• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Ryanair Προβληματα με Ryanair

Joan02

Member
Σας ευχαριστώ πολύ!! Θα δοκιμάσω και τις επόμενες μέρες, ελπίζω να μην ανέβει η τιμή !!

meli90

Member
Καλησπέρα σε όλους. Κλείσαμε ταξίδι προς Λονδίνο για τέλη Νοεμβρίου. Δεν επιλέξαμε συγκεκριμένες θέσεις, το αφήσαμε τυχαίο. Έχω αγχωθεί λιγάκι στη σκέψη ότι μπορεί να μου τύχει κάτι και να μη μ’ αφήσουν να μπω στο αεροπλάνο. Θυμάμαι κάτι σκηνικά που γίνονταν καιρό πίσω που κάποιοι παραπονιόντουσαν ότι δεν κατάφεραν ποτέ να πετάξουν. Είναι προτιμότερο να κλείσουμε θέσεις για ασφάλεια ή δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο; Τα φώτα σας αν είναι εύκολο.

mourohavlos

Member
Καλησπέρα σε όλους. Κλείσαμε ταξίδι προς Λονδίνο για τέλη Νοεμβρίου. Δεν επιλέξαμε συγκεκριμένες θέσεις, το αφήσαμε τυχαίο. Έχω αγχωθεί λιγάκι στη σκέψη ότι μπορεί να μου τύχει κάτι και να μη μ’ αφήσουν να μπω στο αεροπλάνο. Θυμάμαι κάτι σκηνικά που γίνονταν καιρό πίσω που κάποιοι παραπονιόντουσαν ότι δεν κατάφεραν ποτέ να πετάξουν. Είναι προτιμότερο να κλείσουμε θέσεις για ασφάλεια ή δεν υπάρχει πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο; Τα φώτα σας αν είναι εύκολο.
Δεν έχει να κάνει το ένα με το άλλο.
Για ποιο λόγο να μην πετάξεις? Μη σε αγχώνει αυτό

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.228
Μέλη
39.934
Νεότερο μέλος
traveller9325_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα