Προσοχή με το Εμφια!

georgi d

Member
Δεν θα γράψω πολλά όμως το Εμφια να το προσέξετε γιατί δεν είναι λογαριασμός ΔΕΗ που γνωρίζεις πόσο χρωστάς αφού μας στέλνουν ειδοποιήσεις με διάφορους τρόπους.
Από τον Εμφια δεν θα σου στείλουν τίποτα απλώς σε χρεώνουν ακόμα με ένα πρόστιμο. Δεν γνωρίζω γιατί το κάνουν όμως στην δικιά μου περίπτωση είχαν μαζευτεί περίπου 1000 €. Ένταξη έκανα διακανονισμο και τώρα τα πληρώνω. Έπρεπε να μου το είχε πει ο λογιστής όμως είναι νέος και ακόμα δεν γνωρίζει πολλά.
Δεν γνωρίζω γιατί το κάνουν όμως κάποια ειδοποίηση έπρεπε να είχε γίνει. Είναι σαν να το κάνουν επίτηδες.

mourohavlos

Member
Ο ΕΝΦΙΑ υπάρχει εδώ και πάνω από 10 χρόνια, ενώ παλαιότερα υπήρχαν αντίστοιχοι φόροι με άλλο όνομα και τρόπο υπολογισμού.
Η χρέωση γίνεται μια φορά το χρόνο, ενώ τα τελευταία χρόνια έρχεται και mail.
Δε θέλω να κρίνω το λογιστή, αλλά είναι από τους "εύκολους" φόρους με την έννοια ότι το ποσό είναι πλέον ψιλοfixed.

georgi d

Member
Ο ΕΝΦΙΑ υπάρχει εδώ και πάνω από 10 χρόνια, ενώ παλαιότερα υπήρχαν αντίστοιχοι φόροι με άλλο όνομα και τρόπο υπολογισμού.
Η χρέωση γίνεται μια φορά το χρόνο, ενώ τα τελευταία χρόνια έρχεται και mail.
Το γνωρίζω αφού εγώ πάντα κάθε χρόνο τον πληρωνα με τραπεζική κάρτα.
Θα έρθει mail όμως στην δικιά μου περίπτωση δεν ήρθε τίποτα γιατί δεν το γνωρίζουν.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Το γνωρίζω αφού εγώ πάντα κάθε χρόνο τον πληρωνα με τραπεζική κάρτα.
Θα έρθει mail όμως στην δικιά μου περίπτωση δεν ήρθε τίποτα γιατί δεν το γνωρίζουν.
Καλό είναι να μπαίνουμε κάθε μήνα στο λογαριασμό μας στην ΑΑΔΕ, όπου εκεί εμφανίζονται όλες οι οφειλές μας.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.403
Μέλη
40.035
Νεότερο μέλος
NIKI MAKRI

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom