Ryanair Πρόβλημα στην κράτηση

Joan02

Member
Καλησπέρα!! Προσπαθούμε από προχθές να κάνουμε κράτηση με Ryanair από 3 διαφορετικά κινητά και 3 λάπτοπ και γενικά δεν προχωράει η διαδικασία! Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος κάτι αντίστοιχο; Τι μπορούμε να κάνουμε;

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Καλησπέρα!! Προσπαθούμε από προχθές να κάνουμε κράτηση με Ryanair από 3 διαφορετικά κινητά και 3 λάπτοπ και γενικά δεν προχωράει η διαδικασία! Αντιμετωπίζει κάποιος άλλος κάτι αντίστοιχο; Τι μπορούμε να κάνουμε;
Ακολουθήστε τα βήματα και προσέξτε αν κάτι δεν έχετε συμπληρώσει ή δεν το έχετε γράψει σωστά. Ελληνική γραμματοσειρά ίσως δεν είναι αποδεκτή. Ένα πρόβλημα που μπορεί να σας εμποδίζει είναι η χρονολογία λήξης της ταυτότητας.

Joan02

Member
μπαίνω στη Skyscanner και αφού βρω την πτήση που με ενδιαφέρει επιλέγω τις ώρες και μπαίνω μέσω της αεροπορικής. Διαλέγω το εισιτήριο που βολεύει και αφού επιλέγω και το family plus που με ενδιαφέρει μου βγάζει μήνυμα ότι κάτι πήγε στραβά κτλ.. δεν έχω προλάβει να πατήσω ούτε ονόματα ούτε θέσεις, αποσκευές κτλ

Joan02

Member
Ο άντρας μου προηγουμένως είχε φτάσει να επιλέξει και αποσκευές αλλά αμέσως μετα κόλλησε η διαδικασία.. δεν κατάφερε να κάνει κράτηση

iAkis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιταλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Έκανα κράτηση χθες χωρίς πρόβλημα. Βγάζει κάποιο σφάλμα ή απλά κολλάει και δεν προχωράει;

Joan02

Member
Γράφει πως παρουσιάστηκε σφάλμα προσπαθήστε ξανά και μετά κολλάει.. δείχνει ότι φορτώνει αλλά τπτ! Μήπως συμβαίνει κάτι με τη συγκεκριμένη πτήση;

arabickostas

Member
Γράφει πως παρουσιάστηκε σφάλμα προσπαθήστε ξανά και μετά κολλάει.. δείχνει ότι φορτώνει αλλά τπτ! Μήπως συμβαίνει κάτι με τη συγκεκριμένη πτήση;
Μου εχει συμβει παλαιοτερα. Συνηθως συμβαινει αυτο που ανεφερες. Η συγκεκριμενη κρατηση εχει αλλαξει πιθανον σε δεδομενα οποτε ειναι ανενεργος ο συνδεσμος της.... Δοκιμασε αλλες μερες και ωρες να δεις αν συμβαινει το ιδιο...

Joan02

Member
Σας ευχαριστώ πολύ!! Θα δοκιμάσω και τις επόμενες μέρες, ελπίζω να μην ανέβει η τιμή !!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.214
Μέλη
39.925
Νεότερο μέλος
Stellapap99

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom