• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιανουάριος - Μάιος 2022 !

Μαρόκο Πρόγραμμα για Μαρόκο

soudianos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βερακρούζ
Εναλλακτικα sites εψαξες?
Ξέρει κάποιος γιατί δεν με αφήνει να κλείσω τρένα από Μαρακές για Φες; Το ΑΙ λέει ότι δεν με αφήνει επειδή είμαι Ελλάδα. Λέτε να τα πάρω απευθείας από εκεί; Θα βρω; (Ιανουάριο 2026) Επίσης, πόσο κοστίζει αν ξέρετε γιατί βρίσκω αεροπορικά με ryanair με 25€ one way. (Όμως θα έχουμε και βαλίτσες να αγοράσουμε, οπότε και πάλι δεν συμφέρει)
Μαρακές για Φες το έχω κάνει, εισιτήρια θα βρεις και την ίδια μέρα από το σταθμό τιμή δε θυμάμαι αλλά ήταν φθηνά. Αξέχαστο και ενημερωτικό ταξίδι στην εξοχή και τους κάμπους του Μαρόκου. Αν έχεις χρόνο κάνε μια στάση με διαν/υση στη Μεκνές.

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Ξέρει κάποιος γιατί δεν με αφήνει να κλείσω τρένα από Μαρακές για Φες; Το ΑΙ λέει ότι δεν με αφήνει επειδή είμαι Ελλάδα. Λέτε να τα πάρω απευθείας από εκεί; Θα βρω; (Ιανουάριο 2026) Επίσης, πόσο κοστίζει αν ξέρετε γιατί βρίσκω αεροπορικά με ryanair με 25€ one way. (Όμως θα έχουμε και βαλίτσες να αγοράσουμε, οπότε και πάλι δεν συμφέρει)
K γω αντιμετώπισα το ιδιο πρόβλημα με το Μαροκινό ΟΣΕ (αν κ πέρασαν αρκετά χρόνια)
Κατα πάσα πιθανότητα θα βρείς (ειδικά αν ΔΕΝ είναι Παρασκευή) κ θα συμβούλευα να το κλείσεις το εισητήριο το συντομότερο μόλις φτάσεις Μαρόκο (για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο)

Natasa Ch

Member
Ευχαριστώ πολύ! Αυτό θα κάνω, θα τα πάρω με το που φτάσουμε Μαρακές. Κυριακή πρωί θα είναι το πήγαινε και Τετάρτη βράδυ το έλα. Ελπίζω να μην έχουμε καμία δυσάρεστη έκπληξη.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.241
Μέλη
39.944
Νεότερο μέλος
huddr69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom