Προτάσεις για μακρινό ταξίδι

giannis1996

Member
Μηνύματα
34
Likes
12
Καλησπέρα.Έχω κερδίσει ένα ταξίδι αξίας 5.000 ευρώ σε όποιον προορισμό επιλέξω.Δεν έχω εμπειρία από ταξίδια σε μακρινούς προορισμούς,για αυτό θα ήθελα να με βοηθήσετε.Επιθυμώ εξωτικές παραλίες αλλά σε μέρη που να προσφέρουν και άλλα ενδιαφέροντα όπως κοσμοπολίτικο περιβάλλον,όμορφα κτίρια,αγορά κ.α.Oι κλιματολογικές συνθήκες να είναι κατάλληλες για Ιούλιο-Αύγουστο.Περιμένω τις προτάσεις σας.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Αν φτάνουν τα χρήματα νησιά Ειρηνικού ή Γροιλανδία-Ισλανδία ή ταξίδι RTW.

Είσαι σίγουρος ότι κέρδισες ταξίδι? Συνήθως οι διαγωνισμοί είναι ανοιχτοί για άτομα πάνω από 18.
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.521
Likes
7.769
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ταξίδι-Όνειρο
Νιγηρας-Μαλι
...:haha:κερδισες ταξιδι και το λες ετσι απλα?:D.. και δεν ξερεις που να πας????????????????:shock: οπως λεει και η μανα μου ..του φαφουτη τυχαινει το παξιμαδι!!!!!!!!!!! για τη μεταφραση θα τη γραψει η Ρενατα.....λοιπον. σκεψου..Εκουαδορ Γκαλαπαγκος...
 

giannis1996

Member
Μηνύματα
34
Likes
12
Κέρδισα τον διαγωνισμό best of superleague της νόβα!Και μέρος στο διαγωνισμό έπαιρναν όλοι..Πάντα είχα στο μυαλό μου τις διακοπές των ονείρων μου αλλά τώρα που ήρθε η ώρα κόλλησα..
 

elenara88

Member
Μηνύματα
1.789
Likes
1.817
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Δικαίωμα συμμετοχής στην ενέργεια έχει:
• κάθε συνδρομητής κινητής τηλεφωνίας (συμβολαίου ή καρτοκινητής), ο οποίος έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του. Σε περίπτωση που ο χρήστης της σύνδεσης είναι ανήλικος, θεωρείται ότι στην ενέργεια συμμετέχει ο Συνδρομητής ο οποίος είναι και ο μόνος ο οποίος μπορεί να λάβει τα Δώρα που αναφέρονται στο σχετικό άρθρο των παρόντων Αναλυτικών Όρων. Ο Διοργανωτής θεωρεί ότι αυτοί που συμμετέχουν στην ενέργεια έχουν τη νόμιμη έγκριση ή εξουσιοδότηση του συνδρομητή της σύνδεσης από την οποία εστάλη το SMS και έλαβαν μέρος στην ενέργεια.
 

deka

Member
Μηνύματα
471
Likes
347
Επόμενο Ταξίδι
Mama Africa
Ταξίδι-Όνειρο
Περού/Γουατεμάλα/Ν.Πάσχα
+ 1 για την πρόταση της Lullu
ή Περού - Βολιβία
ή Χιλή - Νησί του Πάσχα

Καλοτάξιδος και πάντα τυχερός!!! :clap:
 

marcob

Member
Μηνύματα
69
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Γυρος του κοσμου
Συγχαρητήρια!Θα συμφωνήσω και εγώ για λατινική αμερική.δεν ξέρω όμως πως θα τα συνδιάσεις.περού, χιλή, αργεντινή (εννοείται με παταγονία) και νησί του πάσχα. φυσικά και το ταξίδι RTW θα ήταν απίστευτο, αλλά φαντάζομαι θα είναι πιο δύσκολο στην οργάνωση και μπορεί και το κόστος να αυξηθεί.ίσως και ένας πλήρης γύρος στη νότια αφρική με τρεις - τέσσερις χώρες θα ήταν ωραίος (σαφάρι,καταράκτες βικτώρια, κειπταουν, ζανζιβάρη).θα σου πουνε πιο συγκεκριμένα παιδιά που έχουν παει αφρικη.οτι και να διαλεξεις καλα να περάσεις
 

_antonis_

Member
Μηνύματα
3.357
Likes
1.237
Βάση αυτών που ζητάς, μάλλον προς Λ.Αμερική σε κόβω (δεν έχω πάει-να εξηγούμαστε).
Αλλά προς Ασία μεριά θα βαρεθείς (νέος είσαι ακόμη, άστο για αργότερα) και η Αφρική νομίζω δεν είναι αυτό που ζητάς (και παραλίες και και και).

Αν επιτρέπεται, με ποιον/ποιούς σκέφτεσαι να πάς; Γιατί αν είσαι 16 ετών (μόνο που το έγραψα έτρεμα), νομίζω πρέπει να το λάβουμε υπόψη μας...
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Δεν υπαρχει αυτο που διαβαζω !!!!!
Λιποθυμω ..συνερχομαι και ξαναλιποθυμω ...σορρυ κιολας θα χυδαιολογησω ..αλλα εχεις τεραστιο ..τεραστιο...κ.... εεε τυχη ηθελα να πω.
Λοιπον εγω θα προτεινα νησια Ειρηνικου που ειπε καποιος παραπανω ..γιατι δεν ειναι ευκολο ταξιδι και δυσκολα σου ξανατυχαινει.
Δευτερη επιλογη και απο μενα Λατινικη Αμερικη.
 

kasnax

Member
Μηνύματα
20
Likes
3
Σίγουρα αυτή την εποχή αποφεύγεις νησιά που έχουν μουσώνες, οπότε πας μάλλον δυτικά. Αν είχα εγώ την τύχη σου, μάλλον θα την έκανα για κάνα 20ήμερο γύρο της Νότιας Αμερικής, καλύπτοντας Αργεντινή, Βραζιλία, Παραγουάη, Ουρουγουάη και οοοοολα αυτά εκεί κάτω που πραγματικά συνδυάζουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ και ειναι και σούπερ εμπειρία. Το έκανε μια φίλη μου για ένα δίμηνο και απλά έβλεπα φωτογραφίες από όλα αυτά τα μέρη κι έλιωνα.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.490
Likes
29.004
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ειδικά η Παραγουάη... Τι να σου πω, όνειρο!
 

giannis1996

Member
Μηνύματα
34
Likes
12
τεράστια τύχη(για να μην το πω αλλιώς),το ξέρω..με την οικογένεια θα πάω και σκεφτόμαστε για 10ημερη κρουαζιέρα...ή ευρώπη ή αμερική
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.215
Μηνύματα
883.829
Μέλη
38.904
Νεότερο μέλος
pstrougaris@yahoo

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom