Προτάσεις για γαμήλιο ταξίδι αρχές Οκτώβρη

sourloulou

Member
Μηνύματα
103
Likes
68
Επόμενο Ταξίδι
Λος Αντζελες-Λας Βεγκας
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Καλησπέρα σας,
νέο μέλος στο forum κ εχω διαβασει για τα περισσοτερα ταξιδια σας!!
Με αφορμή το ερωτημα του iordanis_83 εχω και εγω μια σχετική ερώτηση για γαμήλιο στην Tαυλάνδη αρχες Οκτωβρίου.
Αρχικά το budget μας είναι γύρω στα 3000 και βαζω μαζι και τα εξοδα μας εκει. Τα πρακτορεία μας προτείνουν Samui 6 μέρες και Σιγκαπούρη 2. Τιμη 1400 περιπου το ατομο... Οπότε γίνεται και υπέρβαση.
Αυτα για να σας κατατοπίσω...
Το ερώτημα μου είναι αν ο καιρός είναι κατάληλλος για Tαυλανδη εκείνη την περίοδο κ συγκεκριμένα για Samui. Σε πολλά sites γράφουν οτι ο καιρός ειναι απαγορευτικός εκείνη την περίοδο... Και εχουμε μπερδευτεί λιγο...
Αν έχετε κάποιο άλλο προορισμό με αυτο το budget να προτείνειτε ...
αφου θες ταυλανδη να πας ταυλανδη λοιπον!:)επιλογες υπαρχουν σαφως για πολλα ταξιδια με αυτο το μπατζετ αλλα αφου εχεις καταληξει σε προορισμο εχω να πω πως ο προορισμος αυτος ειναι λιγακι δυσκολο να γινει ατομικα!οποτε πρακτορειο! κατ'εμε παντα!
εγω δε θα πηγαινα σε τετοιες χωρες χωρις πρακτορειο!ευρωπη οκ!
επισης μιας κ συμβαινουν τοσα κ τοσα στον εναεριο χωρο αυτο τον καιρο δες προσεκτικα τις πτησεις κ τις χωρες που διασχιζεις για να φτασεις οπουδηποτε!εχω παραδειγμα φιλης που ενω ηταν φθηνοτερο κατα 100 ευρω το εισιτηριο για λος αντζελες επειδη περνουσε απο μοσχα το αεροπλανο προτιμησε το ακριβοτερο που περνουσε απο λονδινο!μου φανηκε καλη σκεψη κ στη γραφω μιας κ πας στας ανατολας!!!!:)
η εποχη τωρα....γνωριζω απο συμφορουμιτες (οποτε ριξε μια αναζητηση-ματια κι εσυ) πως Δεκ-Μαρ ειναι η καλυτερη εποχη...βρηκα κ αυτο...
Ταυλανδη:
Κλίμα υγρό τροπικό. Η περίοδος της ζέστης είναι από τον Μάρτιο ως τον Μάιο (27-35 βαθμοί), η περίοδος των βροχών με ζέστη και υγρασία είναι από τον Ιούνιο ως τον Οκτώβριο (24-32 βαθμοί), ενώ η δροσερή περίοδος διαρκεί από τον Νοέμβριο ως τον Φεβρουάριο (18-32 βαθμοί). Στις νότιες και νοτιοανατολικές περιοχές βρέχει από τον Οκτώβιο ως τον Ιανουάριο. Πιθανότητα τυφώνων τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο. Προφυλαχθείτε από την ελονοσία, τον τύφο, τον παράτυφο, την ηπατίτιδα Α και Β.
Καλύτερη περίοδος επίσκεψης: από τον Δεκέμβριο ως τον Φεβρουάριο.:)
 
Last edited:

isabelle

Member
Μηνύματα
902
Likes
4.165
Το να χάσεις την ιδιαιτερότητα του Λάος πηγαίνοντας στο μόνο του σημείο που μοιάζει με την Ταϊλάνδη είναι για τα προσωπικά μου γούστα μια άστοχη επιλογή. ....10 τουρίστες ανά μοναχό έχει. ....Το Λάος χάνει την ατμόσφαιρά του σε ένα και μόνο σημείο: τη Luang Prabang. .....μάλλον θα μετανιώσετε να κάνετε τόσα χιλιόμετρα για να δείτε μια από το ίδιο αλλά λίγο "πιο κουκλίστικο"και να ψάχνετε τους Λαοτιανούς με το κυάλι ή κανένα μοναχό που να μην ποζάρει.
Τελικά το μόνο σίγουρο είναι ότι αν υπήρξες τυχερός όπως εγώ και πρόλαβες να δεις κάποια μέρη σχετικά παρθένα, καλό είναι να μην ξαναπατήσεις το πόδι σου για να μη βάλεις τα κλάματα...
Γιώργο, επειδή φοβάμαι ότι η Λουάνγκ Πραμπάνγκ είναι πλέον ακριβώς όπως την περιγράφεις, πότε πήγες τελευταία φορά;
 

GTS

Member
Μηνύματα
6.798
Likes
18.585
...ο προορισμος αυτος ειναι λιγακι δυσκολο να γινει ατομικα!οποτε πρακτορειο! κατ'εμε παντα!
Ε ναι, κάτι εκατομμύρια κάθε χρόνο που πάνε Ταϋλάνδη και εκεί τριγύρω μόνοι τους χωρίς πρακτορείο είναι κομμάντο και ήρωες. Μη τους συγκρίνω δα με τους μεγάλους εξερευνητές, όπως τον Ιντιάνα Τζόουνς και τη Λάρα Κροφτ. Τους ρίχνουμε (ναι, τολμώ να περιαυτολογήσω σε αυτό το σημείο αγαπητέ αναγνώστη).

εχω παραδειγμα φιλης που ενω ηταν φθηνοτερο κατα 100 ευρω το εισιτηριο για λος αντζελες επειδη περνουσε απο μοσχα το αεροπλανο προτιμησε το ακριβοτερο που περνουσε απο λονδινο!μου φανηκε καλη σκεψη κ στη γραφω μιας κ πας στας ανατολας!!!!:)
Σοφή η φίλη σου. Άλλωστε ο εναέριος χώρος πέριξ της Μόσχας βομβαρδίζεται ανηλεώς από καταδιωκτικά του αστροστόλου και μαχητικά της Αυτοκρατορίας. Ο Ντάρθ Βέιντερ καραδοκεί.

Ταυλανδη:
Κλίμα υγρό τροπικό.
Έλα...

Η περίοδος της ζέστης είναι από τον Μάρτιο ως τον Μάιο (27-35 βαθμοί), η περίοδος των βροχών με ζέστη και υγρασία είναι από τον Ιούνιο ως τον Οκτώβριο (24-32 βαθμοί), ενώ η δροσερή περίοδος διαρκεί από τον Νοέμβριο ως τον Φεβρουάριο (18-32 βαθμοί).
Τρομερές διαφορές θερμοκρασίας ώστε να χαρακτηριστεί η μια περίοδος "της ζέστης" και η άλλη "δροσερή". Μιλάμε για 2 ολόκληρους βαθμούς Κελσίου....μπρρρ, πούντιασα....

Προφυλαχθείτε από την ελονοσία, τον τύφο, τον παράτυφο, την ηπατίτιδα Α και Β.
..και τη σύφιλη.

;)
 

rena1988

Member
Μηνύματα
294
Likes
139
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις Γιώργο και ggonholidays! από αυτά που μου είπατε τελικά αποφάσισα να μην πάω στην Λουανγκ Πραμπάνγκ ... άλλωστε το Λάος υπάρχει στα σχέδια για μελλοντικό ταξίδι.. δε θέλω να δω μονάχα ένα τουριστικοποιημένο μέρος του, απλώς για να πω ότι το είδα... επίσης θα αποφύγω και το Δέλτα του Μεκόνγκ όπως και το phu quoc το οποίο στις φωτογραφίες μοιάζει πανέμορφο αλλά δεν θα υπάρξει χρόνος για να πάμε.. άλλωστε εμείς κατευθυνόμαστε προς Βορρά... να ρωτήσω και κάτι τελευταίο και συγνώμη εάν κουράζω... :icon_redface: το πλάνο μας περιλαμβάνει Χο Τσι Μινχ, Hoi An, Danang, Hue, Halong Bay και Hanoi.. αφήσαμε έξω Dalat, Na Trang, Sapa.. θα συμβουλεύατε και κάποιο άλλο μέρος να επισκεφτούμε? οι μέρες που θα αφιερώσουμε συνολικά στο Βιετνάμ είναι 9.
ευχαριστώ και πάλι ;)!!
 

Rosa

Member
Μηνύματα
1.635
Likes
1.964
Ταξίδι-Όνειρο
Trobriand Islands...
Σοφή η φίλη σου. Άλλωστε ο εναέριος χώρος πέριξ της Μόσχας βομβαρδίζεται ανηλεώς από καταδιωκτικά του αστροστόλου και μαχητικά της Αυτοκρατορίας. Ο Ντάρθ Βέιντερ καραδοκεί.

Μην το γελάς καθόλου...............


 

ggonholidays

Member
Μηνύματα
576
Likes
1.164
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
@rena1988 Έχω πάει στη Σάπα και ήταν πολύ όμορφα αλλά και που δεν είναι στο Βιετνάμ; Όταν επέστρεψα προσπαθούσα για μέρες να κατασταλάξω που μου άρεσε περισσότερο από αυτά που είχα πάει. Όμως πιστεύω ότι έχετε πολύ λίγες μέρες για να προσθέσεις κι άλλα μέρη.

Δεν ξέρω πότε ακριβώς πάτε αλλά λάβε υπόψη τις καιρικές συνθήκες της κάθε περιοχής.
 

Marlin

Member
Μηνύματα
171
Likes
197
Επόμενο Ταξίδι
Κροατία, Δαλματικές ακτές
Ταξίδι-Όνειρο
Κένυα
Ινδονησία και Μαλαισία τα έχετε απορρίψει?
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
δε θέλω να δω μονάχα ένα τουριστικοποιημένο μέρος του, απλώς για να πω ότι το είδα...
Με αφορμή αυτή την φράση της φίλης μας ας γράψω 2-3 σκέψεις μου...

Όταν κάποιος μιλάει για ένα τουριστικοποιημένο μέρος δεν καταλαβαίνω πραγματικά τι εννοεί... πολλοί συμφορμίτες ψάχνουν με λαχτάρα κάποιο ανά τον κόσμο μη τουριστικοποιημένο μέρος και το αναδεικνύουν στις παρεμβάσεις τους σαν τον απόλυτο προορισμό... διασκεδάζω ιδιαίτερα με όλο αυτό σκεπτικό γιατί είμαι σίγουρος ότι όλοι αυτοί κυνηγούν χίμαιρες... όλα σχεδόν τα σπέσιαλ μέρη του πλανήτη μας, ευτυχώς ή δυστυχώς, είναι πλέον τουριστικοποιημένα άλλα λίγο και άλλα πολύ... ψάχνω λοιπόν ακόμη αυτόν τον μετρητή τουριστικοποίησης που θα μου υποδείξει που "πρέπει" να πάω και που όχι... ας πάρουμε για παράδειγμα την χώρα μας... νοείται ταξίδι στην Ελλάδα χωρίς μια επίσκεψη στην Ακρόπολη, το πλέον τουριστικό μέρος της χώρας? Ασφαλώς και όχι, τουναντίων, η παράληψη ενός τέτοιου σπέσιαλ μέρους θα αποτελούσε κορυφαίο ταξιδιωτικό ατόπημα... το θέμα δεν είναι αν θα επισκεφθείς ένα τουριστικό μέρος, αλλά πως θα το επισκεφθείς... εάν ανέβω στον ιερό βράχο νωρίς το πρωί, διαβασμένος και έχω σαν αρωγό μου στην εμβάθυνση της ιστορίας αυτού του τόσο σημαντικού μνημείου έναν αξιόλογο ξεναγό, ουδόλως με ενδιαφέρει αν η Ακρόπολη κατασπαράζεται από μυριάδες ορδές άσχετων τουριστών, που κατά κανόνα το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να διαφημίσουν σε γνωστούς και φίλους ότι γνώρισαν από κοντά αυτό το μυθικό μνημείο... τα ίδια ισχύουν βέβαια για όλα τα σημαντικά μνημεία ή μουσεία του κόσμου... θεωρώ ύστατη βλακεία κρυπτώμενως πίσω από το ψευτοαπόφθεγμα του τουριστικοποιημένου να χάσω την ευκαιρία να δω από κοντά άφθαστα αρχιτεκτονήματα και έργα τέχνης που χωρίς αμφιβολία θα με σημαδέψουν στο υπόλοιπο του βίου μου...

Με την ίδια λογική προσεγγίζω και τα φυσικά τοπία-πόλεις ανά τον κόσμο... θεωρώ ότι ΟΛΕΣ οι χώρες του κόσμου έχουν ρίξει το τουριστικό βάρος σε πόλεις ή τοπία που είναι πραγματικά σπέσιαλ... η Σαντορίνη, η Κοστιέρα Αμαλφιτάνα, οι καταρράκτες του Ιγκουασού είναι σπέσιαλ μέρη τα οποία είναι τουριστικοποιημένα γιατί αξίζουν να είναι... φυσικά και είναι όμορφη η Ανάφη, η Ούμπρια, ή η Σάλτα αλλά πάντα θα είναι ένα σκαλί κάτω από το βαρύ τουριστικό πυροβολικό... αν ήταν εξίσου μοναδικά θα ήταν τουριστικοποιημένα... φυσικά το προσωπικό γούστο, οι συνήθειες ή το τάιμινγκ κατατάσσουν τα προς επίσκεψη μέρη... αναφέρθηκε από τον yorgos η Μύκονος σαν μέσες άκρες η επιτομή της τουριστικοποίησης στην χώρα μας... θα μου επιτρέψει να διαφωνήσω... για κάποιον ο οποίος διαλέγει να κάνει π.χ ένα ταξίδι γάμου και χαλάρωσης και φυσικά διαθέτει χρήματα η Μύκονος είναι ένας εξαιρετικός προορισμός... διαθέτει παραλίες παγκόσμιας κλάσης, καταπληκτικά ξενοδοχεία με παραλίες που εξασφαλίζουν ιδιωτικότητα και απίθανα εστιατόρια ενώ η Χώρα της είναι γραφικότατη... δεν μπορώ λοιπόν να καταλάβω στο όνομα ποιάς τουριστικοποίησης θα διαλέξω την Σίκινο π.χ αντί της Μυκόνου...

Η επιλογή τώρα ενός λιγότερου τουριστικού μέρους, γιατί λυπάμαι που θα την χαλάσω σε μερικούς μη τουριστικό μέρος δεν υπάρχει, εξαρτάται άμεσα από το πόσο το ψάχνει κανένας και πόσα χρήματα διαθέτει... το να θεωρώ π.χ μη τουριστικό μέρος την υποσαχάρια Αφρική την στιγμή που υπάρχει η δυνατότητα, αν έχω τα χρήματα να κανονίσω μια εξειδικευμένη εκδρομή εκεί είναι ουτοπία... το ζητούμενο είναι να έχω το μεράκι ή την λόξα να επισκεφθώ ένα μέρος το οποίο μαζεύει ελάχιστο τουρισμό... το αν βέβαια θα αξίζει το μέρος που θα επισκεφθώ εξαρτάται από τα γούστα μου και ελάχιστη σχέση έχει αν θα είναι υπέρμετρα τουριστικό ή όχι... η Μαυριτανία π.χ που μαζεύει λίγο τουρισμό είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι δεν αρέσει σε όλους και όταν λέω σε όλους δεν εννοώ τους συνηθισμένους ταξιδιώτες αλλά τους πεπειραμένους... άλλοι π.χ εκστασιάζονται από την απεραντοσύνη της ερήμου και άλλοι, μετά την πρώτη εντυπωσιακή εικόνα βρίσκουν το μέρος βαρετό και επαναλαμβανόμενο... τι πιο ανώριμο λοιπόν να ψάχνω να βρίσκω μη τουριστικοποιημένα μέρη, τα οποία τις πιο πολλές φορές, είναι κατώτερα του αναμενόμενου, μόνο και μόνο για να ικανοποιώ την αυταρέσκεια μου ότι ταξιδεύω σε μέρη που δεν διαλέγει πολύς κόσμος...

Πάμε τώρα σε ένα άλλο θέμα... βρέθηκα κάποτε σε ένα καθόλου τουριστικοποιημένο υποτίθεται μέρος το Νταριέν, στον Παναμά... είχα μπροστά μου δύο δρόμους για την διαμονή μου... ο πρώτος, να κοιμηθώ σε μια τρώγλη, όπως κοιμόταν η μεγάλη πλειοψηφία των κατοίκων και ο δεύτερος σε ένα αξιοπρεπές κατάλυμα το οποίο προορίζονταν για τους ελαχιστότατους τουρίστες της περιοχής... ασφαλώς και προτίμησα το τουριστικοποιημένο δεύτερο γιατί θεώρησα ότι ήταν τεράστια βλακεία να παραμυθιάζω ταλαιπορούμενος τον εαυτό μου, ότι ζω και σκέπτομαι όπως οι ντόπιοι, γιατί απλά δεν ήμουν ντόπιος. Ήμουν ένας απλός παρατηρητής και ούτε με ενδιέφερε ούτε φυσικά μπορούσα να ζήσω όπως αυτοί, την στιγμή που σε 2-3 μέρες θα γύρναγα στο ασφαλές καταφύγιο του δυτικού μου κόσμου...

Και κλείνω αναφερόμενος στη φίλη και το ταξίδι της στο Βιετνάμ... συμβουλή μου είναι να μελετήσεις και να διαλέξεις τα μέρη που σου κάνουν εσένα κλικ... αν θέλεις να περιοριστείς στο Βιετνάμ καλά θα κάνεις, απλά έχε στο μυαλό σου δυο πράγματα... πρώτον και κυριότερο, θα πας και καλά θα κάνεις να πας, στην τουριστική ναυαρχίδα της χώρας, το Χάλονγκ Μπέι, οπότε είναι αστείο να μιλάς για την "τουριστικοποιημένη" Λουανγκ Πραμπαγκ και δεύτερον, χωρίς να ξέρω τα οικονομικά σου και τις ευκαιρίες σου για απόδραση, θεωρώ λίγο δύσκολο να βρεθείς σε εύλογο χρονικό διάστημα στα ίδια μέρη και πολύ περισσότερο να αφιερώσεις ένα ολόκληρο ταξίδι στο Λάος ψάχνοντας τα υποτίθεται μη τουριστικά μέρη της χώρας, την στιγμή που θα βρίσκεσαι σε απόσταση βολής από μια πόλη στολίδι...
 

rena1988

Member
Μηνύματα
294
Likes
139
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
Αγαπητέ traveller,
Εχεις δίκιο τα περισσότερα "σπέσιαλ" μέρη έχουν λίγο πολύ τουριστικοποιηθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως επειδή ένα μέρος έχει κόσμο θα πρεπει να το αποφύγουμε. Αλίμονο! Άλλωστε ορισμένες από τις ωραιότερες περιοχές στον κόσμο υποδέχονται κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες.
Από κει και πέρα, το Βιετνάμ δεν το επέλεξα για να ικανοποιήσω την αυταρέσκειά μου να ταξιδέψω σε μη τουριστικοποιημένους/ψαγμένους προορισμούς-που δεν παει πολύς κόσμος...αν ήταν έτσι θα πήγαινα στο χωριό μου (θα μου έβγαινε και φθηνότερα;)). Το επέλεξα γιατί με ενδιαφέρει η ιστορία του και το χα στο νου μου πολλά χρόνια τώρα..
Εν πάση περιπτώσει οταν διάβασα για την Λ. Πραμπαγκ (δεν την γνώριζα πιο πριν) και μαθαίνοντας οτι είναι στο Λάος φαντάστηκα μία μικρή πόλη χωρίς ίχνος τουρίστα, ήσυχη κτλ..μόλις άκουσα πως είναι από τα τουριστικοποιημένα κομμάτια του Λάος, αυτο που είχα εγώ στο μυαλό μου διαλύθηκε...λάθος ίσως, και ειλικρινά οι παρατηρήσεις σου ήταν σωστές...μία όμορφη πόλη παραμένει όμορφη όσο κόσμο και αν μαζέψει...αλλά εγώ αντέδρασα μηχανικά χωρίς να το πολύ σκεφτώ είναι η αλήθεια...και την απέρριψα...αν και να σου πω...τελικά θα προτιμούσα να βγάλω το halong bay από το πρόγραμμα (το οποίο απ ότι διαβάζω ειναι ελαφρώς υπερεκτιμημενο) και να επισκεφθώ κάποιο άλλο μέρος...νομίζω τελικά θέλει αλλαγές το πρόγραμμά μου...:rolleyes-80:
 

panlek30

Member
Μηνύματα
1.559
Likes
4.014
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Αγαπητέ traveller,
Εχεις δίκιο τα περισσότερα "σπέσιαλ" μέρη έχουν λίγο πολύ τουριστικοποιηθεί, χωρίς αυτό να σημαίνει πως επειδή ένα μέρος έχει κόσμο θα πρεπει να το αποφύγουμε. Αλίμονο! Άλλωστε ορισμένες από τις ωραιότερες περιοχές στον κόσμο υποδέχονται κάθε χρόνο εκατομμύρια τουρίστες.
Από κει και πέρα, το Βιετνάμ δεν το επέλεξα για να ικανοποιήσω την αυταρέσκειά μου να ταξιδέψω σε μη τουριστικοποιημένους/ψαγμένους προορισμούς-που δεν παει πολύς κόσμος...αν ήταν έτσι θα πήγαινα στο χωριό μου (θα μου έβγαινε και φθηνότερα;)). Το επέλεξα γιατί με ενδιαφέρει η ιστορία του και το χα στο νου μου πολλά χρόνια τώρα..
Εν πάση περιπτώσει οταν διάβασα για την Λ. Πραμπαγκ (δεν την γνώριζα πιο πριν) και μαθαίνοντας οτι είναι στο Λάος φαντάστηκα μία μικρή πόλη χωρίς ίχνος τουρίστα, ήσυχη κτλ..μόλις άκουσα πως είναι από τα τουριστικοποιημένα κομμάτια του Λάος, αυτο που είχα εγώ στο μυαλό μου διαλύθηκε...λάθος ίσως, και ειλικρινά οι παρατηρήσεις σου ήταν σωστές...μία όμορφη πόλη παραμένει όμορφη όσο κόσμο και αν μαζέψει...αλλά εγώ αντέδρασα μηχανικά χωρίς να το πολύ σκεφτώ είναι η αλήθεια...και την απέρριψα...αν και να σου πω...τελικά θα προτιμούσα να βγάλω το halong bay από το πρόγραμμα (το οποίο απ ότι διαβάζω ειναι ελαφρώς υπερεκτιμημενο) και να επισκεφθώ κάποιο άλλο μέρος...νομίζω τελικά θέλει αλλαγές το πρόγραμμά μου...:rolleyes-80:
Δε νομίζω ότι το halong bay πρέπει να βγει απο το προγραμμα σου! Όσο τουριστικό κ να ειναι, ειναι μοναδικό στον κόσμο! Νομίζω τα παιδιά απο το φόρουμ που έχουν παει μπορούν να στο επιβεβαιώσουν!
 

ggonholidays

Member
Μηνύματα
576
Likes
1.164
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Υπερεκτιμημένο το Halong Bay???? Ολα ειναι υποκειμενικά αλλα είναι πανέμορφο τοπίο. Απορώ που μπορεί να έχει πάει κάποιος και να θεωρεί το Halong Bay υπερτιμημένο. Η απορία μου δεν έχει καμία διάθεση χλευασμού. Υπάρχουν πολλά όμορφα μέρη στο κόσμο, πολλά μπορεί να είναι και πιο όμορφα από το Halong Bay, πολλά μπορεί να μην τα έχω καν υπόψη αλλά προσωπικά το Halong Bay το βρήκα εντυπωσιακό! Μακάρι να αξιωθώ να δω και πιο όμορφα μέρη από αυτό αλλά δεν νομίζω ποτέ να πως κρίμα τα λεφτά που έδωσα για το Halong Bay.
 

ggonholidays

Member
Μηνύματα
576
Likes
1.164
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Αν τελικά αποφασίσεις να πας πρόσεξε με πιο καράβι θα κλείσεις γιατί σε μερικά από αυτά γίνονται ''τρελά'' πάρτι μέχρι τις πρωινές ώρες με μεθύσια και όλα τα παρελκόμενα. Ή κάποια από αυτά δεν παρέχουν καλές υπηρεσίες. Όμως έχει τεράστια επιλογή από αξιόλογα καράβια. Μήπως αυτά διάβασες και βγήκε το συμπέρασμα ότι το Halong Bay είναι υπερεκτιμημένο. Με προβλημάτισες :rolleyes:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.058
Μέλη
38.910
Νεότερο μέλος
giota789

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom