Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

Katerina p

Member
Καλημέρα μην φοβάσαι τίποτα, όλα είναι μια εμπειρία, άλλους τους ενοχλεί άλλους (δηλαδή εμένα ) τους κάνει να τους τσιγκλαει περισσότερο, δηλαδή περισσότερα παζάρια, περισσότερο πείραγμα κτλ.

Esim είχα χρησιμοποιήσει τη nomad, δούλεψε πολύ καλά. Αν σου κάνει έχω κωδικό και σου δίνει έκπτωση 5 δολάρια (όπως και σε εμένα για μελλοντικές αγορές), αν θες σου στέλνω.
Ευχαριστώ πολύ ,Μ είπαν ότι υπάρχει κ Vodafone στ αεροδρόμιο με 10€ λέω μήπως πάρω αυτή αλλά θ δούμε

Ferezz

Member
καλημερα σας ψαχνουμε ελληνοφωνο ξεναγο για GEM και πυραμιδες ηερετε καποιον κια ποσο κοστιζει περιπου

SugarBlue

Member
Καλησπέρα σε όλους. Επειδή κι εγώ είχα φοβηθεί με όσα διάβασα εδώ, είπα τώρα που επέστρεψα από το τριήμερο ταξίδι στην Αίγυπτο ( Γκίζα και Κάιρο μόνο) να ενημερώσω σχετικά.
Βίζα στο αεροδρόμιο με revolut , στο ίδιο εκδοτήριο με το συνάλλαγμα, σε δέκα λεπτά είχαμε ξεμπερδεψει.
Μετακινήσεις διαρκώς και μόνο με Uber, ούτε ένας δεν μας ζήτησε παραπάνω χρήματα, ίσα ίσα εμείς αφήναμε κάτι παραπάνω γιατί με τόση κίνηση νιώθαμε ότι τους κλέβουμε με τόσο χαμηλές τιμές.
Γκίζα μείναμε στο Life pyramids inn, πολύ κοντά στην είσοδο για τις Πυραμίδες. Καθαρό για τα δεδομένα της περιοχής και ο ιδιοκτήτης εξαιρετικός επαγγελματίας.Το δωμάτιο είχε θέα και τις 3 πυραμίδες, πρωινό κλασικό αιγυπτιακό στο rooftop με ακόμα πιο πανοραμική θέα. Οι ντόπιοι σου κολλανε, ισχύει, αλλά αν πεις " la shukran" σταματάνε. Επίσης είδα διαφορά στα κολλήματα όταν φόραγα μαντίλα στα μαλλιά.Το βράδυ φάγαμε στο Maktub και ήταν μια χαρά.
Στο Κάιρο μείναμε στο Aphrodite boutique hotel, τι διαμαντακι ήταν αυτό. Πεντακάθαρο, καινούργιο, κοντά στην Tahrir αλλά ήσυχο γιατί ήταν σε πεζόδρομο,εύκολο περπάτημα ( όσο γίνεται με την κίνηση και τα κορναρισματα) για Ζαμαλεκ και αλ Χαλίλι.
Επίσης φοβερό φαγητό, δίπλα στο Νείλο στο Ζαμαλεκ στο μαγαζί Stage el Nile.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.410
Μέλη
40.046
Νεότερο μέλος
Katrinoula

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom