Ποιος πληρώνει τον βαρκάρη;

GreekNat

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Καλησπέρα σε όλους! Επειτα από 43 ταξίδια στην Ευρώπη, τα περισσότερα εκ των οποίων έχω κάνει μόνος μου, σκέφτομαι πολύ σοβαρά να αρπάξω ένα εισιτήριο προσφοράς για NYC και να κάνω το μεγάλο βήμα. Ολοκλήρωσα τη διαδικασία του VWP και εγκρίθηκε, όμως αυτό το "δεν σας εγγυόμαστε την είσοδό σας" με έχει βάλει σε σκέψεις, αφού θα ταξιδέψω μόνος και για 3-4 μέρες το πολύ. Αν είναι να φάω πόρτα, να τη φάω, αλλά θα ήθελα να μου πείτε αν γνωρίζετε, τι συμβαίνει με την επιστροφή σε αυτή την περίπτωση. Πρέπει να αγοράσω άλλο εισιτήριο; Θα περιμένω να απελευθερωθεί η Κρακοζία ώσπου να χρησιμοποιήσω το εισιτήριο επιστροφής μου; Ποιος με στέλνει πίσω; Ποιος πληρώνει τον βαρκάρη; Σας ευχαριστώ όλους :clap:
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.730
Likes
14.977
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
καλώς όρισες στο τραβελστότις. εγώ είμαι εντεταλμένος για την είσοδό σου (στο φόρουμ):haha: για την έξοδό σου (απο την αμερική) θα αναλάβει άλλος.:haha:
 

karfitsa

Member
Μηνύματα
4.546
Likes
8.036
Καλως ηρθες στην παρεα μας!
Και κυριως αν μπορεις να μας πεις,γιατι ξεκινας αρνητικα?νομιζεις οτι υπαρχει καποιος ιδιαιτερος λογος να μην σου επιτρεψουν την εισοδο?
 

GreekNat

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Από απλή απειρία. Μου έχουν τύχει και 2-3 γκαντεμιές σε τόσα ταξίδια και θα ήθελα απλώς να έχω Plan B. Φαντάζομαι πάντως ότι το -σύντομο- εισιτήριο επιστροφής είναι στα θετικά...:roll:
 

like23

Member
Μηνύματα
66
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
ΑΜΕΡΙΚΗ
Ταξίδι-Όνειρο
LAS VEGAS
Εγω απο προσωπική εμπειρία θα σου πω πως αν δεν έχεις σκοπο την μεταναστευση αλλα να πας για τουρισμό δεν θα εχεις κανενα πρόβλημα!!!εγώ πηγα τρεις φορές μεσα σε δυο χρόνια κ την δευτερή φορά που πήγα σε διάστημα 6μηνών τους φάνηκε κάπως μετά ομως απο 2ωρες που πέρασα συνέντευξη πάλι με άφησαν!!!θέλω να σου πώ ομως ενα μπράβο που θα κάνεις ενα τέτοιο ταξίδι για τοσο μικρο διαστημα!!!μην έχεις στο μυαλο σου το ότι θα γυρισεις πίσω αλλα το πως θα κάνεις οσα περισσοτερα πράγματα μπορεις!!!κ οσο για το αποτέλεσμα αν σε στείλουν πίσω αν δεν κάνω λάθος φευγεις με την επόμενη πτήση για ευρωπη κ τα έξοδα πιστεύω πως χρεώνεται η εταιρεία!!!
 

Natasa Ch

Member
Μηνύματα
244
Likes
210
Μην αγχωνεσαι, αυτο το λενε για να ειναι καλυμμενοι σε περιπτωση πχ που η φωτογραφια του διαβατηριου σου δε μοιαζει με το πώς εισαι live ή κατι αντιστοιχο, οποτε θα πρεπει να το ψαξουν περαιτερω πρωτου σε αφησουν να μπεις στη χωρα. Αφου σου ενεκριναν την esta ολα καλα! Καλα ταξιδια και καλωσηρθες!!
 

ANNA-PANOS

Member
Μηνύματα
2.001
Likes
2.094
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Εδω. Παρακολουθω...
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.032
Μέλη
38.909
Νεότερο μέλος
LEANDROS GOUMENOS

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom