Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
πριν 2 χρόνια ακριβώς τέτοια εποχή κάναμε 15 μέρες ταξίδι στην Αίγυπτο.. Μέναμε σε ξενοδοχείο ακριβώς απέναντι από την είσοδο για να μπεις στις πυραμίδες. Οι πόρτες άνοιγαν στις 8πμ. Ημασταν ελάχιστοι στον χώρο εκείνοι την ώρα. Την ώρα που φεύγαμε γύρω στις 11πμ γινόταν ο κακός χαμός. Για τη ζέστη δεν το συζητάω καν.. Οσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα

Ppetran

Member
πριν 2 χρόνια ακριβώς τέτοια εποχή κάναμε 15 μέρες ταξίδι στην Αίγυπτο.. Μέναμε σε ξενοδοχείο ακριβώς απέναντι από την είσοδο για να μπεις στις πυραμίδες. Οι πόρτες άνοιγαν στις 8πμ. Ημασταν ελάχιστοι στον χώρο εκείνοι την ώρα. Την ώρα που φεύγαμε γύρω στις 11πμ γινόταν ο κακός χαμός. Για τη ζέστη δεν το συζητάω καν.. Οσο πιο νωρίς τόσο καλύτερα
Θυμάσαι το όνομα του ξενοδοχείου; Εμείς λέμε να μείνουμε κέντρο και να πάμε πρωί (πόση ώρα χρειάζεται με ταξί;).
αν κάποιος εχει πενταήμερο πρόγραμμα δραστηριοτήτων ας το ποστάρει. Ευχαριστώ

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Θυμάσαι το όνομα του ξενοδοχείου; Εμείς λέμε να μείνουμε κέντρο και να πάμε πρωί (πόση ώρα χρειάζεται με ταξί;).
αν κάποιος εχει πενταήμερο πρόγραμμα δραστηριοτήτων ας το ποστάρει. Ευχαριστώ
Το ξενοδοχειο λεγεται Great Pyramid Inn και ειναι ακριβως απεναντι απο την εισοδο. Το ταξι θελει σιγουρα μισαωρο αναλογα με την κινηση. Αν εινσι πολυ πρωι μπορει και λιγοτερο

georgi d

Member
Μια συμβουλή για όσους θα αγοράσουν κάρτες sim.

Στο αεροδρόμιο δέχονται μόνο μετρητά για αυτό καλύτερα να τις αγοράζετε στην πόλη.

Δίπλα στο ξενοδοχείο θα υπάρχουν πολλά γραφεία κινητής τηλεφωνίας που εκεί μπορείτε να πληρώσετε με την κάρτα σας και θα σας εξηγήσουν τα πάντα με σαφήνεια και χωρίς βιασύνη.

Στο αεροδρόμιο για Wi-Fi χρειαζόμαστε ένα τοπικό τηλέφωνο που σε αυτό στέλνουν τον κωδικό για να έχετε WiFi.

Η κάρτα SIM σας ισχύει για όσο διάστημα εκδίδεται η βίζα σας.

Last edited:

Katerina str

Member
Η πρώτη απόδραση εκτος Ευρώπης στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!Είχα οργανώσει όλο το ταξίδι μόνη μου χάρη στην πολύτιμη βοήθεια όλων των φίλων του forum που έχουν επισκεφθεί την χώρα και έχουν ανεβάσει την εμπειρία και τις συμβουλές τους.

·Θα ήθελα σίγουρα να αναφερθώ στον ένα και μοναδικό Ζαχαρια που μας βοήθησε να ανακαλύψουμε την μαγεία του Καιρού.
·Όσο για την κρουαζιέρα στο Νείλο το Imperial Egypt travel (το οποίο βρήκα μέσα από δικές σας αναφορές )ανταποκρίθηκε επάξια στις προσδοκίες μου.
·eSIM Holafly είχα κάνει την εγκατάσταση από Ελλάδα και φτάνοντας Αίγυπτο απλά έκανα την ενεργοποίηση και με 33,16 είχα απεριόριστο ίντερνετ όλες τις ημέρες του ταξιδιού μου!

Θα ήταν χαρά μου να βοηθήσω και εγώ τους φίλους της ομάδας σε όποια απορία έχουν μεταφέροντας τους το δικό μου βίωμα.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
·eSIM Holafly είχα κάνει την εγκατάσταση από Ελλάδα και φτάνοντας Αίγυπτο απλά έκανα την ενεργοποίηση και με 33,16 είχα απεριόριστο ίντερνετ όλες τις ημέρες του ταξιδιού μου!
Για πόσες μέρες ήταν το πακέτο e-sim που αγοράσατε; Πάει ανάλογα με τις μέρες του ταξιδιού που δηλώνεις.

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Για πόσες μέρες ήταν το πακέτο e-sim που αγοράσατε; Πάει ανάλογα με τις μέρες του ταξιδιού που δηλώνεις.
Ναι,πάει ανάλογα με την χώρα και τις μέρες του ταξιδιού,στην Αίγυπτο οι 10 μέρες κοστίζουν 40 $

Ppetran

Member
Η πρώτη απόδραση εκτος Ευρώπης στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία!Είχα οργανώσει όλο το ταξίδι μόνη μου χάρη στην πολύτιμη βοήθεια όλων των φίλων του forum που έχουν επισκεφθεί την χώρα και έχουν ανεβάσει την εμπειρία και τις συμβουλές τους.

·Θα ήθελα σίγουρα να αναφερθώ στον ένα και μοναδικό Ζαχαρια που μας βοήθησε να ανακαλύψουμε την μαγεία του Καιρού.
·Όσο για την κρουαζιέρα στο Νείλο το Imperial Egypt travel (το οποίο βρήκα μέσα από δικές σας αναφορές )ανταποκρίθηκε επάξια στις προσδοκίες μου.
Ζαχαρία πως τον βρίσκουμε; what’s up?
Imperial Egypt travel what’s up? Ποιος πακέτο/πλοίο/διαδρομή;

Katerina str

Member
Ναι ναι πηγαίνει ανάλογα με τις ημέρες ήταν από Κυριακή 26/10- Δευτέρα 3/11

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.255
Μέλη
39.951
Νεότερο μέλος
ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΡΤΟ