• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Αυστρία Που να μεινω στη Βιέννη

babouridis

Member
Καλησπέρα. Budget ως 150€/βράδυ maximum για Ιούλιο τι έχετε να προτείνετε? Καλή σύνδεση με μεταφορικά κατά προτίμηση μετρό, για Τρίκλινο, σε σχετικά καλή και ήσυχη περιοχή. Ευχαριστώ!

Nouli_Vanouli

Member
Συμφωνώ. Το ίδιο θα πρότεινα κι εγώ. Ήσυχη περιοχή. Πολύ κοντά στο μετρό. Για τα δωματια θα πρεπει να αναφερουμε ότι δεν εχουν ψυγειάκι. Ισως για καποιους να ειναι σημαντικο αυτο, για εμάς δεν ηταν καθολου προβλημα. Καθαρά και άνετα δωμάτια.

Vicks

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εντός Ευρώπης
Ταξίδι-Όνειρο
Καμπότζη-Λάος-Βιετνάμ
Το δοκίμασα στο booking αλλά μου βγάζει συνολική τιμή 1014€ και μη επιστρέψουν τιμή 2χ504€). Προφανώς δεν έχουν Τρίκλινο και μάλλον κλείνει 2 δικλινα
Δεν το είδα τώρα πόσο έχει, αλλά πάντα μένω Motel One Staatsoper. Κεντρικότατο, ήσυχο, όπως το θέλω.

babouridis

Member
Καλησπέρα. Βλέπω ότι υπάρχουν στην booking πολλά διαμερίσματα 30-40τμ με τιμές 500-600€ κοντά στο μετρό και με καλές κριτικές πάνω από 8 βαθμό. Τα ξενοδοχεία από την άλλη ακόμα και τα budget ζητάνε 600-800€. Όσοι πήγατε θα προτείνατε διαμέρισμα έναντι ξενοδοχείου??

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλησπέρα. Βλέπω ότι υπάρχουν στην booking πολλά διαμερίσματα 30-40τμ με τιμές 500-600€ κοντά στο μετρό και με καλές κριτικές πάνω από 8 βαθμό. Τα ξενοδοχεία από την άλλη ακόμα και τα budget ζητάνε 600-800€. Όσοι πήγατε θα προτείνατε διαμέρισμα έναντι ξενοδοχείου??
Γιατί όχι διαμέρισμα;
Η κόρη μου πήγε με τις φίλες σε ένα άνετο διαμέρισμα και όλα πήγαν μια χαρά.
Ήταν βολικό με τη συγκοινωνία και αυτό είναι το πιο σημαντικό!
Εγώ την 1η φορά έμεινα στο Hilton και την 2η φορά που ήταν Δεκέμβρης και ήταν οι τιμές στα ύψη πήγα σε αυτό και έμεινα πολύ ευχαριστημένη γιατί είχε πολύ καλό πρωινό και η στάση του τραμ ήταν απέναντι.
Arcotel Wimberger Wien (4*) στο Neubau.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.241
Μέλη
39.944
Νεότερο μέλος
huddr69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα