Lufthansa Aπεργιες σε Lufthansa

fotast

Member
Μηνύματα
9.374
Likes
14.280
Τελικά η πρωινή πτήση της Τετάρτης 12/9 μόνον εντάξει δεν ήταν.Εφυγε με +6 ώρες καθυστέρηση.Από 6 το πρωί στις +12 και κάτι το μεσημέρι.Ο λόγος οτι το αεροπλάνο ήρθε την προηγούμενη πολύ αργά και το πλήρωμα έπρεπε να ξεκουρασθεί τις απαραίτητες ώρες για λόγους ασφαλείας.
Φυσικά δεν τίθεται θέμα αποζημίωσης αφού φθάσαμε στον προορισμό την ίδια μέρα.Ασχετα άν χάθηκαν όλες τα επαγγελματικές συναντήσεις.

Εντύπωση οτι η LH δεν έστειλε ούτε ένα μήνυμα στο κινητό για ενημέρωση.

Και κάτι άλλο.Το web check-in δεν λειτουργούσε καθόλου την προηγούμενη μέρα.
 

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Εμεις τη τριτη ζητασαμε αποζημιωση για τη μια μερα που χανει ο συζυγος μου απο την εργασια του, η υπαλληλος μας εδωσε ενα χαρτι με τις οδηγιες που πρεπει να ακολουθησουμε, για να ειμαι ειλικρινης δε διαβασα το χαρτι μονο ο συζυγος μου.
Τελικα η αποζημιωση μπηκε στο λογαριασμο μας χτες. Ενα e-mail (μονο) εστειλε ο συζυγος μου και σε πρωτη φαση του εστειλαν εκπτωτικο κουπονι 20 ευρω. Δεν ασχοληθηκαμε παραπανω διοτι λεμε οκ, αυτο δινουν και τελος. Αλλα μετα απο 1 μηνα του ξανα εστειλαν e-mail λεγοντας του οτι το ποσο που ζητουσε εγκριθηκε και θελανε τα στοιχεια του λογαριασμου και χτες μπηκανε τα χρηματα.
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.783
Likes
18.174
Αναμένω δημόσια τοποθέτηση για τεμπέληδες Γερμανούς, να απολυθούν όλοι, που είναι ο Ρήγκαν κτλ κτλ κτλ...
Εδώ έχουν κάνει περισσότερες απεργίες από τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ τα τελευταία χρόνια...
 

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.152
Likes
14.442
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Αναμένω δημόσια τοποθέτηση για τεμπέληδες Γερμανούς, να απολυθούν όλοι, που είναι ο Ρήγκαν κτλ κτλ κτλ...
Εδώ έχουν κάνει περισσότερες απεργίες από τη ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ τα τελευταία χρόνια...
Eγώ είμαι σίγουρος, η αφορμή είναι ότι τάξαν στους πιλότους αύξηση 6 ευρώ για σάντουιτς και δεν τηρήσανε την συμφωνία.
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.374
Likes
14.280
Και η απεργία συνεχίζεται και αύριο Παρασκευή με περίπου 700 πτήσεις να ακυρώνονται.

Ταξίδεψε κανείς από Ελλάδα ή Ευρώπη αυτές τις μέρες;Ταλαιπωρήθηκε;
 

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.152
Likes
14.442
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Ας μην το θίξω καλύτερα….
Ειδοποιηθήκαμε μέσω SMS από την εταιρεία
Εχασα τα μισά χρόνια της ζωής μου μέχρι να βρεθεί λύση
Πάντως αυτό που διαπίστωσα είναι ότι εξαρτάται από τον υπάλληλο που θα τύχεις. Μίλησα με 3 διαφορετικούς και οι 3 είχαν διαφορετικά πράγματα να προτείνουν εφικτά ή ανέφικτα… Ο πρώτος πρότεινε άλλα γι άλλα , η δεύτερη το έψαχνε με τις ώρες, η τρίτη μου βρήκε λύση εντός 5 λεπτών...
Το δε online πρακτορείο που είχα κάνει κράτηση (προς τιμήν του βέβαια) με πήρε τηλέφωνο μεν, αλλά με καθυστέρηση 9 ωρών (στις 9μμ) και αμφιβάλλω αν θα μπορούσε να μου δώσει λύση τέτοια ώρα.
Το θέμα είναι ότι οι Γερμανοί πιλότοι πάνε τις απεργίες κυλιόμενες και εναλλασσόμενες (μια μέρα οι κοντινές μια μέρα οι μακρυνές)
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.370
Likes
6.858
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Απεργία αύριο στην Lufthansa. Ταλαιπωρία για 100 χιλιάδες επιβάτες.

