Ελβετία Περιήγηση στη Βόρεια Ελβετία

miranta

Member
Μηνύματα
319
Likes
58
Επόμενο Ταξίδι
ΣΑΜΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΡΩΣΙΑ
Η Λουκέρνη αξίζει όχι μόνο επίσκεψη αλλά και διανυκτέρευση για να την απολαύσεις ...είναι πανέμορφη είναι όμως και πανάκριβη στα ξενοδοχεία της !Αν αντέχει το πορτοφόλι σου μην τη χάσεις...Ειναι βέβαιο οτι θα θέλεις να ξαναπάς μια φορά μόνο δεν φτάνει Εγω εμεινα 2 βράδυα πριν 10 χρόνια και ακόμα ψάχνω ευκαιρεία να επιστρέψω !!!Ονειρο ...Η Βέρνη επίσης καταπληκτική δεν διανυκτέρευσα αλλά πολυ θα το θελα !
Η Ζυρίχη μου φάνηκε αδιάφορη σε σχέση με τις 2 παραπάνω πόλεις Ισως δεν της εδωσα το κατάλληλο χρόνο !
Καλα θα περάσεις πάντως Η Ελβετία έτσι κι αλλιώς είναι πανέμορφη!!!
 

Vivianaki

Member
Μηνύματα
292
Likes
45
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
Εμένα και η Ζυρίχη και η Βέρνη και η Λουκέρνη μου φάνηκαν πανέμορφες. Και εγώ σου προτείνω να πας εκεί αντί στις άλλες επιλογές που έχεις. Είμαι σίγουρη ότι δεν θα το μετανιώσεις και θα περάσεις πολύ όμορφα!
 

ioanna balla

Member
Μηνύματα
1.355
Likes
565
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
σκεφτομαι και εγώ μαζί με την παρέα μας να κανουμε ενα ταξίδι στην ελβετία στις 15-20/12 με το προγραμμα 50 plus που προσφερει ταξιδιωτικό γραφείο και ξεκινα 6/10 και καθε τετάρτη.

τελικά θα κινηθουμε μονοι μας χωρις πρακτορειο και το συγκεκριμμενο προγραμμα στην ελβετια..γιατι με αυτους δεν βρισκεις ακρη...
κλεισαμε για 15-20/12 να πεταξουμε με swiss στην τιμη των 512 το ζευγαρι και θα μεινουμε στο hotel astor & serviced appartments στο κεντρο σχεδον της ζυριχης στην τιμη των 520 ευρω για 5 νυχτες...εχουμε κλεισει και αυτοκινητο απο avis 303 ευρω και θα περασουμε τελεια..πρωτα ο θεός..
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.258
Μηνύματα
885.376
Μέλη
38.936
Νεότερο μέλος
alexispi

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom