Περιορισμοί για νέα μέλη

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

fronimitis

Member
Μηνύματα
94
Likes
52
Επόμενο Ταξίδι
"Εκεί στις Μπραχάμες"
Ταξίδι-Όνειρο
Βραζιλία
Θεωρώ υπερβολικό το μέτρο της απαγόρευσης αποστολής Προσωπικών Μηνυμάτων σε μέλη με λιγότερα από 20 μηνύματα. Παλιότερα, μετά από ΠΜ σε κάποιον συντονιστή (προς τους οποίους επιτρέπονται τα ΠΜ) μου αναφέρθη ότι ο λόγος του μέτρου είναι ότι κάποια μέλη έστελναν διαφημίσεις με ΠΜ. Αυτοί θα μπορούσαν να αποκλείονται από το φόρουμ (μετά από την αναφορά των ΠΜ αυτών προς τους διαχειριστές), ή να μειωθεί ο αριθμός απαιτούμενων δημόσιων μηνυμάτων σε 1 ή 2 (για την αποφυγή των bot).

Προσωπικά, έχω δεχτεί εδώ και καιρό κάποια ΠΜ με ερωτήσεις τα οποία δεν μπορώ να απαντήσω (ακόμα). Μάλιστα, το διαπίστωσα αφότου είχα γράψει ένα μεγάλο μήνυμα και πάτησα "Υποβολή".
Σήμερα έλαβα κι άλλο, με ερωτήσεις κάποιου που θέλει τις συμβουλές μου για ταξίδι που θα κάνει σε 1½ μέρα από τώρα. Έκανα μια βόλτα από το φόρουμ και έγραψα σε κάποιες συζητήσεις, μήπως προλάβω να συμπληρώσω τα απαιτούμενα 20 μηνύματα. Έχω εγγραφεί από τις 03-10-08 και διαβάζω που και που το site, αλλά ακόμα δεν έχω μπορέσει να στείλω ένα ΠΜ. Είναι απογοητευτικό.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Με ακομη ενα post συμπληρωσες τα απαιτουμενα μηνυματα!
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Προς το παρόν δεν υπάρχει πλάνο να αφαιρεθεί αυτό το μέτρο για τα πμ, που είναι και το μοναδικό "περιοριστικό" μέτρο που υπάρχει στο φόρουμ, αντίθετα με τον τίτλο του θέματος που αναφέρεται στον πληθυντικό σε περιορισμούς. Κανείς δεν είπε ποτέ ότι πρόκειται για bots (οπότε και θα αρκούσαν τα 1-2 μηνύματα που αναφέρεις), αλλά φυσικά για πραγματικούς ανθρώπους που μπαίνουν με σκοπό να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κοινότητα.

Αν στο μέλλον υπάρξει αλλαγή σε αυτό το θέμα θα σας ενημερώσουμε. Ενδεχομένως να εξετάσουμε τη μείωση των απαιτούμενων μηνυμάτων. :)
 
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.871
Μέλη
38.905
Νεότερο μέλος
ntsironis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom