Ryanair Προβληματα με Ryanair

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν μας είπαν κάτι για δωρεάν εισιτήριο.
Αυτά μόνο στις καθυστερήσεις της Aegean. Μπορεί και σε άλλους εθνικούς αερομεταφορείς απλά δεν το γνωρίζω. Σε low cost πολύ δύσκολο. Να δω τη Ryan να δίνει δωρεάν εισιτήρια και τι στο κόσμο!

@Earth Citizen αν πετάς σε ώρες, μέρες και εποχή αιχμής τότε έχεις μεγαλύτερη πιθανότητα να σου συμβεί. Έχει τύχει να βγάλω κανονικό μεροκάματο σε περίπτωση που είχα χρόνο να καθυστερήσω...

Dr Snoopy

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ν.Ζηλανδία
Είμαι σίγουρος ότι δικαιούμαστε κι άλλα
Ο κανονισμός λέει ότι τα ποσά αποζημίωσης είναι ανάλογα με την απόσταση και την καθυστέρηση.Εάν η καθυστέρηση άφιξης είναι 3 ώρες ή περισσότερο και η πτήση μέχρι 1500 χλμ η αποζημίωση είναι 250 ευρώ.Εκτός από την αποζημίωση δικαιούστε επίσης βοήθεια κατά την αναμονή (όπως γεύματα, ποτά και διαμονή αν χρειαστεί) καθώς και τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων ή μεταφοράς με εναλλακτική πτήση.Αρα νομίζω ότι εφόσον σας έδωσαν 250 ευρώ στον καθένα,διαμονή δωρεάν και εναλλακτική πτήση τότε πρέπει να διεκδικήσετε τα έξοδα για τα γεύματα και τα ποτά.Καλή επιστροφή.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Τόσα χρόνια πετάω, μια φορά δε μου χει τύχει κ μένα, να τσεπώσω κανά φράγκο κ δωρεάν εισιτηριάκι :bleh:
Ωστόσο μόλις έλαβα απάντηση ότι εγκρίθηκαν όλα τα έξοδά μου απ την έξτρα μέρα που αναγκαστικά πέρασα στο Βέλγιο λόγω της πρόσφατης γενικής απεργίας κ ακύρωσης της πτήσης μου.
Είχα μια ανησυχία ότι μπορεί να φάω άκυρο (επειδή δεν ήταν υπαιτιότητα της εταιρίας) αλλά τελικά θα λάβω πίσω τη διαμονή, τη διατροφή κ τη μετακίνηση προς το αεροδρόμιο:clap:

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μεξικό-Δυτική ακτή ΗΠΑ
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Τόσα χρόνια πετάω, μια φορά δε μου χει τύχει κ μένα, να τσεπώσω κανά φράγκο κ δωρεάν εισιτηριάκι :bleh:
Τον Οκτώβρη που πετούσα για Λισαβόνα με agean, ζήτησαν εθελοντή να πετάξει με πτήση την ίδια μέρα, αλλά το απόγευμα. Έδιναν και 400 ευρώ. Μέχρι να πάω στο γκισέ, με πρόλαβε άλλος 🥲🥲

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Τον Οκτώβρη που πετούσα για Λισαβόνα με agean, ζήτησαν εθελοντή να πετάξει με πτήση την ίδια μέρα, αλλά το απόγευμα. Έδιναν και 400 ευρώ. Μέχρι να πάω στο γκισέ, με πρόλαβε άλλος 🥲🥲
Την επόμενη φορά τρέχουμε πρώτα το κατοστάρι μας προς το γκισέ κ μετά κάνουμε τις όποιες σκέψεις :haha:

panpan

Member
Την επόμενη φορά τρέχουμε πρώτα το κατοστάρι μας προς το γκισέ κ μετά κάνουμε τις όποιες σκέψεις :haha:
Εξαρτάτε. Στην περίπτωση την δικιά μου Ζήτησαν σε πτήση της Α.Α.από Ν.Υ. 6 εθελοντές για να πετάξουν με την επόμενη πτήση που ήταν μετά από 4 ώρες και πρόσφεραν μπίζνες. Ήμασταν 4 στην οικογένεια αλλά δεν πολυσυγκινήθηκα. Μετά από λίγο το ανήγγειλαν ξανά. Βλέποντας ότι η δικιά μας πτήση θα είχε μια ώρα καθυστέρηση σύμφωνα με τον πίνακα, λέω να πάω .
Πάω και ήταν 2 μπροστά από μένα. Λέω 2 αυτοί και 4 εμείς , συμπληρώνετε η 6αδα που ήθελαν.
Την ώρα που περίμενα στην ουρά ξανακάνουν αναγγελία. Όταν ήρθε η σειρά μου τελικά μας έβαλαν σε μπίζνες και έδωσαν 100 δολάρια στον καθένα μας έξτρα.
Το αεροπλάνο που θα ταξιδεύαμε (το πρώτο) είχε 2,5 ώρες καθυστέρηση τελικά και το δεύτερο
έφυγε στην ώρα του. Για μια και μισή ώρα που έφυγα αργότερα ,ταξιδέψαμε πιο άνετα , πήραμε 400 που ήταν αρκετά την δεκαετία του 90'

Last edited:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Εξαρτάτε. Στην περίπτωση την δικιά μου Ζήτησαν σε πτήση της Α.Α.από Ν.Υ. 6 εθελοντές για να πετάξουν με την επόμενη πτήση που ήταν μετά από 4 ώρες και πρόσφεραν μπίζνες. Ήμασταν 4 στην οικογένεια αλλά δεν πολυσυγκινήθηκα. Μετά από λίγο το ανήγγειλαν ξανά. Βλέποντας ότι η δικιά μας πτήση θα είχε μια ώρα καθυστέρηση σύμφωνα με τον πίνακα, λέω να πάω .
Πάω και ήταν 2 μπροστά από μένα. Λέω 2 αυτοί και 4 εμείς , συμπληρώνετε η 6αδα που ήθελαν.
Την ώρα που περίμενα στην ουρά ξανακάνουν αναγγελία. Όταν ήρθε η σειρά μου τελικά μας έβαλαν σε μπίζνες και έδωσαν 100 δολάρια στον καθένα μας έξτρα.
Το αεροπλάνο που θα ταξιδεύαμε (το πρώτο) είχε 2,5 ώρες καθυστέρηση τελικά και το δεύτερο
έφυγε στην ώρα του. Για μια και μισή ώρα που έφυγα αργότερα ,ταξιδέψαμε πιο άνετα , πήραμε 400 που ήταν αρκετά την δεκαετία του 90'
Μπερδεύτηκα :bleh:
Αν πήγαινες εξαρχής εννοείς ότι θα χανατε τα 400 ευρώ γιατί τα ανήγγειλαν στη συνέχεια κ όχι εξαρχής?

paefstra

Member
Εφτασα πολυ κοντα πριν λιγο καιρο
Aegean Αθηνα Θεσσαλονικη μας ρωτανε αν θελουμε εθελοντικα να πεταξουμε με την επομενη. Λεμε ναι, γιατι 250× 2 για πτηση σε 1 ωρα δεν μας χαλουσε. Μας ζητησαν να καθησουμε στο gate ξεχωρα και να περασουμε τελευταιοι. Τελικα καποιοι ηταν no show και μας εβαλαν κανονικα στις θεσεις μας :(.

panpan

Member
Μπερδεύτηκα :bleh:
Αν πήγαινες εξαρχής εννοείς ότι θα χανατε τα 400 ευρώ γιατί τα ανήγγειλαν στη συνέχεια κ όχι εξαρχής?
Ναι. Δεν είχε συγκινηθεί κανένας, οπότε πήραν την απόφαση να προσθέσουν τα κατοστάρικα.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Εφτασα πολυ κοντα πριν λιγο καιρο
Aegean Αθηνα Θεσσαλονικη μας ρωτανε αν θελουμε εθελοντικα να πεταξουμε με την επομενη. Λεμε ναι, γιατι 250× 2 για πτηση σε 1 ωρα δεν μας χαλουσε. Μας ζητησαν να καθησουμε στο gate ξεχωρα και να περασουμε τελευταιοι. Τελικα καποιοι ηταν no show και μας εβαλαν κανονικα στις θεσεις μας :(.
Μα τι γκαντεμιά :haha:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.309
Μέλη
39.983
Νεότερο μέλος
magnet73

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα