Πού ήταν το πρώτο σας ταξίδι;

turms

Member
Μηνύματα
2.070
Likes
2.830
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
Στο Final4 για να δεις τον ΆΡΗ?
ναι με κοπανα απο το σχολειο και "κοπανα" και απο το σπιτι....φυσικα ο διαολος εχει πολλα ποδαρια...και στην Λαικη της Δευτερας τοτε εβλεπες τους παντεσ
 

piccolo_mondo

Member
Μηνύματα
851
Likes
776
1o μου ταξιδι στο εξωτερικο ηταν σε ηλικια 23 ετων, ημουν φοιτητρια και δουλευα παραλληλα και με τα χρηματα απο τους πρωτους μου μισθους ταξιδεψα Λονδινο (και ημερησια με τρενο στην Eurodisney)! It felt so gooood! :)
Τα κανονησα (και τα πληρωσα) ολα μονη μου (πτησεις, τρενα, ξενοδοχεια) κ ενιωθα τοσο περηφανη!
 
Last edited:

vikara

Member
Μηνύματα
474
Likes
4.010
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Δεν θα αναφερθω στο πρωτο μου ταξιδι πραγματικό, μιας και γεννηθηκα στη Γερμανια και μεχρι την ηλικια των 6 ετων που επιστρέψαμε στην Ελλάδα, πηγαινοερχομουν συχνα μεταξυ των 2 χωρών, αλλα στο πρώτο ταξιδι που εκανα μόνη μου και ενιωσα οτι απο εκει και μετα έμαθα να ταξιδεύω...
Ήμουν 20 χρονών, το μακρινο και μαγικό 2004, όταν με ενα μπεργκιν έφυγα απο την εστία μου στο Βερολίνο και ξεκίνησα ένα τουρ σε φίλους στην Αγγλία, την Ολλανδία και το Βέλγιο. Ήταν τόσο πρωτογνωρα τα συναισθήματα της ελευθερίας και της ανεξαρτησίας, που ακόμα τα θυμάμαι με νοσταλγία αλλα και τη λαχταρα της νιότης! Να είσαι 20 χρονών κορίτσι, να ψάχνεσαι σε αεροδρόμια, σταθμούς τρένων και λεωφορείων (πολλες φορές μέσα στη μαύρη νύχτα), να παρατηρείς ανθρώπους και καταστάσεις που δεν είχες ξαναδεί στην μικρή ελληνική επαρχιακή πόλη που έζησες ως παιδί και ως έφηβη, να ενθουσιάζεσαι, να αγχωνεσαι και όλα αυτα να σε κανουν τοσο ευτυχισμενη. Ανεμελιά σκέτη το ταξίδι αυτο!
 

despoinapan

Member
Μηνύματα
72
Likes
58
Ταξίδι-Όνειρο
Κουβα, Νεα Υορκη!
Το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό ήταν το 2007 σε ηλικία 12 ετών. Πηγαίνω στο σπίτι της γιαγιάς μου (ήταν νέα για γιαγια!) και μου λέει: "έχω να σου ανακοινώσω κάτι. Τον Αύγουστο θα σε πάρω και θα πάμε στο Παρίσι!!" Σοκ!! Εκείνη την περίοδο, δε, έκανα μαθήματα γαλλικών και δεν υπήρχε κάτι καλύτερο για εμένα! Το αστείο της υπόθεσης ήταν ότι φύγαμε Αύγουστο μήνα από Αθήνα με 30+ βαθμούς, με κοντομάνικα κλπ και φτάνουμε στο Παρίσι με συννεφιά και 11 βαθμούς! Βουρ για ψώνια, λοιπόν, γιατί δε θα μπορούσαμε να ξεμυτίσουμε από το ξενοδοχείο!
Δυστυχώς, τη γιαγιά μου την έχασα, αλλά αυτό το ταξίδι δε θα το ξεχάσω ποτέ!
 

Sof Guru

Member
Μηνύματα
221
Likes
1.259
Επόμενο Ταξίδι
Πάργα-Πηγές Αχέροντα
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία, Αργεντινή
Το δικό μου πρώτο ταξίδι στο εξωτερικό ήταν το 2000 σε ηλικία 7 ετών μαζί με τον πατέρα μου ο οποίος είναι οδηγός φορτηγού. Δεν ήταν ακριβώς ταξιδιωτική εμπειρία άλλα κυρίως η πρώτη γνωριμία με άλλους λαούς και κουλτούρες . ( Τα παιδιά των οδηγών θα καταλάβουν τι εννοώ). Μετά το πρώτο αυτό ταξίδι τρελάθηκα με την ιδέα και πήγα μαζί του πάνω από 10 φορές σε διάφορες χώρες ( Τσεχία, Γερμανία, Ιταλία , Αυστρία , Σερβία, Ουγγαρία , Γαλλία κλπ). Το διαβατήριο μου σφραγίζονταν από πολλές χώρες και εγώ ένιωθα σαν την Ντόρα την μικρή εξερευνήτρια. :) Τα ταξίδια μόνη μου τα ξεκίνησα μόλις έγινα 18!
 

vangelis69

Member
Μηνύματα
154
Likes
193
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή - Παταγονία
[Το πρώτο μου ταξίδι στο εξωτερικό τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου 1993 σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη σε ηλικία 24 ετών τελειόφοιτος λίγο πριν την απόκτηση του πτυχίου!
 
Last edited by a moderator:

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.474
Likes
7.943
1ο με γονεις στην Κυπρο σε ηλικια 10 ετων και μετα με επαιρναν μαζι τους καθε χρονο σε Ιταλια, ΗΠΑ, Ασια κλπ κλπ μεχρι που ενηλικιωθηκα κ με «εφαγαν» τα νησια και η Χαλκιδικη.
Ξαναξεκινησα το εξωτερικο μονη μου στα 24 πηγαινοντας Τυνησια.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.779
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom