Περι κολοκυθοπιτας ουδεν σχολιο!‏

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Ποσους Big Brother(που εδω το λεμε Gran Hermano) μπορουμε να αντεξουμε; Προσωπικα ενα και αυτο απο περιεργεια,ηταν o Big Brother της Ελλαδας. Αλλα εδω εχουν ηδη παιχτει 10 !!! Aυτη την περιοδο παιζει το διαφημιστικο για το 11 !!! Μαλιστα καυχιοντουσαν οτι το δεκατο ηταν νουμερο ρεκορ παγκοσμιως !!!! Το θεμα δεν ειναι μονο ποσους Μεγαλους Αδερφους εχει παιξει ή θα παιξει η ισπανικη τηλεοραση,αλλα ποσα ρεαλιτι παιζονται ολη την ωρα! Στο ιδιο καναλι μπορει να παιζονται την ιδια περιοδο 2 ρεαλιτι και μιλαω μονο για ενα καναλι! Αρα μπορεις να καταλαβεις οτι την ιδια περιοδο μπορει να παιζονται πολλα ρεαλιτι!! Γιατι τοση επιτυχια; Διοτι οσοι λαμβανουν μερος γινονται γνωστοι και τους αρεσει να πηγαινουν απο προγραμμα σε προγραμμα και να μας διηγουνται τα συναρπαστικα που συμβαινουν στη ζωη τους,οπως,χωρισμοι,σχεσεις,γαμοι,παιδια,τσακωμοι. Απο πρωιναδικο σε μεσημεριανο και μετα στα σαββατιακα προγραμματα! Χωρις σταματημο η ιδια και ιδια ιστορια !!! Και βεβαια υπαρχει και το κοινο που ψοφαει για τετοια προγραμματα και φανατιζεται κιολας !! Βεβαια εχει συμβει προγραμμα τετοιου ειδους να μη "τραβαει" και το κοψανε.

Απο την αλλη οι σειρες επαναλαμβανονται !! Παιζουν για 2 μηνες και μετα σταματανε και επανερχονται μετα απο αρκετους μηνες και αυτο μπορει να κρατησει χρονια,στην κυριολεξια !! Αυτο ηταν οκ στην αρχη, πριν μαθεις το τρυπακι , αλλα καταντησε κουραστικο! Για παραδειγμα η σειρα που παιζεται στην ελληνικη τηλεοραση Η πολυκατοικια,ειναι αντιγραφη μιας πολυ πετυχημενης σειρας,που επι χρονια παιζοταν εδω,aqui no hay quien viva. Σειρες,για να αξιζουν δεν υπαρχουν. Ειναι μερικες που ξεκινανε καλα αλλα μετα το γυριζουν στο τρελο και στο παρανοικο και αναρωτιεσαι που θα το παει !! Επισης οι σειρες δεν εχουν και πολλα εξωτερικα γυρισματα ! Τα σκηνικα ειναι στανταρ και αυτο σε κουραζει πολυ! Το μονο που μου αρεσει ειναι οτι δεν εχουν στανταρ μηνες προβολης μιας σειρας. Μπορει να αρχισει Αυγουστο μια σειρα και να τελιωσει τον Οκτωβριο,το ιδιο να αρχισει Ιουνη και να παιζει μεχρι Σεπτεμβρη,ετσι δε βαζουν επαναληψεις!!! Δηλαδη το καλοκαιρι δεν εχει επαναληψεις.

Οι ειδησεις ειναι αυτο που λεμε σωστες ειδησεις,ακους την ειδηση χωρις να υπαρχουν "παραθυρα" , τα μονα παραθυρα ειναι των ανταποκριτων . Δινουν την ειδηση,χωρις να ακουμε τη γνωμη κανενος σχετικου ή ασχετου !! Και υπαρχουν δελτια που διαρκουν 20 λεπτα και αλλα μια ωρα . Στην ερωτηση αν εχουμε δελτιο τυπου Star Channel,οχι δεν εχουμε !!! Τωρα μου αρεσει να παρακολουθω το βασκικο δελτιο,ειδικα τα αθλητικα ειναι πολυ αναλυτικα και δεν εχουν μοναδικο θεμα τους το ποδοσφαιρο,επισης ειναι εφ΄ ολης της υλης το συγκεκριμενο δελτιο !! Και οταν λεω το βασκικο καναλι εννοω το ισπανοφωνο,εχουμε 3 καναλια της Etb,ενα ισπανοφωνο και 2 βασκικα,το ενα απο αυτα απευθυνεται στους νεους,με κινουμενα σχεδια,μουσικα προγραμματα,ντοκυμαντερ.

Καθε σαββατο μεσημερι σχεδον ολα τα καναλια βαζουν μια ταινια,οι οποιες δεν ειναι κακες στην πλειοψηφια τους. Ολες οι γνωστες αμερικανικες σειρες παιζονται εδω,περιπου στα ιδια επεισοδεια με την Αμερικη ειμαστε. Για παραδειγμα στην Αμερικη εχει τελιωσει ο 5ος κυκλος της σειρας Γυναικες σε απογνωση,εδω τελιωνει σε 2 βδομαδες περιπου.
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.504
Likes
8.032
Θετικό το ότι δεν υπάρχουν παράθυρα στις ειδήσεις και επαναλήψεις σειρών το καλοκαίρι!
Αλλά τόσο πολύ big brother? Εντύπωση μου κάνει...:roll:
 

muya

Member
Μηνύματα
207
Likes
71
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Συμφωνω με οσα λες getxowoman! Κι εγω απο την εμπειρια μου εδω εχω προσεξει τα ιδια πραγματα, ειδικα με τις ειδησεις στην αρχη μου φανηκε μεγαλη η αλλαγη! Και εχουν πολλα αθλητικα, ενα σωρο αθλητικα...
Να σε ρωτησω κατι; Μια εκπομπη με σκετσακια σατιριακα το Vaya Semanita εχει επυτυχια στη Χωρα των Βασκων; Εμεις το βλεπουμε συνεχεια και μας αρεσει πολυ (στο δορυφορικο!) Αλλα κανει κριτικη για διαφορα τους βασκους και αναρωτιεμαι αν τους αρεσει;
 

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Το Vaya Semanita προσωπικα μου αρεσει και το βλεπω και του βασκου επισης του αρεσει. Η σατυρα ειναι μεταξυ των βασκων,κατοικοι της Βιθκαγιας,Αλαβα και Γιπουθκουα. Το συγκεκριμενο προγραμμα παιζει αρκετα χρονια,αρα πρεπει να εχει επιτυχια στη χωρα των βασκων. Οταν ειχα πρωτοερθει το εβλεπα φανατικα,τοτε ολοι οι ηθοποιοι ειχανε δημιουργησει ενα καλο team,μετα καποιοι εφυγαν σε μεγαλυτερα καναλια και απο τοτε για μενα κατι χαλασε, τωρα απλα το βλεπω ευχαριστα. Μαλιστα τελευταια εχουν βγαλει και μια καινουρια σειρα που λεγεται: Euskolegas και παιζουν οι ιδιοι ηθοποιοι με το προγραμμα. Τα διαφημιστικα σποτ τους ειναι πολυ καλα! Λοιπον θα προσπαθησω να βρω το τελευταιο που μου αρεσε πολυ.
 

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289

Οκ ειναι στα ισπανικα,ειναι το διαφημιστικο οτι το προγραμμα θα συνεχιστει και το καλοκαιρι και σατυριζει οτι οι βασκοι για τα μπανια τους πανε στο Salou,Καταλωνια,καθε καλοκαιρι και ειναι γεγονος!!!! Και μαζι με τους βασκους εχουν μεταφερει και τις συνηθειες τους: τη σημαια, εχει αθλητικο συλλογο της Ατλετικ στο Salou και sidreria. Φευγουν ολοι,διοτι ο καιρος εδω ειναι χαλια και εχει περισσοτερες βροχες απο οτι ηλιο και στο τελος το Salou ειναι βασκικο με τοσους βασκους,παντα με χιουμορ το τελευταιο...
 

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Τι ειναι το sidreria?

Λοιπον Sidreria,ειναι εστιατορια οπου βασικο ποτο τους ειναι η sidra,μηλιτης. Ο χωρος μεσα εχει μεγαλα βαρελια,απο οπου και σερβιρεσε μονος σου. Το μενου συνηθως περιλαμβανει πολυ φαγητο μεχρι σκασμου! Οι καλυτερες σιδρεριες βρισκονται στη Γιπουθκουα,εντος χωρας των βασκων.
 

Attachments

muya

Member
Μηνύματα
207
Likes
71
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Gracias για το videaki! Ειναι πολυ καλο (και αστειο!) εμεις ειμαστε φαν!
Παντως μερικες φορες εχουν αρκετα καυστικο χιουμορ! :cool:
 

chrikky

Member
Μηνύματα
1.122
Likes
274
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη ξανά...
εμενα παιζει...:D

μα 10 big brother...??

εχετε και το 'νεος αγροτης μονος ψαχνει'??:bleh:
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.222
Μηνύματα
884.109
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom