• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Προσφορα για λονδινο!!!!

oest

Member
Εχω κλεισει εισιτηρια για λονδινο για τις 19/02/2013 ωρα αναχωρησης 14.15 απο ελ βενιζελος πρως gatwick...κ επιστροφη κυριακη 24/02/2013 08:00 το πρωι απο gatwick...μαζι εχω κλεισει κ ξενοδοχειο. Το ξενοδοχειο ειμαι το ibis london sapherds bush τιμη για 5 βραδια εκλεισα με 490€ χωρις πρωινο...λογο προβληματος που προεκυψε δεν θα παω..αν καποιος ενδιαφερεται μπορει να με ενημερωσει σε αυτο το mail ...........εγω θα ηθελα 300€ συν τα εξοδα αλλαγης των εισιτηριων!!!!

oest

Member
Συγνωμη δεν ανεφερα οτι τι ξενοδοχειο ειναι δυκλινο...κ τα εισιτηρια ειναι για δυο ατομα με επιστροφη.. κ με δυο αποσκευες..

echo2011

Member
Προσπάθησες να επικοινωνήσεις με το booking και με το ξενοδοχείο και να τους εξηγήσεις το πρόβλημα; Είχαμε περιπτώσεις στο φόρουμ που παρόλο που το ξενοδοχείο δεν είχε δωρεάν ακύρωση δε τους εγινε τελικά χρέωση κατόπιν επικοινωνίας. Επίσης για τα εισητήρια καλό θα ήταν να αναφέρεις ποσο τα αγόρασες και πόσο κοστίζουν σήμερα γιατί εκτος απτο κοστος αλλαγης οποιος τα πάρει θα πρεπει να πληρώσει και αυτή τη διαφορα.. Καλή τύχη!

oest

Member
Οχι δεν εχω προσπαθησει αλλα θα το κανω...για τα εισιτηρια δεν θελω λεφτα...παντως η τιμη τους ειναι 280€ σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...

oest

Member
κ η αλλαγη κοστιζει 160€ κ για τα 2.πιο πολυ για το ξενοδοχειο με ενδιαφερει...θα προσπαθησω να εποικινωνησω

echo2011

Member
κ η αλλαγη κοστιζει 160€ κ για τα 2.πιο πολυ για το ξενοδοχειο με ενδιαφερει...θα προσπαθησω να εποικινωνησω
Να το κάνεις, είναι κρίμα να χάσεις τόσα χρήματα.. Αν ο λόγος είναι σοβαρος και το ξενοδοχείο δείξει τελικά κατανόηση δε θα χρεωθείς ακυρωτικά στο booking αρκεί να ενημερώσεις και τους δύο.. Όμως κάντο άμεσα, όσο καθυστερείς, λιγοστεύουν οι πιθανότητες! Τώρα διάβαζα αυτό το θέμα, ειναι παρομοια περίπτωση με τη δική σου, ρίξε μια ματιά..

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.023
Μέλη
39.740
Νεότερο μέλος
Finnley

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom