Ιταλία Πληροφορίες και πρόγραμμα για Βενετία

Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Απαγορευτικό δεν είναι σίγουρα. Όμως, θα λάβεις υπόψη την πιθανότητα βροχής, την υγρασία που τρυπάει κόκκαλα και τις πιθανές acqua alta.
Από την άλλη, σίγουρα θα δεις μια Βενετία πιο χαλαρή από τις ορδές των ημερήσιων τουριστών και για μένα πιο μαγική και μυστήρια. Η εικόνα της πόλης με την ομίχλη της λιμνοθάλασσας είναι σαγηνευτική. Δοκίμασε μια τέτοια μέρα ή νύχτα μια μεγάλη βόλτα με το βαπορέτο (χωρίς συγκεκριμένο προορισμό) και θα με θυμηθείς.

paefstra

Member
Απαγορευτικό δεν είναι σίγουρα. Όμως, θα λάβεις υπόψη την πιθανότητα βροχής, την υγρασία που τρυπάει κόκκαλα και τις πιθανές acqua alta.
Από την άλλη, σίγουρα θα δεις μια Βενετία πιο χαλαρή από τις ορδές των ημερήσιων τουριστών και για μένα πιο μαγική και μυστήρια. Η εικόνα της πόλης με την ομίχλη της λιμνοθάλασσας είναι σαγηνευτική. Δοκίμασε μια τέτοια μέρα ή νύχτα μια μεγάλη βόλτα με το βαπορέτο (χωρίς συγκεκριμένο προορισμό) και θα με θυμηθείς.
Παψε, παω να κλεισω κι εγω τωρα :D.

LOULOUTGAL

Member
Ταξίδι-Όνειρο
-----
Αυτό ακριβως εχω στο μυαλό μου .Να αποφύγω τους πολλούς τουρίστες . Κατακαλοκαιρο με τίποτα αλλά και Άνοιξη παλι χαμός θα γίνεται νομίζω .Ευχαριστω !

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.181
Μέλη
39.913
Νεότερο μέλος
acpanagiotopoulos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom