Γερμανία Πρωτοχρονιά στο Βερολίνο.

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Οντως ειναι ακριβο, υπαρχουν πενταστερα σε πολυ πιο λογικες τιμες, αλλα αν ειναι πακετο με αεροπορικα εισιτηρια και αφορα το Χιλτον στην Gendarmermakt και επιπλεον το δωματιο εχει θεα στην Πλατεια, τοτε ειναι αυτης της κατηγοριας χρηματων περιπου.
 

gmex

Member
Μηνύματα
21
Likes
1
Όντως μιλάω για πακέτο και 750? το άτομο. Για τους γνωστούς λόγους δεν αναφέρω τουρ. γραφείο. Έχει επιπλέον χωρίς χρέωση Δρέσδη καθώς φυσικά και Πότσνταμ κλπ. Αν κάποιος βρει αυτή την περίοδο (29/12 - 02/01/2011) τιμή κάτω από την προαναφερόμενη που να περιλαμβάνει αεροπορικά εισιτήρια, πεντάστερο ξενοδοχείο, χωρίς χρέωση Δρέσδη και τα υπόλοιπα ας μου πει.Κάνοντας έρευνα αγοράς σε όλα τα μεγάλα πρακτορεία στην Ερμού και όχι μόνο, ανακάλυψα ότι ο καθένας πουλάει όσο θέλει για τις ίδιες ακριβώς παροχές (και δεν καταλαβαίνω το λόγο!). Η τιμή που σας λέω είναι η καλύτερη.
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μεσα στις γιορτες τα αεροπορικα ανεβαινουν. Το Χιλτον ειναι σε εξαιρετικο σημειο- ουτως η αλλως ειναι απο τα πιο ακριβα πενταστερα ξενοδοχεια λογω τοποθεσιας- βλεπει στην πιο ομορφη πλατεια του Βερολινου η οποια ευτυχως δεν καταστραφηκε απο τους βομβαρδισμους.
Και τωρα στο θεμα μας:
Αν σε ενδιαφερουν τα ιστορικα θεματα μην χασεις την πρωτη εκθεση που γινεται στην Γερμανια και ειναι αφιερωμενη στον Χιτλερ. Deutsches Historisches Museum Berlin - Hitler and the Germans. Nation and Crime - Exhibition

Αν σε ενδιαφερει η εθνολογια το Βερολινο εχει ενα απο τα πιο κατατοπιστικα μουσεια εθνολογιας στο Dahlem: Staatliche Museen zu Berlin - Collections / Institutes
και Staatliche Museen zu Berlin - Museums

Δε μας λες και περιπου που κινουνται τα γουστα σου για να εχουμε να σου προτεινουμε και τιποτε αλλο;
Πχ Υπαρχει δυνατοτητα να επισκεφθεις το κλειστο πλεον αεροδρομιο του Tempelhof το καμαρι του ναζιστικου καθεστωτος και το οποιο επαιξε σημαντικο ρολο στο μεταπολεμικο Βερολινο: General
 

gmex

Member
Μηνύματα
21
Likes
1
Έρση, ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά σου. Τα ιστορικά θέματα μπορώ να πω ότι με συναρπάζουν πιο πολύ από οτιδήποτε άλλο. Πέραν των συνηθισμένων δραστηριοτήτων (μουσεία, ιστορικά κτίρια, αξιοθέατα) θα προσπαθήσω να δω την έκθεση που είναι αφιερωμένη στον Χίλτερ και να κάνω τουρ στο υπόγειο Βερολίνο που θεωρώ επίσης ότι θα είναι πολύ συναρπαστικό. Το κλειστο αεροδρομιο του Tempelhof, βρίσκεται μακριά από εκεί που θα μείνω; Γνωρίζεις τι θα δω αν το επισκεφτώ;Το βράδυ της Πρωτοχρονιάς διοργανώνεται κάποιο φεστιβάλ, συναυλία;
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
To Tempelhof βρίσκεται 10 λεπτά από κει που θα μείνεις με αυτοκίνητο. Το Βερολίνο γιορτάζει την πρωτοχρονιά στη πύλη του Βραδεμβούργου.
 

mairi5

Member
Μηνύματα
66
Likes
9
Επόμενο Ταξίδι
Αγιος Δομινικος
Όπως σου απάντησαν ήδη,όλο το Βερολίνο γιορτάζει στην πύλη του Βραδεμβούργου την βραδιά εκείνη,πραγματοποιώντας μια μεγάλη συναυλία και διάφορα υπαίθρια μπαράκια για ποτό ή μπύρα.Silvester in
Berlin λοιπόν! :) Εγώ ήμουνα πέρσι την Πρωτοχρονιά εκεί.Αλλά πολύ χιόνι!Δεν σταμάτησε να χιονίζει για την ακρίβεια και τις 4 μέρες που ήμουν εκει!Και φυσικά είχε και κρύο αλλά προσωπικά υποφερτό άν ήσουν καλά ντυμένος.
 

tita

Member
Μηνύματα
732
Likes
223
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
προσωπικά πέρυσι πρωτοχρονιά έκανα στην γέφυρα του Treptower park με θέα τα πυροτεχνήματα της πύλης του βραδεμβουργου και την Oberbaumbrücke. Αλλά το επέλεξα λόγω παρέας και για το λόγο ότι ήθελα να είμαι σε ένα από τα αγαπημένα μου σημεία στον ποταμό. Και κυρίως...για να αποφύγω τον απίστευτα πολύ κόσμο στην πύλη.
Αλλά αν είναι η πρώτη σου φορά στο Βερολίνο, τότε ναι, ίσως αξίζει να κάνεις αλλαγή χρόνο στην Πυλη και ας είναι πήχτρα ;)
 

fitziano

Member
Μηνύματα
1.934
Likes
533
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Φυσικά και αξίζει στην πύλη. Απλά από την πίσω πλευρά, εκεί που είναι η σκηνή.
 

gmex

Member
Μηνύματα
21
Likes
1
Πρώτη φορά στο Βερολίνο και όπως μου δώσατε και κατάλαβα θα κάνω Πρωτοχρονιά στην Πύλη ντυμένος σαν αστακός λόγω κρύου και χιονιού. Τουλάχιστον σίγουρα θα είναι καλύτερα από πέρσι που άλλαξα χρόνο στη Ρώμη την ώρα που γη και ουρανός ήταν ένα. Κρύο και χιόνι και πάλι κρύο και χιόνι από τη !.......! βροχή!
 

Maria Lamprou

Member
Μηνύματα
41
Likes
32
Επόμενο Ταξίδι
NEW YORK ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΠΕΡΟΥ - ΑΝΔΕΙΣ - ΑΜΑΖΟΝΙΟ
Είχα πάει πέρσι Χριστούγεννα Βερολίνο, είναι εκπληκτική πόλη! ΑΛΛΑ πρόσεξε καλά γιατί την έχω πατήσει γενικά με τις αργίες στο εξωτερικό, συμβουλή! Με το που θα τακτοποιηθείς στο δωματιάκι σου, θα κατέβεις στη Reception με τις σημειώσεις σου για μουσεία που θες να πας ή οτιδήποτε άλλο έχεις στο μυαλό σου να κάνεις, και θα τους ρωτήσεις ποιες μέρες είναι ανοιχτά. Επίσης, αν θες εστιατόρια και τέτοια παραμονές πρωτοχρονιάς κάνε καμια κράτηση να βρίσκεται, κι αν αλλάξετε γνώμη μην πας. Στο λέω γιατί πέρσι παραμονή Χριστουγέννων ήταν ΟΛΑ σχεδόν κλειστά, εκτός από κάποιες εξαιρέσεις που έιχε μόνο τουρίστες, ή κάποια που μας πρότειναν από το ξενοδοχείο αλλά ήταν μακριά και εκείνη τη μέρα ξενερώσαμε (μέχρι και οι χριστουγεννιάτικες αγορές έκλεισαν νωρίς!). Καλό ταξίδι!!!
 

geopnd

Member
Μηνύματα
272
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
Ναπολη Σικελια
Ταξίδι-Όνειρο
μεξικο
και εγω πρωτοχρονια βερολινο θα ειμαι.με ενα γρηγορο ψαξιμο στο airtickets βλεπω οτι τα εισητηρια ειναι κοντα στα 450-550 για 2 ατομα.αυτο σημαινεικαπου στα 250 το ατομο.

θα σου προτεινω αντι για ξενοδοχειο , να νοικιασεται ενα διαμερισματακι.δεν βρισκω εστω και ενα λογο να νοικιασω πενταστερο και να μην μεινω ας πουμε σε κατι απο αυτα:
Holiday apartment with internet for 6 persons - Berlin Mitte




The living room with kitchen corner is about - Berlin Mitte



2 room holiday apartment for 4 people in Berli - Berlin Mitte


εχει και αλλα τρεξτο λιγο....

επισης και εμεις πυλη βραδεμβουργου για πρωτοχρονια.επισης δες και τι θα κανεις μετα την πρωτοχρονια.καπου στις 2 το βραδυ δηλαδη.απο οτι εχω ακουσει θελει ψαξιμο απο πριν γιατι παιζει χαος μετα και δεν παιζει να βγαλεις ακρη τι πως γιατι.και μην ξεχασεις να αγορασεις ισοθερμικα
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Βεβαιως ειναι αλλου για αλλου σε σχεση με την Πυλη του Βραδεβουργου αλλα εχετε το στα υπ' οψιν σας! New Year's Eve
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.273
Μηνύματα
885.875
Μέλη
38.949
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom