Ηνωμένο Βασίλειο Πληροφορίες για Λονδίνο και Stonehenge

Despinna

Member
Μηνύματα
174
Likes
163
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Ινδία, Αργεντινή,
Kαλησπέρα και παλι....
Εχω διαβάσει κάποιες ιστορίες...και ειναι όμορφο αυτό το μοίρασμα εμπειριων, εικόνων, οδοιπορικών...!
Λοιπον....θα προσαθησω να ειμαι σχετικά γρηγορη..
Η Αγγλια (πιο συγκεκριμένα το Λονδινο) ειναι απο τις χωρες που δεν ετυχε να παω ως τώρα (και ποτε δεν το επιδιωξα ιδιαίτερα), αλλα προεκυψε μια ευκαιρία για ενα ταξιδι στο Λονδινο λιγες μερες και όσο και αν πιστευω οτι υπαρχουν πολλά μερη πιο ενδιαφέροντα....οι ευκαιρίες ειναι παντα ευκαιρίες....οποτε, αν προκύψει ίσως το επισκεφθώ.
Για Λονδίνο είδα πολλά tips και σας ευχαριστώ. Αυτο που δεν ξερω, και δεν ειδα (με μια πρωτη-δευτερη ματια να αναφέρεται καπου) ειναι πληροφοριες για το Stonehenge..Οι μερες ειναι λιγες και καταλαβαινω οτι το Λονδινο εχει τόσα πολλα να δεις, αλλα, εχει παει κάποιος? θεωρούν (οι φίλοι του Λονδίνου) οτι αξιζει τον κόπο? υπαρχει καποιο λεωφορείο (οχι οργανωμενη ξεναγηση) που να πηγαινει εκει, και ποση περιπου ωρα αποσταση ειναι; Αν καποιος ξερει, και δεν ειναι κόπος να μου απαντησει, θα το εκτιμουσα....;)

ευχαριστώ!
 

McElk

Member
Μηνύματα
1.032
Likes
1.594
Ταξίδι-Όνειρο
Novaya Zemlya
... Αυτο που δεν ξερω, και δεν ειδα (με μια πρωτη-δευτερη ματια να αναφέρεται καπου) ειναι πληροφοριες για το Stonehenge..Οι μερες ειναι λιγες και καταλαβαινω οτι το Λονδινο εχει τόσα πολλα να δεις, αλλα, εχει παει κάποιος? θεωρούν (οι φίλοι του Λονδίνου) οτι αξιζει τον κόπο? ...
Όχι αν πάς πρώτη φορά στο Λονδίνο. Θα έλεγα μετά το 3ο – 4ο ταξίδι αξίζει τον κόπο να το επισκεφθείς και τότε ακόμη αν πάς με Ι.Χ. αυτοκίνητο.
 
Μηνύματα
1.620
Likes
782
Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Καλώς ήρθες Δέσποινα! Παρομοίως, θα σε συμβούλευα πρώτη φορά να παραμείνεις Λονδίνο. Stonehenge πήγα την τρίτη νομίζω φορά που πήγα στη χώρα - και δε μπορώ να πω ότι μετάνιωσα που δεν έτρεξα νωρίτερα. Εντάξει, είναι μυστηριακό και όμορφο το μέρος, αλλά ως εκεί. Στη μέση σχεδόν του πουθενά, σε όμορφα λιβάδια, με ένα πανάκριβο gift shop και κάποιες πληροφορίες. Για απόσταση και τρόπο πρόσβασης δε ξέρω να σου πω γιατί πήγα με ΙΧ.
 

Despinna

Member
Μηνύματα
174
Likes
163
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Ινδία, Αργεντινή,
Battered suitcase!! Τι όμορφο username! φωνάζει..."ταξίδι"..:) (και η "υπογραφή φυσικά).

καλησπέρα κι απο μένα και ευχαριστώ για τη συμβουλή..σίγουρα το Λονδίνο εχει τόσα πραγματα να δει κανεις, -τα περιξ μπορούν να περιμένουν (καλά να είμαστε να ταξιδεύουμε..)

:)
και παλι σε ευχαριστώ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.204
Μηνύματα
883.702
Μέλη
38.900
Νεότερο μέλος
Arte_miss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom