Που πάμε βρε παιδιά?

mariatelis

New Member
Μηνύματα
2
Likes
19
Καλησπέρα σας.
Με λενε Μαρία και αποφάσισα μετα απο πολύ καιρό να γράψω για το πιο τρελλό,υπέροχο,φοβιστικό ταξίδι της ζωής μου.
Αυστραλία, the land of plenty.......ξεκίνησε σαν σκέψη, ξέρετε απο αυτες που σου καρφώνωνται στο μυαλό και κάθε φορά που προσπαθείς να σταματήσεις να σκέφτεσαι τρέλες όλο και πιο πολύ δυναμώνει και σιγά σιγά σε κυκλώνει και τελικά η σκέψη μοιαζει με λύση, με σωτηρία, με τη ζωή την ίδια.
Η φιλεναδα μου λοιπόν η σκέψη είχε αρχίσει να με επισκέπτεται απο το 2012 αλλα μετακόμιση κανονική έκανε 3 μέρες μετά το δημοψήφισμα....Ενας αέρας απο αει σιχτιρ την έφερε για τα καλά. Αρχίσαμε με τον Τέλη ( ο συζυγος) να λέμε δυνατά πια ...ρε μπας? Και εγινε απόφαση!
Διάβασμα μέχρι τελικής πτώσης για τη βίζα, αγγλικά, μεταφράσεις ,αναγνωρισεις πτυχίων και προυπηρεσίας.Κάπου εδώ εμφανίστηκε και ο υπέροχος διαδικτυακός φίλος μας, ο Δευκαλίωνας(τα λόγια ειναι περιτά).
Και στις 25 Ιουνίου 2016 ήρθε το πολυπόθητο e-mail. Είχαμε βίζα για την άλλη ακρη του κόσμου 489 Regional Skilled working Visa,..και μετά απο λίγες μέρες εισητήρια......χωρίς επιστροφή. Δεν θυμάμαι πολλά για εκείνες τις μέρες. Ημασταν χαρούμενοι, γεμάτοι ελπίδες και ανυπομονησία και φόβο αρκετό....εξού και το "Που πάμε ρε παιδιά?"
Παρτυ,τραπεζώματα,κλάματα και γέλια θα με συντροφεύουν για πάντα αυτές οι αναμνήσεις.
Προσγειωθήκαμε στις 10/09/2016 στις 12:30 π.μ.στο αεροδρόμιο του Brisbane.Εγώ, ο Τέλης και ο 5χρονος super hero Βαγγελάκης.΄Μας περίμενε ταξί που μας μετέφερε στο πρώτο μας σπίτι στην Αυστραλία,ενα Airbnb της κακιάς ώρας, στο πανέμορφο και κοσμοπολίτικο Sunshine Coast. Αν σκέφτεστε διακοπές τότε πραγματικά αξίζει να το επισκεφτείτε.....αν έρθετε σαν εμάς για να βρείτε δουλειά, ξεχάστε το.Εμας μας πήρε 2 μήνες για να το πάρουμε χαμπάρι.
Τους τελευταίους μήνες βρισκόμαστε στην Toowoomba ,έχοντας τις δουλειές μας και ο μικρός το σχολείο του , προσπαθώντας να απολαύσουμε το ταξίδι όσο μπορούμε.Κάτι που μάθαμε τώρα τελευταία είναι πως το ταξίδι μας δεν τελείωσε οταν φτάσαμε .....μόλις είχε ξεκινησει!
Α! Και ναι.......η Αυστραλία έχει ξεπεράσει τις προσδοκίες μας.
Ρωτήστε οτι θέλετε....
 

tupacgr13

Member
Μηνύματα
283
Likes
597
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νεπάλ
Καλή αρχή εύχομαι και όλα να πάνε καλά! Άλλωστε η ζωή είναι γενικά ένα μεγάλο ταξίδι. Ο πατέρας μου έμενε πολλά χρόνια στα μέρη σας. Μετά ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές και έμεινε έγκυος η μάνα μου που είναι από την Σερβία και έκανε επίσης διακοπές. Οπότε λόγω μη επιθυμίας της μητέρας μου να ταξιδέψει στην Αυστραλία και μη επιθυμίας του πατέρα μου να πάει στην Σερβία γεννήθηκα εγώ το "καλοκαιρινό ατύχημα" με τα τρία διαβατήρια. Με συγχωρείς για την κατάχρηση του χώρου αλλά εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ποτέ δεν ξέρεις τι θα προκύψει. Σίγουρα θα έρθουν και καλύτερες ημέρες. Την υγεία σας να έχετε και να είστε αγαπημένοι και όλα τα υπόλοιπα με πολύ προσπάθεια και λίγο τύχη θα προκύψουν!
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.114
Μηνύματα
880.689
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom