Τσεχική Δημοκρατία Πράγα απορίες...

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..

alvadi

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μεξικό
Η Τσεχία παλεύει με κύμα ηπατίτιδας Α: Τι πρέπει να προσέξουν όσοι ταξιδεύουν στην χώρα;
Όσοι-ες πρόκειται να ταξιδέψουν στην Πράγα ας το λάβουν υπόψη.Ο ΕΟΔΥ,από όσο έψαξα δεν αναφέρει κάτι.
Πετάω εγώ τη Κυριακή το ειδα πριν μια εβδομάδα. Μιλησα με ΕΟΔΥ ειναι ενημεροι, μου ειπαν οτι καλό θα ειναι γενικά αν ταξιδευουμε να κανουμε το εμβολιο της ηπατίτιδας Α. Από 'κει και πέρα, οχι φαγητό από πλανόδιους, εμφιαλωμένο νερό, προσοχή στις τουαλέττες και πλυσιμο χεριών.

bandit650

Member
αναφερθηκε οτι για λεοφωριο αεροδρομιου βγαζεις εισητηρια μονο απο αεροδρομιο. Εγω θα παω οδικως και θα φυγω με αεροπλανο. Απο που βγαζω εισητηριο απο την πολη προς το αεροδρομιο;

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
αναφερθηκε οτι για λεοφωριο αεροδρομιου βγαζεις εισητηρια μονο απο αεροδρομιο. Εγω θα παω οδικως και θα φυγω με αεροπλανο. Απο που βγαζω εισητηριο απο την πολη προς το αεροδρομιο;
Πληρώνεις με την κάρτα σου μέσα στο λεωφορείο ή το τραμ.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
κατεβασα την εφαρμογη. Ειναι αυτο των 90 λεπτων;
Έχω την εντύπωση (τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα ίσχυε) ότι το λεωφορείο του αεροδρομίου δε συμπεριλαμβάνεται στην εφαρμογή.

kostas21

Member
Αυτό που λέει ο psilos3. Εισιτήρια αεροδρομίου αγοράζεις από το αεροδρόμιο ή πιο εύκολα επιτόπου πληρωμή μέσα στο λεωφορείο με κάρτα.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.380
Μέλη
40.021
Νεότερο μέλος
syllogos_sch_smea

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom