Μαρόκο Πληροφορίες για Μαρόκο

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Κρατάω όποτε την φέζ στο κάδρο και βλέπουμε τι αλλο θα μας κινήση το ενδιαφέρον.
Γενικά θέλουμε 2 βάσεις στις 10 μέρες και όχι να αλλαζουμε πόλη/χωριό αν 2 ημέρες.
Να 'χορτάσουμε' τις πόλεις και όχι να τρέχουμε απλά για να λέμε οτι πήγαμε.
Ναι , συμφωνώ με τον προλαλησαντα, και για μενα λάθος τακτική, 4 μερες στο Μαρακες θα βαριόμουν.

annoula

Member
Δεν υπάρχει τόσο θλεμα με τις ώρες απλα διαβάζω πολλά για την κίνηση.
Στις 5μιση ώρες που μου βγάζει μαρακές-φεζ πρέπει να υπολογίζω και κάτι εξτρά για κινηση?
Κίνηση ιδιαίτερη δεν βρήκαμε Οι ώρες είναι περίπου όσο σου βγάζει και το google. Το Μαρακές είναι πανέμορφο αλλά γενικά όλη η χώρα έχει πολλά να δεις και πολλές εναλλαγές. Απλά το να δεις π.χ. και Φεζ ή να μείνεις στην έρημο Μερζούγκα που είναι εμπειριάρα, θέλει κάποιες διανυκτερεύσεις σε διαφορετικά σημεία. Φοβερές εκδρομές επίσης είναι σε Todra Gorge και Aït Benhaddou αλλά και αυτά θέλουν τον χρόνο τους. Ειδικά το φαράγγι δεν είναι τόσο κοντά.

Apostolosm

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική!
Εαν ερχόσουν για 10 ημέρες στην Ελλάδα θα έμενες 4 ημέρες στην Αθήνα και μετα θα εκανες 5 μέρες βαση την Τρίπολη και θα εκανες "κάτι λιγότερο τουριστικό με δραστηριότητες/αξιοθέατα/πεζοπορίες " σε ολη την Πελοποννησο ;
Καταλαβαίνω το point σου αλλα θεωρώ πως μπόρεις να περάσεις πχ 5 ημέρες ζαγοροχώρια και να γεμίσεις τις μέρες σου με ώραια τοπία και δραστηριότητες.
Θα κοίταξω και το ενδεχόμενο να μειώσω σε 3 βράδια το μαρακές και να μοιράσω τις υπόλοιπες μερες σε μαξ 2 περιοχές.

Arictea

Member
Γεια σας,
Έχει κάνει κάποιος κάποια 3 ήμερη εκδρομή που έχει και διανυκτέρευση στην Μερζουγκα? Έχετε να προτείνετε κάποια? Εγώ κοιτάω αυτές από το get your guide...

soudianos

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Γεια σας,
Έχει κάνει κάποιος κάποια 3 ήμερη εκδρομή που έχει και διανυκτέρευση στην Μερζουγκα? Έχετε να προτείνετε κάποια? Εγώ κοιτάω αυτές από το get your guide...
Το έκανα με ντόπιο πρακτορείο από Φεζ.

Arictea

Member
Το έκανα με ντόπιο πρακτορείο από Φεζ.
Καλημέρα!
Αξίζει να μείνουμε στα luxury ή τις απλές σκηνές; Βλέπω ότι η διαφορά είναι ότι το ένα έχει κοινόχρηστο μπάνιο και το άλλο ιδιωτικο αλλά είναι μεγάλη η διαφορά στην τιμή.

soudianos

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Καλημέρα!
Αξίζει να μείνουμε στα luxury ή τις απλές σκηνές; Βλέπω ότι η διαφορά είναι ότι το ένα έχει κοινόχρηστο μπάνιο και το άλλο ιδιωτικο αλλά είναι μεγάλη η διαφορά στην τιμή.

Μη ζητάς luxury στις ερήμους. ένα βράδι είναι. Ότι εσύ θέλεις...

fraulina

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Γεια σας,
Ναι την είχα κλείσει με τοπικό πρακτορείο, νομίζω igomorocco λεγόταν

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Καλημέρα!
εγώ που έμεινα σε Luxury θα σου πρότεινα να μείνεις στο απλό. Πιο πολύ του πάει στην περιοχή. Το μετάνιωσα.

maria91

Member
Καλημέρα!
Και εμεις μειναμε σε luxury μη φανταστεις οτι το μπανιο ειναι ξενοδοχειου οποτε αν δε σας ενοχλει το κοινοχρηστο κ ειδικα για 1 βραδυ πηγαιντε στο απλο

vickokka

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Καλημέρα!
Αναλογα τι εμπειρια ψαχνετε, καμμια σχεση τα απλα καμπ με τα lux

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.069
Μέλη
40.086
Νεότερο μέλος
Chryssalujo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα