μηνύματα
12
Likes
2
Μου λένε κάποιοι ο Τσίπρας θα μας πάρει τα σπίτια, τους απαντώ οι άλλοι μας τα έχουν ήδη πάρει απλά δεν το έχουμε καταλάβει. μένει να μας πάρουν και τα σώβρακα.Μου λένε κάποιοι άλλοι ο Τσίπρας ευνοεί τους αλλοδαπούς, τους απαντώ ΝΔ. και ΠΑΣΟΚ τους έφεραν και τους περιέθαλψαν.Κάποιοι άλλοι μου λένε ότι ο Τσίπρας θα κάνει χωρισμό κράτους Εκκλησίας τους απαντώ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ. απαξίωσαν την Εκκλησία όχι ο Τσίπρας.Εγώ συνιστώ όλοι μα όλοι να ψηφίσουμε Σύριζα τουλάχιστον να έχουμε τη συνείδηση μας ήσυχη.Δεν πρέπει να ψηφίσουμε τους ίδιους γιατί θα μοιάζουμε με την π@υτάνα που πάει και παντρεύεται το νταβατζή της.Όλοι Σύριζα μα όλοι!!
 

joss

Member
Μηνύματα
524
Likes
155
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο...
Ταξίδι-Όνειρο
Πολλα...
Δύο άτομα θέλω να γνωρίσω στη ζωή μου. Τον επικοινωνιολόγο της ν.δ. σε αυτές τις εκλογές και τον μάνατζερ του γιούρκα σειταρίδη.
Ο πρωτος μαγκας ειναι ο Γιουρκας. Για συνταξιουχος ποδοσφαιριστης απο τα 25 του πληρωνεται εδω και χρονια χοντρα και καααααθεται... Βλεπεις οι Lambo και F θελουν πολλα για συντηρηση - ασε που καινε τ' αντερα τους.
 
D

Delmem9770

Guest

Δεν δίνω δίκιο στον Ντινόπουλο ούτε στην ΝΔ,αλλά αυτόν τον τσαμπουκά της Κανέλλη δεν τον μπορώ...''Σιγά ρε μάγκα...σαν χρυσό αυγό ακούγεσαι...απόγονος μαυραγορίτη είσαι''...αϊ γαμήσου στην τελική...όποιος δεν συμφωνεί το ΚΚΕ είναι φασίστας, δοσίλογος κλπ...όχι ρε Λιάνα, εγώ διαφωνώ μαζί σου και είμαι δημοκράτης και πατριώτης...εσύ είσαι ΚΟΚΚΙΝΗ ΦΑΣΙΣΤΡΙΑ.... εσύ με τις μαλακίες σου τόσα χρόνια έβαλες την Χ.Α στην βουλή...εγώ δεν την ψήφισα,εσύ "έσπρωχνες" να την ψηφίσουν...αϊ στο διάολο πια...
billrakis πριν από 3 ημέρες

Συμφωνω απολυτα με το σχολιο σ αυτο το βιντεο. Ευχομαι το ΚΚΕ να μεινει εκτος βουλης, θα ειναι μια καλη αρχη για ενα μελλον ομορφο
 
Last edited by a moderator:

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.405
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κάνε edit το μήνυμά σου και σβήσε τα μπινελίκια. Δεν είμαστε γήπεδο εδώ.
 
D

Delmem9770

Guest
Η ιστορία της Εθνικίστριας Κανέλλη που με την ρητορική της έχει αναθρέψει χιλιάδες εθνικιστές.
Λιάνα Κανέλλη - Βικιπαίδεια
Ο Ευάγγελος Γιαννόπουλος, ως Υπουργός Δικαιοσύνης, της είχε επιτεθεί φραστικά μέσω τηλεοπτικού καναλιού χαρακτηρίζοντάς την «πατσαβούρα.»[4]. Από τότε ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός της έχει αποδοθεί ειρωνικά και από άλλους επικριτές της, ακόμη και αθλητικούς δημοσιογράφους.

Στο πλαίσιο των κινητοποιήσεων του 2011, η Λιάνα Κανέλλη προπηλακίστηκε από πολίτες που της πέταξαν γιαούρτι και καφέδες.[5]

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος της έχει ασκήσει έντονη κριτική με αφορμή τις θέσεις του ΚΚΕ για διάφορα ζητήματα όπως το σύμφωνο συμβίωσης ανδρών. Χαρακτηριστικά ανέφερε «Μου κάνει κατάπληξη πώς μιά λεσβία βουλευτής σε μιά Ευρωπαική χώρα μπορεί να είναι τόσο προκλητικά αντιδραστική σε θέματα σεξουαλικότητας όταν σε κάθε άλλο μέτωπο "όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει"!» [6].

Έχει δεχθεί κριτική για επαγγελματική συνεργασία, στο περιοδικό Νέμεσις που εκδίδει, με άτομα του ακροδεξιού «πατριωτικού χώρου» [7]. Το 2005 υποχρεώθηκε δικαστικώς σε πρόστιμο 30.000 ευρώ για υποκλοπή και δημοσίευση προσωπικών επιστολών της Μαργαρίτας Παπανδρέου [8]. Επίσης κατηγορήθηκε για την πράξη της να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης στη δίκη του κατηγορούμενου για εγκλήματα πολέμου και γενοκτονία, Σέρβου εθνικιστή, Σλόμπονταν Μιλόσεβιτς [9].

Η Λιάνα Κανέλλη ήταν η πρώτη μεταπολιτευτική βουλευτής του ΚΚΕ που ορκίσθηκε στο Ευαγγέλιο στην καθιερωμένη ορκωμοσία της Βουλής, κάτι που ξεφεύγει από τη συνήθη πρακτική των μελών του ΚΚΕ. Είχε επίσης συνταχθεί με την θέση του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου στο ζήτημα των ταυτοτήτων, ο οποίος καλούσε σε «προάσπιση της Ορθοδοξίας έναντι της Νέας Τάξης Πραγμάτων που την απειλεί» [10].

Η συμμετοχή της Λιάνας Κανέλλη και του Κώστα Ζουράρι στο ευρωψηφοδέλτιο του ΚΚΕ του 1999 συνάντησε σφοδρή αντίδραση από στελέχη του ΚΚΕ. Σε συνέντευξή του, ο πρώην βουλευτής του ΚΚΕ Μ. Κωστόπουλος, επιτέθηκε στην επιλογή της τότε ηγεσίας του κόμματος με τη φράση «Θα ήταν και κωμικό και τραγικό για ένα κόμμα σαν το ΚΚΕ να ταλανίζεται από την κυρία Κανέλλη, με τον κύριο Ζουράρι, με τις ιδιαιτερότητές τους και τα δίκτυά τους» [11].

Το περιοδικό "Νέμεσις" που εκδίδει δημοσίευσε, μη εξακριβώσιμο για τη γνησιότητά του, απόσπασμα ομιλίας του πρώην υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ, Χένρυ Κίσινγκερ, σύμφωνα με το οποίο ο ίδιος είχε δηλώσει πως "Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες". Η δημοσίευση προκάλεσε σάλο και έγινε πανηγυρικά δεκτή από μια πλειάδα ντόπιων αναλυτών [12].

Ουδέποτε αποδείχτηκε η γνησιότητα ή μη της ομιλίας, ενώ διαψεύστηκε γραπτώς από τον Κίσινγκερ.
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.151
Μέλη
38.913
Νεότερο μέλος
PanagiotisCPC

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom