Ντουμπάι Πληροφοριες για ντουμπαι!

tdoumos

Member
1. Link για το σκάφος που έκλεισες; Εταιρεία;
2. Ξενοδοχείο Voco έχεις ξαναπάει;
Μεσω groupon το χα κλεισει, ειχε εκπτωση τοτε, ειχα κανει το βραδινο σκαφος,με φαγητο, μεχρι 12 ατομα μεγιστο.
Μας πηρε απο την Μαρινα και εκανε μικρες στασεις στο burj alarab, στο ain dubai και επειτα βολτα μεσα στο καναλι της μαρινας.
Νομιζω αυτο ηταν
Stunning Views: Centaurus Yatch Tour - Mid Day, Sunset or Night Tours for Adults and Children

59€ δυο ατομα νυχτερινη διαδρομη.

Οσον αφορα το voco, το ακυρωσα γιατι πετυχα τρελη τιμη στο So uptown, που ειχα μεινει τρεις βραδιες, με ημιδιατροφη, 160 την βραδια.

SO/ Uptown Dubai

Δες ποσο κανει τον Μαρτιο με ημιδιατροφη και δωρεαν ακυρωση για να καταλαβεις
Παρολο που ριναι σχετικα αποκομμενο και θες η ταξι η αμαξι, ηταν η καλυτερη εμπειρια που ειχαμε απο αποψη φαγητου και χλιδης.

Last edited:

mers

Member
Και μεις πηγαμε αυτον τον Μαρτιο και θα ξαναπαμε τον επομενο Μαρτιο.
Αμαξι με 25-30€ απο το αεροδρομιο φουλ ασφαλεια. Βενζινη 60 λεπτα, διοδια ζητημα να εδωσα 8 ευρω για 400χλμ συνολο.
Παρε αμαξι, πχ απο enterprise.
Σε οποιο ξενοδοχειο και να πας το παρκινγκ ειναι δωρεαν και στο παρκαρουν οι υπαλληλοι σε κλειστο παρκινγκ.

Εισιτηρια απο groupon, platinumlist, headout και cobone.
Αυτα βγαζουν συνηθως εκπτώσεις για ΗΑΕ.

Εμεις του χρονου θα παμε yas island στο abu Dhabi μιας και προσγειωνομαστε εκει, που ειναι κατι το εξωπραγματικο.
Κοιτα βίντεο με τα παρκα και το ενυδρειο, το aquarium στο dubai mall θα σου φανει παιδικη χαρα. Γενικα το Abu Dhabi εχει ρίξει πιο πολυ χρημα για να χτυπησει το Ντουμπαι στον τουρισμο.

Οσον αφορα για φαγητο, κυριως iftar buffet μιας και τον Μαρτιο ειναι Ραμανταν, θα ψαχτεις μεσω careem plus, όπου δινει 1+1 κουπονια για πολλα ξενοδοχεια με μπουφε μετα τις 19:00.
Πχ φετος ειχα κλεισει με 40€ συνολο για δυο ατομα στο JW MARRIOT, ενα απο τα ψηλοτερα ξενοδοχεια, με μπουφε απιστευτο και οχι μονο με κρεατα, αλλα ειχε σουσι, σιροπιαστα φουλ, παγωτα, ποτα, ζωντανη μουσικη, πυροτεχνηματα κλπ.

Ανταυτου πηγαμε και στο Atlantis the Palm να φαμε οπου εδωσα 120€ και παρολο που ηταν ατελειωτο υο μπουφε, το μονο που με ενθουσιασε ηταν τα γλυκα, επειδη ηταν ενας γαλλος Μισελεν εκεινη την περιοδο.

Εν κατακλειδι, αμαξι οπωσδηποτε αν δεν θες να καιγεσαι στους 30+ βαθμους και να απολαυσεις το ντουμπαι νυχτα οπου ολοι οι ουρανοξυστες ειναι φωτισμενοι, ειδικα στο DFC και στην Μαρινα ειναι must.

Επισης, να κλεισεις οπωσδηποτε εκδρομη με σκαφος απο την Μαρινα οπου σε παει εξω απο το Burj Al Arab και βολτα στο καναλι της Μαρινας. Εγω προτιμησα βραδυ μιας και ηταν ολα φωτεινα, ειδικα η ροδα του Ain Dubai.
Για ξενοδοχεια, κοιτα στον οδηγο που εχω φτιαξει για αναζητηση φθηνοτερης τιμης.
Οδηγός φθηνής κράτησης ξενοδοχείων

Ηδη εχω κλεισει το Voco IHG, 5στερο Intercontinental με 125€ ημιδιατροφη, και το παιδι μεχρι 11 ετων δωρεαν.
Καλησπέρα και πάλι, είδα ότι η είσοδος στο τζάμι στο Αμπού Ντάμπι είναι δωρεάν αλλά πρέπει να έχω κάνει κράτηση για την είσοδο από πριν. Ισχύει αυτό και από που πρέπει να κάνω κράτηση?

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo
Καλησπέρα και πάλι, είδα ότι η είσοδος στο τζάμι στο Αμπού Ντάμπι είναι δωρεάν αλλά πρέπει να έχω κάνει κράτηση για την είσοδο από πριν. Ισχύει αυτό και από που πρέπει να κάνω κράτηση?
Ισχυει ναι. Εχει το τζαμι δικο του site.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Δωρεαν ειναξ

Δωρεαν ειναι πολυ σωστα.Εαν δεν κανεις κρατηση ονλινε μπορεις και απο κοντα επι τοπου θα σε καθοδηγησουν οι υπαλληλοι εκει.Οποτε δεν ειναι οτι ειναι 100% υποχρεωτικο απο πριν
Να προσεχεις ομως μην πας με κοντο παντελονι ,δεν θα σου επιτραπει η εισοδος

mers

Member
Δωρεαν ειναξ

Δωρεαν ειναι πολυ σωστα.Εαν δεν κανεις κρατηση ονλινε μπορεις και απο κοντα επι τοπου θα σε καθοδηγησουν οι υπαλληλοι εκει.Οποτε δεν ειναι οτι ειναι 100% υποχρεωτικο απο πριν
Να προσεχεις ομως μην πας με κοντο παντελονι ,δεν θα σου επιτραπει η εισοδος
Αν θέλω να κάνω On line κράτηση από που μπορώ να κάνω? Γιατί όλα τα site ζητάνε μαζί με ξενάγηση κάποιο ποσό. Εμείς θα πάμε χωρίς ξεναγο

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Αν θέλω να κάνω On line κράτηση από που μπορώ να κάνω? Γιατί όλα τα site ζητάνε μαζί με ξενάγηση κάποιο ποσό. Εμείς θα πάμε χωρίς ξεναγο
Δεν χρειαζεται ξεναγηση,τουλαχιστον εμεις πηγαμε χωρις .Πηγαινε επι τοπου και κανε την κρατηση με την βοηθεια υπαλληλων ,δωρεαν ειναι εννοειται

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.197
Μέλη
39.917
Νεότερο μέλος
anargk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom