taxidiara_psuxh
Member
Τα σημειωσα ότι έχει αναφερθεί.
Όντως;Η διαδρομή προς το Κυπαρίσσι είναι τρομακτική.
Αυτά που λες είναι Highway μπροστά στο Canyon ΚυπαρισσιΌντως;
Θέλω να το επισκεφτώ και λογικά να μείνω κιόλας κάποια στιγμή. Για πόσο τρόμο μιλάμε;
Πρόχειρα δυο διαδρομές στην Πελοπόννησο που με έβγαλαν νοκ άουτ (γενικά δεν μου αρέσει να ζορίζομαι στις διακοπές):
-Έχω αρχίσει την κατάβαση προς Πόρτο Κάγιο και την παράτησα στα μισά, δεν έφτασα μέχρι κάτω.
-Έχω φτάσει μέχρι Βελανίδια Λακωνίας και τα φτύσα και δεν συνέχισα στην παραλία.
Που το τοποθετείς το Κυπαρίσσι;
Ευχαριστώ και για τις δύο προτάσεις. Πολύ χρήσιμες.Αυτά που λες είναι Highway μπροστά στο Canyon Κυπαρισσι
Καλυτερα να πας από Πουλιθρα - Φωκιανο, είναι καινούργιος δρόμος και με χαμηλότερο υψόμετρο
Να μείνεις εδώ, ο καπετάνιος και η γυναίκα του είναι υπέροχοι άνθρωποι MOURAGIO · Kyparíssion
Υποτιθεται οτι ο Ναος κλεινει καποια στιγμη το μεσημερι ωστοσο εγω 2 φορες που εχω παει καλοκαιρι απογευμα τον πετυχα ανοιχτο… ενδεχομενως στο peak της τουριστικης σαιζον να κανουν εξαιρεση για τους τουριστες.Θα μείνω ένα βράδυ Μονεμβασιά, έχουμε κανα tip πως να περάσω το απόγευμα?
Να ανέβω μέχρι την Ακρόπολη? Να πάω μέχρι την εκκλησία της Αγ. Σοφίας? Κλείνουν κάποια ώρα?
Κάποιο καλό spot για ηλιοβασίλεμα και θέα?
Το πλάνο είναι προς βραδάκι να καταλήξω στα στενά για φαγητό/ποτό αλλά τι να κάνω π.χ. από 6μ.μ. μέχρι τη δύση?