• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Ποιοι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί στο Travelstories ;

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μιας και έρχονται τα γενέθλια του σάιτ, θα δημοσιεύσω μερικά ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, μεταξύ των οποίων και ποιοι είναι οι προορισμοί που ο κόσμος ψάχνει περισσότερο στο Travelstories.

Για να κάνουμε μια ενδιαφέρουσα σύγκριση, ποιοι πιστεύετε εσείς ότι είναι οι δημοφιλέστεροι προορισμοί εδώ; Για κάντε μια λίστα ο καθένας να δούμε τι ψάρια θα πιάσουμε :)

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ο δημοφιλέστερος προορισμός είναι σίγουρα το οnline checkin της Ryan. Δεν υπάρχει αυτό λέμε, ένα στα τρία ποστ είναι "έγραψα το επώνυμό μου βουστροφηδόν και αναγραμματισμένο, λέτε να υπάρξει πρόβλημα;".

Από χώρες νομίζω Ιταλία θα είναι η πρώτη, στις εκτός Ευρώπης μάλλον κάποια από τις Ταϊλάνδη-ΗΠΑ-Τουρκία, από Λατινική Αμερική νομίζω Μεξικό και κάμποσα χιτς πρέπει να έχει και η Κίνα μαζί με Χονγκ Κονγκ.

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Από χώρες νομίζω Ιταλία θα είναι η πρώτη, στις εκτός Ευρώπης μάλλον κάποια από τις Ταϊλάνδη-ΗΠΑ-Τουρκία, από Λατινική Αμερική νομίζω Μεξικό και κάμποσα χιτς πρέπει να έχει και η Κίνα μαζί με Χονγκ Κονγκ.
Γενικά ο κόσμος ψάχνει περισσότερο πόλεις/προορισμούς παρά χώρες.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
E τότε ψηφίζω Ντουμπάι.:haha:

greco

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος Τουρκιας
Κωνσταντινουπολη,Ρωμη,Λονδινο.

Last edited:

jimp

Member
Ρωμη, Κωνσταντινουπολη, Λονδινο, Βρυξελλες, Νεα Υορκη, Ταιλανδη, Κουβα.

Καο οπως σωστα λεει ο Yorgos ολα τα θεματα σχετικα με τη ryanair. Τωρα που θα ξεκινησει για Βαρσοβια(Modlin) απο αθηνα θα εχουμε καινουριες ερωτησεις για καινουριο προορισμο.

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Ρώμη, Κωνσταντινούπολη και Λονδίνο (ίσως με άλλη σειρά)

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Από την αρχή του travelstrories ή τον τελευταίο χρόνο;

Πάντως για τα τελευταία χρόνια: Ρώμη, Κωνσταντινούπολη, Παρίσι, Νησιά Αιγαίου (οι δυο πρώτοι προορισμοί και οι δυο τελευταίοι μπορεί και με αντίθετη σειρά).

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.244
Μέλη
39.947
Νεότερο μέλος
AlikiSter

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα