Άνδρος Αίγινα Κέα Πόρος Προτάσεις για Κέα, Άνδρο, Πόρο, Αίγινα.

Άνδρος, Πόρος ή Αίγινα για 4 μέρες το Σεπτέμβρη;

  • Άνδρος

    Votes: 12 46,2%
  • Πόρος

    Votes: 10 38,5%
  • Αίγινα

    Votes: 4 15,4%

  • Total voters
    26

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.920
Κύριε Traveller, δηλαδή εγώ που πήγα 3 μέρες Αίγινα τώρα, είμαι μ@λ@κ@ς?
Αν δεν έχεις δικό σου σπίτι, γνωστούς για να σε φιλοξενήσουν ή δεν είσαι fun του Αγ. Νεκταρίου τότε...ειλικρινά θαυμάζω την διάθεση της αυτοκριτικής σου...

Ασφαλώς και υπάρχουν νησιά του Αργοσαρονικού που είναι υπέροχα... η Υδρα και κατά δεύτερο λόγο οι Σπέτσες... όλα τα άλλα...
 

EvNick

Member
Μηνύματα
177
Likes
132
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ονειρεμένο Ταξίδι
USA - JAPAN - AUS
Δυστυχώς δεν έχω σπίτι ούτε με φιλοξένησαν. Πήγα για ένα τριήμερο για να περάσω απλά καλά με φίλους. Έχω πάει Πόρο αλλά κατά την γνώμη μου είναι τόσο μικρό νησί που την γυρνάς με τα πόδια πολύ σύντομα, αλλά είναι πολύ γ@μ@τα. Σπέτσες, δεν έχω πάει αλλά μου έχει πει η ξαδερφη μου ότι το νησί είναι τέλειο.
Ο άνθρωπος θέλει να πάει με το amore του σε ένα κοντινό νησί με λίγα έξοδα, γι΄αυτό η Σπέτσες, η Αίγινα και ο Πόρος είναι ότι πρέπει, ας διαλέξει. Αντιθέτως η Άνδρος που έχω πάει 2 φορές, δεν μου πολύ άρεσε, δεν μπορούσαμε να σταθούμε από τον αέρα, αν και είδαμε τα σημαντικά του νησιού. Δεν θα την πρότεινα ως πρώτη επιλογή. Πάντως σαν νησιά με χαμηλή τιμή είναι τα καλύτερα, και όμορφα.
 

eliasraft

Member
Μηνύματα
27
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Βόρεια Βαυαρία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καραϊβική
Traveller πάσχεις αναμφισβήτητα από κάποια παρανοειδή σχιζότυπη ιστριονική ναρκισσιστική ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή προσωπικότητας στα όρια της νεύρωσης με συνέπεια όχι μόνο να αναζητάς παθολογικά το θαυμασμό και την προσοχή των άλλων αλλά και να δυσφορείς και μόνο στη σκέψη ότι υπάρχουν και άλλοι άνθρωποι (εν προκειμένω και άλλες απόψεις) γύρω σου. Θα σου συνιστούσα ανεπιφύλακτα την επίσκεψή σου σε κάποιο έμπειρο ψυχίατρο για κάποιες απαραίτητες συνεδρίες.
 

chrikky

Member
Μηνύματα
1.122
Likes
274
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη ξανά...
Def, προτείνω ο επόμενος διαγωνισμός να έχει θέμα "τα καλύτερα thread του travelstories"...:cool:

τουτο εδώ το νεούδι (μαζί με άλλα αλησμόνητα!) θέτει υποψηφιότητα...:D
 

Dorotija

Member
Μηνύματα
1.297
Likes
701
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Yemen
Μια ψήφο απο μένα σημειώστε
 

eliasraft

Member
Μηνύματα
27
Likes
3
Επόμενο Ταξίδι
Βόρεια Βαυαρία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Καραϊβική
Κατά τ'άλλα με κάλυψε η latina στο γιατί δεν ήταν απαραίτητο να κλειδώσει το topic αλλά απλά να αλλάξει το θέμα. Δυστυχώς οι χρήστες δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα κι έτσι δεν μπόρεσα να το κάνω. Διευκρινίζω ότι η δημοσκόπηση προστέθηκε στην πορεία της συζήτησης.

Dik πέρα από τα ευχαριστώ για τις αναλυτικότατες οδηγίες για την οδήγηση να σου πω απλά ότι είμαι άρρεν (κι όχι "φίλη σας" όπως ανέφερες κάποια στιγμή προφανώς κατά λάθος).

Ως προς τον Πόρο τώρα μετά από μαι πρόχειρη αναζήτηση βρήκα κάποια πολύ όμορφα διαμερισματάκια στο Ασκέλι. Πέρα από τη Νέα Αίγλη που πρότεινε η latina βρήκα και αυτά:

Askeli, Poros Island Accommodation at Eleonas Studios,
Dolphins main page Saronic Gulf Travel Agency in Poros Island, Greece.

Είναι ωραία νομίζω ειδικά το πρώτο. latina πώς σου φαίνονται;
 

Dorotija

Member
Μηνύματα
1.297
Likes
701
Επόμενο Ταξίδι
Να είναι η Κρακοβία?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Yemen
Χμ.... εχεις δικιο. τα ντοματίνια, και την υπερπαραγωγή Ρώμη:Επικίνδυνη Πόλη!
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.920
Αγαπητέ eliasraft... αυτά τώρα που έγραψες για μένα τα έγραψες γιατί έχεις κονέ από κανένα γιατρό και με ψήνεις μπας και πάρεις μίζα και πας 4 μερούλες στον Πόρο να κάνεις τα μπανάκια σου?

Επί του προκειμένου... δεκάρα τσακιστή δεν δίνω αν θα πας στον Πόρο ή στην Σαλαμίνα... πιστεύεις στα σοβαρά ότι με ενδιαφέρει το που θα πας και θέλω να περάσω την άποψή μου? εγώ είπα δυο πράγματα... ο Πόρος σαν μέρος ειναι μετριώτατος και σύμφωνα με τα δικά μου γούστα είναι για μονοήμερη με σκάφος μπας και κάνεις μπάνιο σε καμμιά αξιοπρεπή παραλία... έχε επίσης υπόψιν σου ότι δεν είναι καθόλου φτηνός γιατί είναι νησί του Σ/Κ και δέχετε πληθόρα σκαφάτων... εσύ υποθέτω βρίσκεις φρενοβλαβική αυτή μου την τοποθέτηση... καμμιά αντίρρηση... από που κι ως που όμως πιστεύεις ότι εγώ τραβάω κανένα ζόρι για να σε πείσω να ταυτιστείς με την δική άποψη? το έχω πει και στο παρελθόν το ξαναλέω και τώρα... σε άλλους αρέσει η Υδρα και το Κάπρι και σε άλλους ο Πόρος και οι Νέοι Πόροι... γούστα είναι αυτά... καλά να περάσεις λοιπόν στον γοητευτικό Πόρο και μόλις γυρίσεις να μας γράψεις τις εντυπώσεις σου για να χαρούμε κι εμείς με την χαρά σου...
 

Dafni

Member
Μηνύματα
984
Likes
598
Ρίξε και μια ματιά εδώ

Poros Image hotel

Είναι πολύ ωραίο ξενοδοχειο , κανα δυο χιλιόμετρα από τη χώρα ,με καταπληκτική θέα,ωραία δωμάτια και μονοπάτι που οδηγεί σε ένα κολπίσκο που έχεις πρόσβαση ουσιαστικά μόνο από το ξενοδοχειο με ξαπλωστρες ,μπαρ..........Είναι λιγο τσιμπημένο στην τιμή για τα σαββατοκύριακα αλλά αξίζει....
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.116
Μηνύματα
880.711
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom