Ποιο είναι το καλύτερο σουβενίρ που έχετε από κάποιο ταξίδι?

tupacgr13

Member
Μηνύματα
283
Likes
597
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ταξίδι-Όνειρο
Νεπάλ
Καλησπέρα αγαπητοί συμφορουμίτες,

Άνοιξα αυτό το θέμα με αφορμή μία παλιά σημαία της Ρουμανίας που ξαναβρήκα καθώς συμμάζευα το δωμάτιό μου σήμερα. Είναι υπογεγραμμένη από όλους τους μαθητές του μουσικού σχολείου που δίδασκα αγγλικά. Το μάθημά μου μάλλον δεν ήταν και πάρα πολύ ποιοτικό παρ' όλ' αυτά υπήρχε πολύ καλό κλίμα και είναι ένα σουβενίρ που πάντα θα με γεμίζει συναισθήματα.

Άλλα 2 σουβενίρ που έχω σε περίοπτη θέση είναι ένα κασκόλ του Άγιαξ από ένα παλιό συγκάτοικο που φάγαμε ψωμί και αλάτι μαζί και πλέον κατοικεί εκεί καθώς και το τηλέφωνο της πιο όμορφης κοπέλας που έχω βγει εγώ προσωπικά ποτέ που το είχε γράψει στο περιτύλιγμα του δώρου μου σε ένα χριστουγεννιάτικο πάρτυ με ανταλλαγές δώρων στα πρώτα μου Χριστούγεννα εκτός Ελλάδας.

Αν θέλετε μπορείτε να παραθέσετε και εσείς σουβενίρ από τα ταξίδια σας που σας θυμίζουν καλές,κακές,περίεργες ή νοσταλγικές περιπτώσεις :)
 

AERAS

Member
Μηνύματα
772
Likes
1.122
Το σπίτι το στολίζω με διάφορα μικροαντικείμενα που φέρνω από ταξίδια(πιατάκια,γυάλινες μπάλες, καδράκια ,πυραμίδες,κούπες). Αγαπώ πολύ όμως, ένα κουκλάκι MICKEY MOUSE που πήρα από την disney στο Ορλάντο που είχα πάει γαμήλιο ταξίδι. Γενικά είμαι λάτρης των θεματικών πάρκων.Επίσης λατρεύω πολύ μια μινιατούρα διαστημικού λεωφορείου που πήρα από την ΝΑΣΑ στο ίδιο ταξίδι. Ήταν όνειρο μου η ΝΑΣΑ και από πιτσιρικάς στο σχολείο είχα κάνει εργασίες με θέμα τα διαστημικά λεωφορεία και τα ταξίδια στο διάστημα γενικότερα.
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.374
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom