Περι κολοκυθοπιτας ουδεν σχολιο!‏

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
εμενα παιζει...:D

μα 10 big brother...??

εχετε και το 'νεος αγροτης μονος ψαχνει'??:bleh:

Αγαπητη μου, ηδη εχει παιχτει ο πρωτος κυκλος!! Και εχουμε δει το τραιλερ για το δευτερο κυκλο! Οπου θα παιξει και μια αγροτισσα στο 2ο κυκλο! Ειμαστε πολυ μπροστα :haha:!!! Ξερεις τι ρεαλιτι εχουν παιχτει εδω; Να σου φυγουν μια μια οι τριχες της κεφαλης!!
Α θυμηθηκα: μπαινουν ζευγαρια σε ενα σπιτι,εχουν τους τοιχους μονο και αρχιζουν και φτιαχνουν το εσωτερικο,δωματια,βαψιμο,πατωματα κτλ και ο νικητης μενει με το σπιτι!! Αλλα αυτο το κοψανε στο τριτο κυκλο! Αχ επιτελους εκαναν και κατι σωστο!!
 

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Gracias για το videaki! Ειναι πολυ καλο (και αστειο!) εμεις ειμαστε φαν!
Παντως μερικες φορες εχουν αρκετα καυστικο χιουμορ! :cool:

Το περσινο το ειχες δει,με μαμα μια; Γμτο!! Λοιπον για δωσε μου κανενα παραδειγμα οταν λες αρκετα καυστικο χιουμορ. Μενοντας εδω καποια πραγματα τα θεωρω αυτονοητα! Αρα μπορει να τα παιρναω στο ντουκου! Για πες.
 

muya

Member
Μηνύματα
207
Likes
71
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή
Το εχω δει το σκετσακι του μαμα μια! ειναι φοβερο!
τωρα δε μου ερχεται κατι καυστικο αλλα αυτα που λενε για τον εργασιακο χωρο
(πιανει φωτια και προσπαθουν να σωσουν μονο αυτον που ειναι βασκος!) ή μερικα αλλα
ειναι αρκετα εντονα και πολυ ωραια! Φαινεται εχουν πολυ χιουμορ οι Βασκοι!!! :clap:
 

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Το καλυτερο,ισως για μενα προγραμμα που παιζεται στην Ισπανικη τηλεοραση αυτη την περιοδο ειναι Españoles en el mundo,Ισπανοι στον κοσμο! Το ιδιο concept βεβαια το εχουν 3 καναλια,το TVE1 ,CUATRO, EITB. Το θεμα της εκπομπης ειναι να βρουν Ισπανους που μενουν στο εξωτερικο και να μας διηγηθουν τη ζωη τους εκει. Ειναι και αυτο ενα ειδος blog αλλα τηλεοπτικο!!
Το κρατικο καναλι,TVE1 για μενα εχει ισως το καλυτερο προγραμμα στο συγκεκριμενο θεμα. Διαρκει μια ωρα και συνηθως μιλανε 6 με 7 ατομα. Συνηθως περνανε μια μερα με το συνεργειο και το καθε ατομο μας δειχνει κατι απο τη ζωη εκει,κατι γνωστο,αγνωστο,αναλογα με τα γουστα,δουλεια του καθενος. Το ωραιο ειναι οτι βλεπουμε τα σπιτια τους,την περιοχη που μενουν,την οικογενεια τους,διοτι οι περισσοτεροι εχουν κανει οικογενεια με αλλοδαπο και μας λενε τα συν και τα κοντρα να μενουν και να εργαζονται στη ταδε χωρα,δυσκολιες που εχουν αντιμετωπισει ή συνεχιζουν να αντιμετωπιζουν. Απο Ελλαδα δεν εχει δειξει ακομα τιποτα,αλλα απο Κυπρο ναι,ειχα χαρει τοσο πολυ,στο βαθος ακουγα ελληνικα και εβλεπα μερη γνωριμα! Η δημοσιογραφος αποχαιρετωντας τους καθε φορα τους κανει την ιδια ερωτηση: Θα τα πουμε στην Ισπανια καποια στιγμη; Η απαντηση ποικιλει,απο ναι σιγουρα,θα δουμε,μπα καλα ειμαι και εδω!!! Μου αρεσε η ατακα ενος απο το προγραμμα στο Αμστερνταμ: εδω να εχεις παιδια ειναι επιχειρηση! Διοτι δινουν 800 ευρω το χρονο στην οικογενεια για καθε παιδι μεχρι να συμπληρωσει τα 18 του!
Το βασκικο καναλι, EITB , εχει αναλογο υφος και αυτο ασχολειται να βρισκει Βασκους,εχουμε δει αρκετους γνωστους του ανδρα μου!
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.395
Likes
14.341
στο Αμστερνταμ: εδω να εχεις παιδια ειναι επιχειρηση! Διοτι δινουν 800 ευρω το χρονο στην οικογενεια για καθε παιδι μεχρι να συμπληρωσει τα 18 του!
800 ευρω τόν χρόνο?Λίγα δέν είναι?

' Η τόν μήνα?Αλλά τότε είναι πολλά!Επιχείρηση!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.221
Μηνύματα
884.149
Μέλη
38.912
Νεότερο μέλος
Aza

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom