Ποιο/που ήταν το καλύτερο ταξίδι που έχετε κάνει;

kons30208

Member
Μηνύματα
21
Likes
11
Επόμενο Ταξίδι
Μπουενος Αιρες-Κούβα
Ταξίδι-Όνειρο
Μπουένος Αιρες
θα συμφωνησω με μια προιγουμενη αναρτηση.......για χρονια ελεγα οτι το καλυτερο μέρος είναι η Βαρκελώνη....Πλέον η Λισαβόνα μου έχει κλέψει την καρδια και η αποφαση ειναι λιγο δυσκολη.Η μικρή μου εμπειρία σε ταξιδια παντως μου λεει οτι η μεσογειος και γενικοτερα οι νότια Ευρώπη ειναι το κατι αλλο(κουζίνα,ζεστοι ανθρωποι,καλός καιρος).
 

alma

Member
Μηνύματα
3.724
Likes
15.088
η μεσογειος και γενικοτερα οι νότια Ευρώπη ειναι το κατι αλλο(κουζίνα,ζεστοι ανθρωποι,καλός καιρος).
Αχ πόσο σε καταλαβαίνω. Την λατρεύω τη Νότια Ευρώπη από όλες τις απόψεις...τοπία, ζεστασιά και εξυπηρετικότατα κατοίκων, κλίμα...τα πάντα.
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.488
Likes
7.970
1) Οι Η.Π.Α. οταν ημουν 15 χρονων... Πρωτη υπερατλαντικη πτηση με την TWA, ενας καταιγισμος απο εικονες που μεχρι τοτε (καθως δεν υπηρχε ιντερνετ) τις εβλεπες μονο μεσα απο τις ταινιες (ουρανοξυστες στη ΝΥ, καζινο στο Λας Βεγκας, Λος Αντζελες, Χαβαη)... μου φαινονταν ολα μαγικα!

2) Η Αιγυπτος (εις διπλουν) που ηταν και το ταξιδι των ονειρων μου απο 12 χρονων και τα αρχαια, η ιστορια, το μυστηριο που πλανιεται ειναι συναρπαστικα.

3) Η Ινδια χωρις να μπορω να περιγραψω το γιατι. Μπαινει απλα στο συστημα σου και μενει εκει για παντα.

4) Ο Δομηνικος γιατι ηταν ενας εξωτικος παραδεισος που δεν πιστευα οτι μπορει να υπαρχει.

Η επιλογη εγινε με δυσκολια παντως γιατι ολα μα ολα τα ταξιδια μου καταγραφονται μεσα μου και αφηνουν το στιγμα τους το καθενα για τους δικους του λογους.
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Οι Η.Π.Α. οταν ημουν 15 χρονων... Πρωτη υπερατλαντικη πτηση με την TWA, ενας καταιγισμος απο εικονες που μεχρι τοτε (καθως δεν υπηρχε ιντερνετ) τις εβλεπες μονο μεσα απο τις ταινιες (ουρανοξυστες στη ΝΥ, καζινο στο Λας Βεγκας, Λος Αντζελες, Χαβαη)... μου φαινονταν ολα μαγικα!
Τελικά και εμένα αυτό πρέπει να ήτανε, κυρίως λόγω ηλικίας, στα 22 με ολυμπιακή με μεγάλη στάση στο Σάνον. Νέα Υόρκη, Νέα Αγγλία, Πενσιλβανια, Φλόριντα 5 βδομάδες συνολικά. Και η επανάληψη ήταν καλή αλλά πλέον είχα βάλει ''μυαλό".
 

coco

Member
Μηνύματα
1.301
Likes
2.283
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Για μενα ειναι ενας γυρος της Ευρωπης οταν η μικρη μου εγινε 18.Με βασικη μονο οργανωση,αρκετες εκπληξεις,μεγαλες εναλλαγες και βεβαια μονο με τρενα.Κρατησε κοντα 2 μηνες,η μικρη μου ηταν η πιο καλη παρεα για ταξιδι,ειδαμε και ζησαμε παρα πολλα..παρ ολο που κανω τετοια ταξιδια συχνα,αυτο ειναι που μου εχει αφησει την πιο γλυκια,αστεια και γεματη νοσταλγια αισθηση..
 

Cindy S.

Member
Μηνύματα
44
Likes
15
Ρώμη!!!!!
Το καλύτερο!!!!! Με γέμισε εικόνες αυτή η πόλη..... Έχω τις καλύτερες αναμνήσεις!!!! Ήταν και το πρώτο ταξίδι μου στο εξωτερικό .... Θέλω να πάω ξανά... Αν ήταν να μείνω κάπου αλλού ίσως να επέλεγα τη Ρώμη!!!!!
 

makisg

Member
Μηνύματα
4.723
Likes
14.824
Επόμενο Ταξίδι
Κοιλάδα μέσου Ρήνου.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Με απογοητευσες..κι εσυ τεκνον βρουτε?
για να πώ την αλήθεια, με παρέσυρε η γυναίκα μου στην τελική απόφαση. γιαυτό και εγώ φεύγω για ένα τριήμερο στην αγαπημένη μου Μπολόνια για ξεπλύνω την ντροπή μου.
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.019
Likes
40.991
Κύριε Μάκη έκλεισα κι εγώ Μπολόνια, πολύ αργότερα. Έρχεται η σειρά μου να σας ανακρίνω :haha:
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Η ΝΥ πρωτο υπερατλαντικο ταξιδι,πολυ καλη η παρεα,ενα ονειρο ζωης που μεχρι τοτε εβλεπα μονο μεσα απο τις ταινιες,κοσμος,αξιοθεατα,μνημεια,μαγαζια,φαγητο,ψωνια...τι ναλεμε τωρα.....καλο κ το Ριο,αλλα σαν τη Νεα Υορκη δεν εχει!!!
 

filippia

Member
Μηνύματα
356
Likes
372
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Εμένα το καλύτερο ταξίδι μου από άποψη εντυπώσεων και επιρροής στη μετέπειτα ζωή μου ήταν στο Γιοχάνεσμπουργκ το 1986 και 1990 (τα θεωρώ ένα γιατί ήμουν πολύ μικρή και στα δύο) γιατί, εκτός από τις απίστευτες εμπειρίες που αποκόμισα ως ένα παιδάκι από μικρή πόλη της Ελλάδας, μου γέννησε και την επιθυμία να ταξιδεύω όσο μπορώ και να ονειρεύομαι συνέχεια προορισμούς.
Σαν ενήλικη και πιο συνειδητοποημένη το καλύτερο μου ταξίδι ήταν το Εράσμους (2003 στο Πετς της Ουγγαρίας) και μια εβδομάδα Τοσκάνη και Λιγουρία το 2012, γύρος με αυτοκίνητο σε πόλεις και χωριά.
Με δυσκολία αποφάσισα βέβαια και κυρίως επέλεξα 2 ταξίδια που μου άλλαξαν τη ζωή και το ένα που ευχαριστήθηκα περισσότερο. Ουσιαστικά δεν απάντησα βέβαια για ΤΟ καλύτερό μου ταξίδι. Χαχα!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.328
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom