- Ταξίδι-Όνειρο
- Βερακρούζ
Η Ελληνική επανάσταση Mark Mazower. Σελίδες 506. Δώρο πριν λίγες μέρες, ακόμα ένα βιβλίο για την επανάσταση? Κι όμως κάτι παραπάνω έχει να μας πει ο συγγραφέας έκδοση 2021 και διαβάζεται νεράκι.
A το διαβασα κι εγώ πρόσφατα. Εξαιρετικό με φοβερές πτυχές της επανάστασης (όχι πάντα ευχάριστες ή τιμητικές).Η Ελληνική επανάσταση Mark Mazower. Σελίδες 506. Δώρο πριν λίγες μέρες, ακόμα ένα βιβλίο για την επανάσταση? Κι όμως κάτι παραπάνω έχει να μας πει ο συγγραφέας έκδοση 2021 και διαβάζεται νεράκι.
View attachment 524486
Πραγματικά υπέροχο βιβλίο!Δεν ξερω αν είχε ξαναγραφτεί αλλά διάβασα το "Στόμα γεμάτο χώμα" του Μπρανιμιρ Στσεπάνοβιτς!!!!!
Με ενθουσίασε.... Ένας άνθρωπος πάει να πεθάνει στον γενέθλιο τόπο του. Εκεί μπλέκεται σε μια φονική καταδίωξη και πλέον παλεύει για την ζωή του... μόνο 90 σελίδες, περιγράφει το πώς μια "αθώα" περιέργεια μπορεί να μετατραπεί σε τυφλό μίσος.... Το πως οι πολλοί προσπαθούν να αφανισουν το διαφορετικό!!
Να φανταστείς μόλις το τελείωσα το ξαναδιάβασα στο καπάκι ....Πραγματικά υπέροχο βιβλίο!
Σε ευχαριστώΑιθιοπία - Αβησσυνία
Δεν το έχω διαβάσει, αλλά είναι το μοναδικό βιβλίο (ως στιγμής) που έχω στα προσεχώς για την Αιθιοπία
Τσεκαρε την συγγραφέα Maaza Mengiste. Ούτε εγώ έχω διαβάσει κάτι ακόμα αλλά αυτή ήταν στην λίστα μου.Έχετε να προτείνετε βιβλία για την Αιθιοπία; Κυρίως για σύγχρονη ιστορία αλλά και για αρχαία δευτερευόντως. Και μυθιστόρημα δεν έχω πρόβλημα. Και λαογραφικό άμα λάχει αν επικεντρώνεται στη ζωή τα τελευταία χρόνια περισσοτερο. Προτιμώ μεταφρασμένα στα ελληνικά.
Σε ευχαριστώ και σέναΤσεκαρε τον συγγραφέα Maaza Mengiste. Ούτε εγώ έχω διαβάσει κάτι ακόμα αλλά αυτός ήταν στην λίστα μου.