psilos3
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Να αναφέρω κι εγώ το «U Sadu» λίγο εκτός κέντρου, παμπ/εστιατόριο αποκλειστικά με ντόπιους και πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση.
Λατρεμένο! Εξαίρετη συμπεριφορά από το προσωπικό!Να αναφέρω κι εγώ το «U Sadu» λίγο εκτός κέντρου, παμπ/εστιατόριο αποκλειστικά με ντόπιους και πολύ ιδιαίτερη διακόσμηση.
Για μετάβαση από το αεροδρόμιο στην πόλη και ανάποδα υπάρχει μια συγκεκριμένη χρέωση άσχετα τα μέσα που θα πάρεις; Γιατί στους χάρτες της Google βγάζει 40czk σε όλες τα πιθανες διαδρομές.Μπορούμε να το αγοράσουμε με κάρτα ή πρέπει να αλλάξουμε χρήματα;Το αγοράζεις μέσω smartphone και συγκεκριμένα της εφαρμογής « PID Lítačka » και ξεκινάς εσύ τη χρέωση του όταν το επιθυμείς, δηλαδή την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις κάποιο μέσο, οπότε αυτομάτως ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση εγκυρότητας του.
Δεν ισχύει για μετάβαση στο αεροδρόμιο, εκεί αγοράζεις μόνο επιτόπου έχει γκισέ.
Στη Google το δείχνει έτσι γιατί χρειάζεσαι εισιτήριο άνω των 30 λεπτών. Και όπως φαίνεται στη κάτω φωτο, που είναι τα εισιτήρια ενηλίκων όπως φαίνονται στην εφαρμογή, το κόστος είναι αυτόΓιατί στους χάρτες της Google βγάζει 40czk σε όλες τα πιθανες διαδρομές
Αν έχεις κατεβάσει την εφαρμογή μπορείς να πληρώσεις με κάρτα και να βγάλεις όσα εισιτήρια χρειάζεσαι για όσα άτομα είστε. Αρκεί να τα ενεργοποιήσεις όλα μέσα απο την εφαρμογή λίγο πριν μπείτε στο μέσο μεταφοράς ή μόλις μπείτε σε αυτόΜπορούμε να το αγοράσουμε με κάρτα ή πρέπει να αλλάξουμε χρήματα;
Όταν είχα πάει εγώ προ τριετίας, το εισιτήριο του αεροδρομίου ήταν εκτός εφαρμογής.Για μετάβαση από το αεροδρόμιο στην πόλη και ανάποδα υπάρχει μια συγκεκριμένη χρέωση άσχετα τα μέσα που θα πάρεις; Γιατί στους χάρτες της Google βγάζει 40czk σε όλες τα πιθανες διαδρομές.Μπορούμε να το αγοράσουμε με κάρτα ή πρέπει να αλλάξουμε χρήματα;
Ισχύει το ίδιο, έχεις δίκιοΔε ξέρω αν ισχύει ακόμα το ίδιο.
Έψαξα τα κιταπια μου γιατί μου φαίνεται κουλό να μην το είχα δει, αλλά μετά απο 3 χρόνια δεν μπορώ να τα θυμάμαι όλα. Οπότε βρήκα το παρακάτωΌταν είχα πάει εγώ προ τριετίας, το εισιτήριο του αεροδρομίου ήταν εκτός εφαρμογής.
Ισχύει άραγε για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες ή μόνο για τους ντόπιους;Μια χρηστική πληροφορία για τα ΜΜΜ της Πράγας:
Οι άνω των 60 πληρώνουν μισό εισιτήριο. Οι άνω των 65 δωρεάν αλλά πρέπει να έχουν ταυτότητα ή διαβατήριο για τυχόν έλεγχο της ηλικίας. Δεν ξέρω αν ισχύει για την γραμμές από και προς αεροδρομιο.
Ευχαριστώ Γιάννη, για αυτό κυρίως με ενδιαφέρει για τα μετρητά. Θυμάσαι πως λέγεται το λεωφορείο για την πόλη;Όταν είχα πάει εγώ προ τριετίας, το εισιτήριο του αεροδρομίου ήταν εκτός εφαρμογής.
Η αγορά του γινόταν αποκλειστικά από το χώρο του αεροδρομίου, είχα πληρώσει με κάρτα καθώς θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι τα πρώτα μετρητά τα χάλασα εντός πόλης. Δε ξέρω αν ισχύει ακόμα το ίδιο.
Airport express απ' ότι βλέπω στις σημειώσεις της ιστορίας μου.Ευχαριστώ Γιάννη, για αυτό κυρίως με ενδιαφέρει για τα μετρητά. Θυμάσαι πως λέγεται το λεωφορείο για την πόλη;
Ισχύει για όλους ντόπιους και τουρίστες. Για φοιτητικά νομίζω όχι.Ισχύει άραγε για όλους τους Ευρωπαίους πολίτες ή μόνο για τους ντόπιους;
Γιατί το καλοκαίρι στην Πολωνία με αυτή την λογική βγάλαμε φοιτητικό για τα κορίτσια και ο ελεγκτής δεν το δέχτηκε λέγοντας ότι το φοιτητικό και γενικά οι εκπτώσεις ισχύουν μόνο για τους Πολωνούς. Είχαμε μια διαφωνία αλλά τελικά το πρόστιμο δεν το γλιτώσαμε.