Προβλήματα αύριο Τετάρτη στις πτήσεις της Lufthansa, καθώς οι πιλότοι προκήρυξαν 24ωρη απεργία που επηρεάζει όλες τις πτήσεις μακρινών και κοντινών αποστάσεων τη εταιρείας που αναχωρούν από τη Γερμανία. Από τις 3.000 προγραμματισμένες πτήσεις του Ομίλου Lufthansa αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθούν περίπου 2.124, ενώ από τις 876 ακυρώσεις οι 51 αφορούν διηπειρωτικές πτήσεις. Από την απεργία εκτιμάται ότι θα επηρεαστούν συνολικά περίπου 100.000 επιβάτες.
Ένα έκτακτο πρόγραμμα πτήσεων που θα εκτελεστούν κατά τη διάρκεια της απεργίας έχει αναρτηθεί από σήμερα το μεσημέρι στην ιστοσελίδα LH.com, επιτρέποντας στους ταξιδιώτες να ελέγξουν εάν η πτήση τους θα πραγματοποιηθεί κανονικά.
Η γερμανική αεροπορική εταιρεία καλεί όλους τους επιβάτες της πριν ξεκινήσουν για το αεροδρόμιο να ελέγξουν την κατάσταση της πτήσης τους στην ιστοσελίδα LH.com. Η Lufthansa θα ειδοποιεί μέσω e-mail ή SMS για πιθανές ακυρώσεις πτήσεων, όλους τους επιβάτες που έχουν προσθέσει τα αντίστοιχα στοιχεία επικοινωνίας στο προφίλ τους. Για πληροφορίες οι επιβάτες μπορούν επίσης να καλούν στο τηλέφωνο 210 6175200.

Οι επιβάτες των πτήσεων που θα ακυρωθούν λόγω της απεργίας έχουν τη δυνατότητα -για μια φορά- να μεταφέρουν ή να ακυρώσουν την κράτησή τους. Επιπλέον, για μια φορά και εντελώς δωρεάν μπορούν να αλλάξουν την κράτησή τους όλοι οι επιβάτες που ταξιδεύουν με τις αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa - Austrian Airlines, SWISS και Brussels Airlines- ανεξάρτητα από το αν έχει ακυρωθεί η πτήση τους ή όχι. Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στην ενότητα «Τρέχουσες Πληροφορίες» στην ιστοσελίδα LH.com. Για τις πτήσεις εντός Γερμανίας, δίνεται επίσης η δυνατότητα ανταλλαγής των αεροπορικών εισιτηρίων με εισιτήρια τρένου.

Οι υπόλοιπες αεροπορικές εταιρείες του Ομίλου Lufthansa - Eurowings, SWISS, Austrian Airlines, Air Dolomiti και Brussels Airlines - δεν επηρεάζονται από την απεργία και οι πτήσεις τους τόσο από και προς τη Γερμανία, όσο και από τους κόμβους της Ζυρίχης, της Βιέννης και των Βρυξελλών θα διεξαχθούν κανονικά. Η Austrian Airlines και η SWISS εξετάζουν το ενδεχόμενο αύξησης της διαθεσιμότητας στις πτήσεις προς Γερμανία. Μεταξύ άλλων, προγραμματίζεται τουλάχιστον μία σύνδεση μεταξύ Βιέννης και Φρανκφούρτης με Boeing 777.

Πηγή: Omorfa taksidia
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.371
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom