ΗΠΑ Πληροφορίες για ΗΠΑ

Μηνύματα
11
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
Καλημέρα σας!
είμαι καινούρια στην παρέα σας και θα ήθελα την βοηθειά σας!
του χρόνου 11/7/2009 παντρεύομαι και ο καλός μου, μου εχει αφήσει να κανονίσω για το γαμήλιο ταξίδι μας. σκεφτομαι για Η.Π.Α. Συγκεκριμένα λεω 3 βραδια να μείνουμε Νέα Υόρκη και 5 βράδια στο ΜΑΪΑΜΙ BEACH. Αν γνωρίζει καποιος για τιμες εισιτηρίων και κάποιο ξενοδοχείο θα ήθελα να μου πεί.
σας ευχαριστω παρα πολύ!:)
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.404
Likes
17.235
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Κατ'αρχήν καλώς ήρθες. Μετονόμασα το θέμα σου και το μετέφερα στη σωστή ενότητα.

Είναι απίστευτα νωρίς για να κανονίσεις κάτι για ΗΠΑ. Οι τιμές εισητηρίων για ΝΥ κυμαίνονται γύρω στα 650 ευρώ σε νορμάλ καταστάσεις, αλλά βρίσκεις και φτηνότερα και ακριβότερα. Από κει για να πας Μαϊάμι (μάλλον South Beach εννοείς) πρέπει νάναι κανά 200ρι αλέ ρετούρ.

Για ξενοδοχεία τι να σου πούμε δηλαδή; τα ξενοδοχεία στις αμερικάνικες μεγαλούπολεις είναι σα να προσπαθείς να μετρήσεις τα κανάλια της Βενετίας ή την άμμο στη σαχάρα.
 

traveladdict

Member
Μηνύματα
1.380
Likes
1.341
Επόμενο Ταξίδι
Λος Άντζελες
Ταξίδι-Όνειρο
ΣριΛάνκα,Βενεζουέλα ξανά!
Εγώ έμεινα φέτος στο Sheraton Manhattan at Times Square, σε τιμή εξευτελιστική.
Θεωρείται 3* για τα αμερικάνικα δεδομένα, αλλά για τα δικά μας είναι ένα πολύ καλό 4άρι, ίσως και 5άρι. Είσαι δίπλα στα θέατρα, σε ασφαλή γειτονιά, κοντά στο μετρό και πας παντού. Το κλείνεις από το ίντερνετ. Να ζητήσεις δωμάτιο απο τον έκτο και πάνω, για καλύτερη θέα.
Πρόσεξε όμως να μη μπερδευτείς: απέναντι έχει και το Sheraton Hotel & Towers, που είναι πολύ ακριβότερο.
Όταν φτάσεις στο αεροδρόμιο, πας σε μια από τις εταιρίες που κάνουν τα δρομολόγια προς τα ξενοδοχεία και με 12 δολάρια σε πάνε στο ξενοδοχείο που θέλεις.
 
Μηνύματα
11
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
Συγχωρεστε με αλλα δεν ηξερα οτι επρεπε να γραψω εδω το θεμα μου. χιλια συγνωμη.
σας ευχαριστω για τις συμβουλες. θα ήθελα να βγαλω εισιτήρια και να κλείσω ξενοδοχείο νωρίς για να είναι και πιό οικονομικά, αν τα καταφέρω.
για ξενοδοχεία σας ρώτησα να μου πείτε κάποια απο αυτά που έχετε πάει, να μην κλείσω σε καποιο ξεκάρφωτο. επειδη την εχω πατησει, ειδα ξενοδοχειο στο καρπενησι απο το ιντερνετ και το εκλεισα και οταν πηγα εκει επαθα την πλακα μου.ενω εδειχνε ενα ωραιο δωματιο σε αυτο που μας πηγε ήταν βρωμικο και τα σεντονια ηταν τρύπια και είχαν τρίχιες πανω. Αηδία! γι αυτο τωρα θελω να ειμαι πιο προσεκτικη και να μαθω κι απο αλλον που εχει πάει.
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.032
Likes
1.595
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
Συμφωνώ κι εγώ με τον Defkalion ότι είναι πολύ νωρίς για να ψάχνεις από τώρα. Πολλές πτήσεις και ξενοδοχεία μάλιστα δεν κλείνουν από τοσο νωρίς. Άσε που μπορεί διαβάζοντας διάφορες απόψεις εδώ να αλλάξετε και γνώμη γιά τον προορισμό. 3-4 μήνες νωρίτερα είναι αρκετός χρόνος για να οργανωθείς. Επί του προκειμένου τώρα για Ν.Υ. μήν το ψάχνεις πολύ από θέμα ποιότητας αρκεί να είναι στό κέντρο του Μανχατταν (Τάιμς σκουέρ). Γιά το Maiami beach (south) η ποιότητα είναι δεδομένη και μπορείς να κλείσεις άφοβα σε οποιοδήποτε από τα 30 περίπου που υπάρχουν. Έλεξε καλά τις τιμές γιατί κάνουν διάφορες προσφορές. Τώρα εάν δεν θέλετε να μείνετε αραχτοί στο ξενοδοχείο όλες τις μέρες μπορώ να σας δώσω μερικές πληροφορίες για Μαιάμι και Ορλάντο όπως θυμάμαι από το 2002.
 

sofiaNY

Member
Μηνύματα
35
Likes
2
Επόμενο Ταξίδι
Νεα Υορκη
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλικη Πολυνησια
εγω ελενη εμεινα στο loews maiami beach hotel στην south beach.παρα πολυ καλο,μπες και στo site του να το δεις.γενικα οταν θα βλεπεις ενα ξενοδοχειο να συμβουλευεσαι και το trip advisor για να βλεπεις τι παιζει.και οταν θα βλεπεις μια αρνητικη κριτικη για ξενοδοχειο να την διαβαζεις γιατι ο αλλος μπορει να το χαντακωσει για τον πιο απιθανο λογο!
 
Μηνύματα
11
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΑΝΤΟΥ
τα έχω δει αυτα τα ξενοδοχεια, αλλα το σκεφτομαστε. ημασταν ή για μαϊάμι ή για αγ. δομινικο. τελικα μαλλον αγιο δομινικο, γιατι βρίσκω πολύ φθηνη διαμονή σε all inclusive. θα το ψαξω ακομα, αλλα το βρισκω χλωμο για μαϊάμι.
αν γνωριζετε, ποτε ειναι καλύτερα να κλείσω ξενοδοχειο και αεροπορικά;;;;
δηλαδή, για να βρω ενα δωμάτιο που μου αρεσει και να μην το εχουν κλεισει, πόσο καιρό πριν, επίσης και για αεροπορικα.
 

dimosf

Member
Μηνύματα
2.302
Likes
5.885
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΟΡΒΗΓΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ
Για όσους ενδιαφέρονται: Στο PASSPORT που κυκλοφορεί έχει αρθρο για τη "μουσική λεωφόρο της Αμερικής", δηλ. τη Route 61
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.210
Μηνύματα
883.803
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom