• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Προβλημα με εισητηρια HELP!

aimilios

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Νιαγάρα
Καλησπερα στη παρεα! Εχω μεγαλο προβλημα με τα εισητηρια! Τα εκλεισα μεσω expedia με την εταιρια KLM σε ενα μηνα για αμστερνταμ.Καταλαθος εκανα λαθος το ενα ονομα απο τα δυο.Πηρα για διορθωση εδω στη KLM και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να κανουν τιποτα αυτοι και οτι πρεπει να μιλησω με expedia,οπως επισης οτι δεν μπορω να κανω ακυρωση εισητηριου.Εστειλα mail στην Expedia και αυτοι μου λενε οτι δεν εχουν το δικαιωμα να αλλαξουν το ονομα και να μιλησω απευθειας με τη KLM. Τι γινεται τωρα? :roll: H expedia μου εδωσε και ενα τηλεφωτο στα κεντρικα τους στην Ουασιγκτον προσπαθησα να παρω και εκει ( παρολο που οταν καλεις το νουμερο σου λεει αν εισαι σιγουρος οτι θελεις να συνεχισεις γιατι εχει πολυ μεγαλη χρεωση) 2 φορες αλλα δεν το σηκωνε κανενας και επειδη τη 2η φορα ημουν σε αναμονη 8 λεπτα ειπα να μη ξαναπαρω. Καμια ιδεα?

aimilios

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Καταρράκτες Νιαγάρα
Να σαι καλα φιλε μου για την απαντηση σου αλλα αν ηταν με την easyjet η εστω αν μου ελεγαν οτι μπορω με 80 ευρω να αλλαξω το ονομα ουτε που θα το σκεφτομουν.Το θεμα ειναι οτι ο καθενας εμενα μου λεει οτι δεν μπορει να αλλαξει το ονομα οπως και οτι δεν μπορω να κανω ακυρωση εισητηριου ουτε αλλαγη.Κατι ακουσα χθες οτι μεχρι καποια γραμματα αν ειναι λαθος δεν υπαρχει προβλημα,ξερει κανεις αν ισχυει αυτο?

nera_gr

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Το θεμα ειναι οτι ο καθενας εμενα μου λεει οτι δεν μπορει να αλλαξει το ονομα οπως και οτι δεν μπορω να κανω ακυρωση εισητηριου ουτε αλλαγη.Κατι ακουσα χθες οτι μεχρι καποια γραμματα αν ειναι λαθος δεν υπαρχει προβλημα,ξερει κανεις αν ισχυει αυτο?
Δεν κατάλαβα, είναι λάθος όνομα ή λάθος κάποια γράμματα;
Εμείς ταξιδέψαμε για Σιγκαπούρη-Ταϋλάνδη και έλειπε το δεύτερο γράμμα από το επώνυμο. Ενημέρωσα την εταιρεία και στείλανε -μου είπαν- ένα σήμα και δεν υπήρξε πρόβλημα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.009
Μέλη
39.726
Νεότερο μέλος
Christos Rev

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom