Κρακοβία Που θα βγω στην Κρακοβία?

ThanasisU2

Member
Μηνύματα
3.469
Likes
3.433
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Η διασκέδαση εδώ (όπως και στους υπόλοιπους τομείς) είναι για όλα τα βαλάντια. Καφέ (γαλλικό) μπορείς να πιείς με 1 ζλότυ αλλά η τιμή μπορεί να φτάσει τα 18 ζλότυ. Για όλα παίζει ρόλο η τοποθεσία του μέρους αλλά και το μαγαζί. Το ίδιο συμβαίνει και στους νυχτερινούς περιπάτους στα μαγαζιά. Οι τιμές της μπύρας (από 5 ζλότυ μέχρι 20) ή ποτό (από 8 ζλότυ μέχρι 40) παίζει ρόλο από μαγαζί σε μαγαζί.

Για καφέ
Pijalnia Wedel

Wedel είναι μια από τις μεγαλύτερες μάρκες σοκολάτας στην Πολώνια. Εκεί μπορείτε να δοκιμάσετε υπέροχες πραλίνες αλλά επίσης να διαλέξετε ζεστή σοκολάτα από την τεράστια συλλογή τους. (τιμή από 8 ζλότυ η ζεστή σοκολάτα)

Cafe Larousse

(sw. Tomasza)
Ένα στενό από το Rynek. Μια μικρή καφετέρια αλλά πάντα με κόσμο ο οποίος εκτιμά τον καλό καφέ και καθόλου την φασαρία. (τσάι από 3,5 ζλοτυ, καφές 5)

Empik (Rynek)



Πολυκατάστημα σε στυλ Public/ FNac, αλλά με υπέροχο καφέ στον δεύτερο όροφο (καφές 7 ζλότυ), διαβάζοντας παράλληλα το βιβλίο που αγοράσατε.

Για ποτό…
Atmosfera
(Place Szczepański 7)


Ένα από τα πολλά μαγαζιά, τα οποία βρίσκονται στο υπόγειο κάποιας πολυκατοικίας. Η μουσική που παίζει, κάθε μέρα κάτι άλλο, και πολλές φορές τα αναμιγνύει όλα μαζί. Τιμή ποτού στα 10 ζλότυ

Carpe Diem (Floriańska 33, είσοδος από św. Marka)

Ένα από τα ποιο αγαπημένα μου μπαράκια/ντίσκο στην Κρακοβία. Σφύζει από φοιτητόκοσμο, λόγω της φθηνής μπύρας (4 ζλότυ και μερικές μέρες 2,9 ή 3,2 ζλότυ). Μουσική κυρίως ροκ.

Pod Papugami (św. Jana 18)

Μια από τις πολλές Irish Pub στην Κρακοβία. Σπεσιαλιτέ τους? Βαρελίσια Ιρλανδική μπύρα, ιρλανδικό φαγητό και Ιρλανδική μουσική. Άμα δε σας αρέσει η πολυκοσμία, το μαγαζί αυτό να μη το επισκεφτείτε τις μέρες του Αγίου Πατρικίου, όταν παίζει η εθνική Ιρλανδίας και η Celtic FC.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.060
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom