a_nikos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βορεια Αμερικη
Τι εννοώ. Όταν μου πήραν τα λεφτά από το λογαριασμό που ήταν συνδεδεμένη η χρεωστική ήμουν διακοπές και ξέμεινα από μετρητά και δεν ήμουν καν σπίτι μου. Αν είχε γίνει η απάτη με την πιστωτική δεν θα είχα το ίδιο πρόβλημα. Ναι φυσικά θα είχα κάνει αμφισβήτηση, αλλά δεν θα είχα άμεσο πρόβλημα χρημάτων.@a_nikos
τί εννοείς ότι στην πιστωτική είναι χρήματα που δεν υπάρχουν κανονικά? και στην μία και στην άλλη περίπτωση αν δεν εγκριθεί η αμφισβήτηση της συναλλαγής χαμένος θα βρεθείς. στη μεν χρεωστική σου παίρνουν λεφτά από τον λογαριασμό σου στη δε πιστωτική βρίσκεσαι μ ένα χρέος στην Τράπεζα που δεν έχεις κάνει και καλείσαι να εξοφλήσεις
)το fraud department λειτουργούσε 365 το χρόνο, 24ωρα, ακριβώς επειδή αυτές οι συναλλαγές συνήθως πραγματοποιούνται σε "περίεργες" ώρες. Ήταν σχετικά σύνηθες ωστόσο, να μην "πιάνουν" συναλλαγές και να επικοινωνεί ο πελάτης μαζί μας για να ρωτήσει για τις κινήσεις. Ίσως όταν κάποιος χρησιμοποιεί συχνά την κάρτα του online ή στο εξωτερικό, να μην τους χτυπάει ακόμα μια προσπάθεια..αλλά να τους παραξενεύει το ποσό ή το μέρος ή ακόμα και οι συνεχείς προσπάθειες.