• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Ντουμπάι Πληροφοριες για ντουμπαι!

tdoumos

Member
Μηνύματα
134
Likes
306
Τελικά, έπειτα απο σύντομη έρευνα κατέληξα στους παρακάτω 2 παρόχους - πακέτα:
- United Arab Emirates eSIM, from 4.00 € | World’s first eSIM store · Airalo
- UAE eSIM, from US$ 4.5 | Prepaid Travel eSIM | Nomad
Την nomad ειχα εγω αλλα μεσα στις 7 μερες, ζητημα να χρησιμοποιησα 500 mb, ισα ισα για το waze λογω οτι ειχα νοικιασει αυτοκινητο.
Με το που προσγειωνεσαι, στις αφιξεις σου δινουν καρτα με 2 gb για 24 ωρες νομιζω, και επιπλεον οπου και να πας εχει wifi.
Απλα το WhatsApp ειναι μπλοκαρισμενο για κλησεις γενικα, μονο μηνυματα μπορεις να στειλεις.
 
Μηνύματα
33
Likes
31
Σας χαιρετώ
Ταξιδεύουμε για Dubai αρχές Απριλίου
Σας παρακαλώ την βοήθεια σας για διαμονή , κάτι βολικό και οικονομικό, δεν μας ενδιαφέρει η πολυτέλεια. 2 ενήλικες και ένα παιδί
 

bellusci

Member
Μηνύματα
11
Likes
1
Καλησπέρα κ καλή χρονιά. Για τελη Μαΐου,3 με 4 διανυκτερευσεις Dubai, αρχικα, 1) ΠΟΥ να μείνω,σε ποια περιοχή? 2)προτάσεις για ξενοδοχεία με ημιδιατροφή 3)ποια ειναι τα must που πρέπει να δω κ να κανω σε ,5 μερες ,ας πούμε.4)μετακίνηση με ταξι,προτείνετε?
 
Μηνύματα
667
Likes
2.777
Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Καλησπέρα κ καλή χρονιά. Για τελη Μαΐου,3 με 4 διανυκτερευσεις Dubai, αρχικα, 1) ΠΟΥ να μείνω,σε ποια περιοχή? 2)προτάσεις για ξενοδοχεία με ημιδιατροφή 3)ποια ειναι τα must που πρέπει να δω κ να κανω σε ,5 μερες ,ας πούμε.4)μετακίνηση με ταξι,προτείνετε?
1.Οτι σου ειπε και ο @North66 downtown και marina ,οι 2 καλυτερες επιλογες
2.ξενοδοχεια δεν εχω τοσο εμπειρια ,γιατι ειχα μεινει σε ενα διαμερισμα με συγκλονιστικη θεα στο burj khalifa (εαν ενδιαφερε μπορω να σου στειλω pm)
3. μια μερα θα αφιερωσεις στο Dubai Mall πιστεψε θα σου φαει πολυ ωρα θα ξεχαστεις εκει μεσα ,συνδυασε με το show με τα σιντριβανια το βραδυ.Ανεβα και στο burj khalifa δεν εχει νοημα να ανεβεις στον τελευταιο οροφο ,εχει μικρη διαφορα και στον 124,125 οροφο παλι ψηλα ειναι.
Ανεβα και για ενα ποτακι level 43 του sheraton , η θεα τα σπαει.

απογευματινη ή βραδινη βολτα στο the walk,jpr και dubai marina .


Μια μερα θα πας το πρωι στην παλια πολη Deira αγορα χρυσου,μπαχαρικων ,τελειως αντιφατικη εικονα απο το υπολοιπο Dubai ποιο εντονο στοιχειο ανατολης, μετα παρε το βαρκακι που κινουνται οι εργατες του Dubai ,να σε παει στην Bastakiya ειναι ομορφα σαν παλια αραβικη πολη ,εαν προλαβεις ηλιοβασιλεμα δες απο το creek.

Ερημο να πας εγω θα προτεινω την εταιρεια ocean travel που την εκλεισα απο το get your guide,πηρα την επιλογη να οδηγησω buggy ειχε πλακα και ετσι απεφυγε τα ζαλιστικα dune bashing .Επισης το φαι στο camp EΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!Σαν να τρως σε ξενοδοχειο 5αστερο ο μπουφες, το show οκ τουριστιλα καργα αλλα ωραια η αισθηση να σαι στην ερημο.Μην χασεις την εμπειρια της ερημου.

Να πας απογευματακι στο madinat jumeriah ετσι με το καναλι του ειναι πολυ ομορφα για ενα καφε ,τσαι ή μπιριτσα ( εχει αλκοολ εκει) .Ακριβως διπλα ειναι το burj al arab ,εαν θες κανουν και ξεναγησεις ή κλεινεις για ποτο αλλιως το βλεπεις απο το madinat jumeriah.

Eαν εχεις χρονο πηγαινε και Abu Dhabi ,δεν λεει κατι τρομερο αλλα εχει ενα πανεμορφο τζαμι,αλλα ολα τα λεφτα ειναι το ηλιοβασιλεμα

4,Ναι οι αποστασεις ειναι τεραστιες,η πολη ειναι ενας ατελειωτος αυτοκινητοδρομος και δεν περπατιεται καθολου .Κατεβασε το uber και την careem πιο τοπικη.

Θεμα ασφαλειας πουθενα η εγκληματικοτητα και η κλοπη ειναι αγνωστες λεξεις.
Αλκοολ δυσκολο να βρεθει ως καθολου σε mall,εστιατορια,supermarket και γενικα στο dubai χυμα ,αλλα εχει κορυφαια bar πανω στα ξενοδοχεια ,οπου εκει το επιτρεπει ο νομος.

Γυναικες εμφανιση μη φοβαστε εχει απειρους δυτικους εργαζομενους και τουριστες ,οποτε οσοι δεν ειναι μουσουλμανοι κυκλοφορουν σχεδον οπως οπουδηποτε αλλου.

Στο mall εχει και προσιτες επιλογες για φαγητο , αν ψαξεις και επισης σε πιο αραβικα εστιατορια με πιο local υφος ειδικα στην παλια πολη εχει πολυ οικονομικες τιμες ,δεν ειναι ολα nobu ,sushi και γκουρμε στο Dubai.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.360
Μηνύματα
945.691
Μέλη
40.007
Νεότερο μέλος
johnsfik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom