Ιταλία Πρωτοχρονιά στην Ρώμη με μωρό

Semina

Member
Μηνύματα
15
Likes
10
Κυρίες και κυριοι ....ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΑΜΕ!γιούπι γιούπι γιούπι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη !! την Παρασκευή γυρίσαμε απο την αιώνια πόλη!! Σας ευχαριστώ μέσα απο την καρδιά μου όσους με βοήθησαν για να λειτουργήσει σωστά αυτό το ταξίδι!! Ομολογουμένως το να ταξιδεύεις με παιδί δεν είναι εύκολο αλλά όλα είναι θέμα οργάνωσης! Λοιπόν...
Το πρωί της Δευτέρας το εγερτήριο ήταν στις 6 ενα γρήγορο τσεκαρισμα μιας και που τις περισσότερες αποσκευές τις είχα φορτώσει απο το βράδυ στο αυτοκίνητο βάλαμε με το σύζυγο το μωρό το αυτοκινήτο και όπου φύγει φύγει! Φτάσαμε έγκαιρα παρκάρισμα αφήσαμε Την βαλίτσα μας και μας ζήτησαν αν θέλουμε να παραδώσουμε τις χειραποσκευες είπαμε οκ ! Πέρασαμε απο έλεγχο και βουρ στο αεροπλάνο . Υπέροχη πτήση φτάσαμε στις 10 τάισμα αλλαγμα το μωρό και μπρος ολοταχώς για το γνωστό λεωφορείο. Το Πήραμε φτάσαμε termini περπάτημα έως το ξενοδοχείο τακτοποίηση στο δωμάτιο βάλαμε για ύπνο το μωρό και.....ισπανικα σκαλιά βόλτα φοντανα ντι τρεβι πανθεον ενα γρήγορο espresso piazza navona και επιστροφή με λεωφορείο 87 στο ξενοδοχείο ο μικρός μέχρι που μπήκαμε στο δωμάτιο κοιμόταν του καλού καιρού ! Ξεκούραση και ρεβεγιόν δτο ξενοδοχείο!!! Αλλαγή χρόνου με πολλά πυροτεχνήματα !! Ήταν μαγεία
1/1/2019
Βόλτα σε piazza del popolo ,pincio villa borgese περπάτημα την via veneto φωτογραφίες στο συντριβάνι του berberini πέρασμα από Fontana di trevi μιας και την πρώτη ημέρα δεν την χάρηκα όσο ήθελα piazza venezia Vittorio emanuele και τέλος Κολοσσαίο για φωτο και φαγητό. Δεν θυμάμαι πού κάτσαμε για μεσημεριανό ( δεν αξίζε πάντως) επιστροφή με τραμ στο δωμάτιο. Λίγη ξεκούραση και ξανά εξω για san Giovanni in laterano.
2/1 /2019
Ξύπνησα και λέω ε σήμερα θα δω αυτά που δεν βλέπουν Όλοι.... κλειδαρότρυπα λοιπόν.... είχε πάρα πολύ κόσμο το είδαμε όμως...!!! Συνεχίσαμε για στόμα της αλήθειας και circo Massimo στις 14:30 επιστρέψαμε στο Κολοσσαίο που μπήκαμε σχετικά γρήγορα!! Επιστρέψαμε στις 18:00 στο δωμάτιο ξεκούραστηκαμε και όπου φύγει φύγει για τραστεβερε βραδυνό φαγητό!
3/1/2019
Βατικανό
Νταξ δεν τα είδαμε ολα αλλά πρώτον δεν περίμεναμε σε ουρά και χάρη σε εσάς ( δεξιά πόρτα της καπέλα σιξτινα) μπήκαμε αμέσως στην βασιλική του Αγίου Πέτρου ο σύζυγός άφωνος... και να αναρωτιέται ρε που έμαθες ότι έτσι πας πιο γρήγορα....απάντηση έχω τους φίλους μου στο travel stories!! Κλασικά κάστρο των αγγέλων και ξεκίνα ο μικρός λίγο γκρίνια ήθελε να κοιμηθεί....ε και κοιμήθηκε.... και η βόλτα συνεχίστηκε έως τις 7 αχαχαχα που φτάσαμε ξενοδοχείο έχοντας αγοράσει ολα τα μικρό δωράκια για παππούδες γιαγιάδες κτλ !!
4/1 / 2019
Και συνειδητοποιώ ότι τό παιδί δεν έχει φωτογράφιες ξύπνιος στην Ρώμη ε όχι λέω κρίμα θα μεγαλώσει και θα μου λέει μάνα ούτε μια δεν με τράβηξες μόνο κοιμόμουν;; κάναμε ενα γρήγορο τουρ Κολοσσαίο ισπανικά σκαλιά και φοντανα ουφ!! Επιστροφή στο ξενοδοχείο τάισμα ο μικρός και επιστροφή στο αεροδρόμιο.. .ώπα... ο σύζυγός δεν είχε κατάλαβει πως θα φύγουμε με αποτέλεσμα να μου έχουμε χρόνο κοιτάω το ρολόι ωπ το χάσαμε το λεωφορείο και τώρα τι θα κάνουμε μου λέει? Τερμινι λοιπόν και αναχώρηση με το leonardo Express 35 λεπτά και φτάσαμε Στο αεροδρόμιο! ( αφόυ κόντεψαμε να το χάσουμε και αυτο λόγω αλλαγής πλατφόρμας)
Τέλος καλό ολα καλά.....επιβιβάστηκαμε στο αεροπλάνο και επέστρεψαμε.
Χάρηκα πολύ για αυτό το ταξίδι οχι μόνο για τον προορισμό που τον λατρεύω αλλα που κατάφερα και πήγαμε οικογένειακως .Όπως είπα και στην αρχή το ταξίδι με μωρό δεν είναι εύκολο είναι αρκετά τα εμπόδια αλλα τα προσπέρασα μονη μου....
ΥΓ η πόλη έσφυζε από κόσμο δυστυχώς όσο πάει γίνεται και πιο βρώμικη κάτι που προσωπικά με στεναχωρεί και τέλος το μέτρο δεν είναι τόσο εύκολο όταν έχεις καρότσι γενικά οι μετακινήσεις με καρότσι στην Ρώμη δεν είναι όπως τό φανταζόμουν!!! Δεν πειράζει όπως και να έχει την αγαπώ!!
20190102_121056.jpg
20190103_113116.jpg
20190102_130025.jpg
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.199
Μηνύματα
883.625
Μέλη
38.899
Νεότερο μέλος
RDESPOINA

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom