• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Μαρόκο Πρόγραμμα για Μαρόκο

Katerina p

Member
Καλησπέρα ετοιμάζομαι κ εγώ ν κλείσω ταξίδι για Μάρτιο κ μόλις απογοητευτικά για τ ραμαζάνι,έχουμε δύο σκέψεις ή να πάμε για 5 μέρες κ να δούμε μόνο κάποια κοντινά γύρω γύρω από το Μαρακές η για 7 μέρες κ να κάνουμε κ καμία πιο μακρινή εκδρομή ,τ θα Μ προτείνεται και για τις δύο περιπτώσεις; Εννοείται ότι θέλω κ μια διανυκτέρευση στην έρημο

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Γιατί απογοητεύτηκες με το ραμαζάνι?
Έχω ταξιδέψει σε αραβικές χώρες αντίστοιχη περίοδο, δεν θα συναντήσεις κάποιο πρόβλημα.

Katerina p

Member
Γιατί απογοητεύτηκες με το ραμαζάνι?
Έχω ταξιδέψει σε αραβικές χώρες αντίστοιχη περίοδο, δεν θα συναντήσεις κάποιο πρόβλημα.
Γιατί τα μαγαζιά κλείνουν νωρίτερα κ τα "παραδοσιακά"δν ανοίγουν,έχουν αλλαγές στα ωράρια τα αξιοθέατα κ στς μεταφορές

ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ: πως σας φαινονται 6 μερες - 5 βράδια μαροκο. Προσγείωση μαρακες,, επομενες 3 ημερες ερημο, μας αφηνουν φεζ και πετάμε πίσω από εκει;

mourohavlos

Member
Εξαρτάται το ρυθμό με τον οποίο βλέπετε πράγματα. Προσωπικά προτιμώ να ρουφάω εικόνες, να καθίσω σε ένα καφέ και να χαζεύω, να χαθώ στα στενά κλπ. Μαζί με αξιοθέατα και κήπους, το Μαρακές θέλει σίγουρα παραπάνω.
Βέβαια εάν ο χρόνος είναι περιορισμένος, φυσικά καλύτερα από το καθόλου

Natasa Ch

Member
Διαβάζω τώρα ότι δεν μπορούμε/δεν επιτρέπεται να μπούμε στο Μαρόκο έχοντας ήδη κάνει συνάλλαγμα (όπως είχαμε σκοπό, να πάμε τράπεζα της Ελλάδος και να κάνουμε μετρητά από εδώ). Ισχύει αυτό; Πρέπει οπωσδήποτε να κρατάμε μετρητά σε ευρώ μαζί μας και να τα κάνουμε MAD αφού φτάσουμε; Ήθελα να τα κάνω από πριν ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι δίκαιο, δεν εμπιστεύομαι τίποτα και κανέναν εκεί με όσα έχω διαβάσει!

Vasilis_Pat

Member
Διαβάζω τώρα ότι δεν μπορούμε/δεν επιτρέπεται να μπούμε στο Μαρόκο έχοντας ήδη κάνει συνάλλαγμα (όπως είχαμε σκοπό, να πάμε τράπεζα της Ελλάδος και να κάνουμε μετρητά από εδώ). Ισχύει αυτό; Πρέπει οπωσδήποτε να κρατάμε μετρητά σε ευρώ μαζί μας και να τα κάνουμε MAD αφού φτάσουμε; Ήθελα να τα κάνω από πριν ώστε να είμαστε σίγουροι ότι θα είναι δίκαιο, δεν εμπιστεύομαι τίποτα και κανέναν εκεί με όσα έχω διαβάσει!
Εχω θυμαμαι ειχα αλλαξει στην κεντρική πλατεια του Μαρακες στην Jemaa el-Fnaa και ειχα βρει καλυτερη ισοτιμια απο οτι Στην Σεβιλη απο οπου ταξιδευσα για Μαροκο!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.360
Μέλη
40.007
Νεότερο μέλος
johnsfik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα