katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
Από το καθαριστήριο.Μας αφησε ο δημιουργος να κανουμε παιχνιδι μονοι μας! Εντωμεταξυ αυτη που περπαταει στη φωτο τι κραταει;; Σιδερωμενα ρουχα με κρεμαστρα;;;
Από το καθαριστήριο.Μας αφησε ο δημιουργος να κανουμε παιχνιδι μονοι μας! Εντωμεταξυ αυτη που περπαταει στη φωτο τι κραταει;; Σιδερωμενα ρουχα με κρεμαστρα;;;
Χαχαχα! Πήρε το φόρεμα απ' το καθαριστήριο το κορίτσι!Μας αφησε ο δημιουργος να κανουμε παιχνιδι μονοι μας! Εντωμεταξυ αυτη που περπαταει στη φωτο τι κραταει;; Σιδερωμενα ρουχα με κρεμαστρα;;;

Γιατί δεν έχω προσπαθήσει να δω τα γράμματα νομίζεις; Δε φαίνονται καλά όμως!Χαχαχα! Πήρε το φόρεμα απ' το καθαριστήριο το κορίτσι!
Μήπως να ψάξουμε για τη φίρμα του καθαριστηρίου?![]()
Μη το γελάς εγώ το έχω κάνει σε προηγούμενες φώτο!!!Χαχαχα! Πήρε το φόρεμα απ' το καθαριστήριο το κορίτσι!
Μήπως να ψάξουμε για τη φίρμα του καθαριστηρίου?![]()

Αχα.... Αυτο ειναι κομβικο για το τι κτιριο ειναι αυτο!Από το καθαριστήριο.
Ψάξε καθαριστήριο+βόρεια ευρώπηΑχα.... Αυτο ειναι κομβικο για το κτιριο ειναι αυτο!

Γιατί δεν έχω προσπαθήσει να δω τα γράμματα νομίζεις; Δε φαίνονται καλά όμως!
Μυωπία θα ανεβάσουμε εδώ μέσαΜη το γελάς εγώ το έχω κάνει σε προηγούμενες φώτο!!!![]()

[/QUOTE]Ναι, Liepaja στη Λετονία. Θα έλεγα και πόλη, αλλά δεν έχει και πολλές επιλογες η xωρα. @Earth Citizen βαζεις.Λετονία;

Ω, απροσδόκητη νίκη. Άντε να δω τώρα τι να βάλω...Ναι, Liepaja στη Λετονία. Θα έλεγα και πόλη, αλλά δεν έχει και πολλές επιλογες η xωρα. @Earth Citizen βαζεις.