Λευκάδα Πληροφορίες για Λευκάδα

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Ναι αυτή είναι η άλλη επιλογή που κοιτάω για να είμαι κοντά στις παραλίες.
Είναι όμορφη και χαλαρή η Βασιλική και βολεύει σίγουρα για τις παραλίες. Απλά δε βολεύει τόσο αν θέλετε να βγαίνετε το βράδυ στην πόλη.

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Είναι όμορφη και χαλαρή η Βασιλική και βολεύει σίγουρα για τις παραλίες. Απλά δε βολεύει τόσο αν θέλετε να βγαίνετε το βράδυ στην πόλη.
Ε από ότι φαίνεται δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα! Έτσι κι αλλιώς άλλη θα αποφασίσει τελικά 🤣🤣 εγώ απλά θα δώσω τις επιλογές

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Θα προτιμούσες να μείνεις εκεί γύρω που είπα παρόλο που οι παραλίες είναι στην αντίθετη πλευρά;
Εγώ θα επέλεγα κοντά στην πόλη είτε προς Λυγιά είτε κάπου σε απόσταση έως 5 χλμ από την πόλη.
Δεν θα έμενα στο Νυδρί γιατί ζωή έχει μόνο στην πρωτεύουσα.
Οι καλές παραλίες είναι σκόρπιες σε διαφορετικές κατευθύνσεις και θα πας από μια φορά στην καθεμία.
Πόρτο Κατσίκι. Κάθισμα, Αγιοφύλι κλπ
Στο Νυδρί να πας για να φτάσεις στους καταρράκτες μέσα από μια καταπράσινη διαδρομή!
Έχει τόσα όμορφα μέρη να δεις που δεν θα σου φτάσουν οι 4 μέρες.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Η Βασιλική βολεύει μόνο για το Αγιοφύλι και το Πόρτο Κατσίκι (30 λεπτά τουλάχιστον) και είναι πάρα πολύ μακριά από όλα τα γραφικά και ωραία μέρη της Λευκάδας.
Εκτός από ένα συμπαθητικό λιμανάκι έχει κάτι άκρως τουριστικές ταβέρνες και πέτυχα το χειρότερο φαγητό στο νησί!
Δεν θα την πρότεινα για διαμονή για πρώτη φορά στο νησί.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.063
Μέλη
39.794
Νεότερο μέλος
nirou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα