Προετοιμασια για ταξιδι στο αγνωστο..

xitogeo

Member
Μηνύματα
27
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Αφρικη
κονγκο
μπορεις να με βοηθεις? το μονο που φοβαμαι ειναι τπτ ληστοσυμμορητες να πεσω θυμα η δεν υπαρχει πιθανοτητα
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.529
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ονειρεμένο Ταξίδι
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Δεν γνωριζω για Κογκο. Αλλα χλωμο το κοβω να εχει παει κανεις απο εμας ωστε να ξερει να σου πει κατι πιο συγκεκριμενο. Κανε ομως μια αυτονομη ερωτηση ετσι ωστε οποιος ξερει να τη δει ακι να σου απαντησει. Εδω που ρωτας χανεται το ζητημα.
 

Dafni

Member
Μηνύματα
984
Likes
598
τώρα που ειδα το θέμα....μου ρθε...ένας είναι ο ειδικος στην προετοιμασια....ένα ονομα...εγγύηση:dimkyr...προγραμματιζει,οργανωνει,ξέρει κάθε βημα της που θα την οδηγήσει,είναι ακριβης,απολυτα προετοιμασμένη,τιποτα δεν ξεφεύγει απο το αναλυτικο και λεπτομερες της πλανο:haha::haha::haha:....εγώ τη διαβάζω ανελειπως μπας και πάρω κανα μάθημα (αυτο το τελευταιο ,το εννοώ)
 

dim kyr

Member
Μηνύματα
2.064
Likes
6.294
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μπαγκλαντες
Κοίτα Δάφνη, η αλήθεια είναι ότι γεννήθηκα με αυτό το χάρισμα. Δεν το ζήτησα. Γεννήθηκα επαναλαμβάνω με αυτό. Αλλά μην με πολυδιαφημιζεις βρε παιδί μου, γιατί θα πλακώσουν όλοι τώρα για να τους οργανώσω τα ταξίδια τους και αυτήν την περίοδο είμαι απασχολημένη με ένα καινούργιο σχέδιο που έχει αναπτυχθεί στο μυαλό μου. Πάντως αυτό με το Κογκό και την βέσπα, ομολογώ πως είναι πρόκληση. Θα το σκεφθώ και θα αποφανθώ.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.112
Μηνύματα
880.639
Μέλη
38.838
Νεότερο μέλος
Crimson_gr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom